Kategori: Stil & mode

Berømtheder er nutidens designere

Berømtheder er nutidens designere 

Et Hollywood-navn skal nu forbindes med en tøjlinie, parfumer, smykker, undertøj og sko eller helst det hele på én gang ...

Diamanter, priser, invitationer og gratis tøj fra de hotteste designere var før i tiden de ultimative statussymboler for Hollywoods skuespillere og andre berømtheder. Afhængig af om du var et A, B eller C -stjerne blev kvantiteten af overstående slået fast. Sådan er det dog ikke længere, nu skal du også have ”designer” stående på dit visitkort.

Ens navn skal nu forbindes med en tøjlinie, parfumer, smykker, undertøj og sko eller helst det hele på én gang. Kombineret med kendis-faktoren fra stjernens oprindelige erhverv, er der en god mulighed for at opbygge et helt imperium. Tendensen startede i hiphop-kulturen, hvor rap-ikoner som Jay- Z, og Puff Daddy, som han hed dengang, havde succes med deres tøjlinier, ”Rocawear” og ”Sean John”. Herefter spredte tendensen sig til resten af musikbranchen, hvor man næppe kan kalde sig en ægte popdiva, medmindre man har en parfume i eget navn. Modellerne er også hoppet på bølgen og har det med at blive designere, efter de har trukket sig fra modelverdenen ,og på det seneste ses også tiltag fra skuespillere og sportsstjerner.

Generelt for denne bølge er, at succesen for de forskellige berømtheder er meget svingende. Mange er overraskede over den store succes som Jennifer Lopez´s modefirma ”Sweetface” har fået. En ready to wear-linie, børnetøj, undertøj, sko, parfume og seneste skud på stammen badetøj og en hautecouture-linie, bidrager alle til en trecifret millionomsætning - i dollars vel og mærket.
R&B- sangeren Beyoncé prøver nu at tage en bid af denne lagkage med sin parfumelinie skabt i samarbejde med Tommy Hilfiger og sit tøjfirma ” House of Dereon”, som hun ejer sammen med sin stylist og mor, Tina Knowles.

Af andre sangere som forsøger sig i modeverden kan nævnes Kylie Minogue, som havde stor succes med lingeri linien ”Love Kylie” samt stilikonet Gwen Stefani´s ”L.A.M.P”. Superdivaen Mariah Carey skulle senere på året lancere sin undertøjslinie ”Mariah Kiss Kiss”, som fås til kvinder i alle størrelser. Vi venter alle spændt.

Der findes ligeledes i utal af parfumer og lignende produkter. De ultimative blondiner, Jessica Simpson og Paris Hilton har alle stor succes inden for området i deres hjemland, U.S.A. I den anden ende ligger David Bechhams parfume i eget navn, der blev en fiasko, ikke mindst pga. de kræftfremkaldende stoffer den angiveligt skulle indeholde. Men i vanlig stil har ”the Beckhams” ikke ladet sig bemærke af skandalen, og lancerer nu ”Him” og ”Hers”-parfumer. Fru Beckham, tidligere kendt som Posh Spice, kan dog også selv. Hun har en jeans-linie, som hun designer for det amerikanske firma ”Rock and Republic”. Der cirkulerer dog rygter om, at hendes kontrakt ikke bliver fornyet pga. vanskelig adfærd.

Elle ”the body” Macphersons undertøjs firma, “Elle Macpherson Intimates”, har eksisteret i 12 år, og modellen var den første af hendes kollegaer til at begå sig som designer. Berømthederne priser hendes ammebh til skyerne, og firmaet har med tiden vokset sig til et million-dollar-firma. Christy Turlington fulgte i hendes fodspor og har ligeledes succes med sin yoga – linie. Den russiske model/ skuespiller Milla Jovovich står sammen med modellen Carmen Hawk bag et af de hotteste mærker for tiden ”Jovovich-Hawk”. Det vintage-inspirerede tøj er blandt andet blevet set på Kirsten Dunst og Natalie Portman, og det er kun et spørgsmål om tid, før den skandaleramte model, Kate Moss, lancerer sin egen kollektion.

Skuespillerne Anna Nichole Smith og Jessica Albas kollektioner ventes at komme på de amerikanske hylder i løbet af året og er derved de første fra deres fag, som kan tilføje designere på deres cv, men mon ikke flere af deres kollegaer følger trop. ”Herbie”-stjernen Lindsay Lohan fisker for tiden ivrigt efter en kontrakt og nævner ved hver lejlighed hendes interesse i tøj og design.

Mange af mærkerne fås ikke i butikkerne i Danmark endnu, men gad vide om der ikke snart sniger sig lidt stjernestøv ind i vores garderobe. Inden da må vi væbne os med tålmodighed og påføre os lidt parfume fra Britney Spears.

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^