Kategori: Stil & mode

Berømtheder er nutidens designere

Berømtheder er nutidens designere 

Et Hollywood-navn skal nu forbindes med en tøjlinie, parfumer, smykker, undertøj og sko eller helst det hele på én gang ...

Diamanter, priser, invitationer og gratis tøj fra de hotteste designere var før i tiden de ultimative statussymboler for Hollywoods skuespillere og andre berømtheder. Afhængig af om du var et A, B eller C -stjerne blev kvantiteten af overstående slået fast. Sådan er det dog ikke længere, nu skal du også have ”designer” stående på dit visitkort.

Ens navn skal nu forbindes med en tøjlinie, parfumer, smykker, undertøj og sko eller helst det hele på én gang. Kombineret med kendis-faktoren fra stjernens oprindelige erhverv, er der en god mulighed for at opbygge et helt imperium. Tendensen startede i hiphop-kulturen, hvor rap-ikoner som Jay- Z, og Puff Daddy, som han hed dengang, havde succes med deres tøjlinier, ”Rocawear” og ”Sean John”. Herefter spredte tendensen sig til resten af musikbranchen, hvor man næppe kan kalde sig en ægte popdiva, medmindre man har en parfume i eget navn. Modellerne er også hoppet på bølgen og har det med at blive designere, efter de har trukket sig fra modelverdenen ,og på det seneste ses også tiltag fra skuespillere og sportsstjerner.

Generelt for denne bølge er, at succesen for de forskellige berømtheder er meget svingende. Mange er overraskede over den store succes som Jennifer Lopez´s modefirma ”Sweetface” har fået. En ready to wear-linie, børnetøj, undertøj, sko, parfume og seneste skud på stammen badetøj og en hautecouture-linie, bidrager alle til en trecifret millionomsætning - i dollars vel og mærket.
R&B- sangeren Beyoncé prøver nu at tage en bid af denne lagkage med sin parfumelinie skabt i samarbejde med Tommy Hilfiger og sit tøjfirma ” House of Dereon”, som hun ejer sammen med sin stylist og mor, Tina Knowles.

Af andre sangere som forsøger sig i modeverden kan nævnes Kylie Minogue, som havde stor succes med lingeri linien ”Love Kylie” samt stilikonet Gwen Stefani´s ”L.A.M.P”. Superdivaen Mariah Carey skulle senere på året lancere sin undertøjslinie ”Mariah Kiss Kiss”, som fås til kvinder i alle størrelser. Vi venter alle spændt.

Der findes ligeledes i utal af parfumer og lignende produkter. De ultimative blondiner, Jessica Simpson og Paris Hilton har alle stor succes inden for området i deres hjemland, U.S.A. I den anden ende ligger David Bechhams parfume i eget navn, der blev en fiasko, ikke mindst pga. de kræftfremkaldende stoffer den angiveligt skulle indeholde. Men i vanlig stil har ”the Beckhams” ikke ladet sig bemærke af skandalen, og lancerer nu ”Him” og ”Hers”-parfumer. Fru Beckham, tidligere kendt som Posh Spice, kan dog også selv. Hun har en jeans-linie, som hun designer for det amerikanske firma ”Rock and Republic”. Der cirkulerer dog rygter om, at hendes kontrakt ikke bliver fornyet pga. vanskelig adfærd.

Elle ”the body” Macphersons undertøjs firma, “Elle Macpherson Intimates”, har eksisteret i 12 år, og modellen var den første af hendes kollegaer til at begå sig som designer. Berømthederne priser hendes ammebh til skyerne, og firmaet har med tiden vokset sig til et million-dollar-firma. Christy Turlington fulgte i hendes fodspor og har ligeledes succes med sin yoga – linie. Den russiske model/ skuespiller Milla Jovovich står sammen med modellen Carmen Hawk bag et af de hotteste mærker for tiden ”Jovovich-Hawk”. Det vintage-inspirerede tøj er blandt andet blevet set på Kirsten Dunst og Natalie Portman, og det er kun et spørgsmål om tid, før den skandaleramte model, Kate Moss, lancerer sin egen kollektion.

Skuespillerne Anna Nichole Smith og Jessica Albas kollektioner ventes at komme på de amerikanske hylder i løbet af året og er derved de første fra deres fag, som kan tilføje designere på deres cv, men mon ikke flere af deres kollegaer følger trop. ”Herbie”-stjernen Lindsay Lohan fisker for tiden ivrigt efter en kontrakt og nævner ved hver lejlighed hendes interesse i tøj og design.

Mange af mærkerne fås ikke i butikkerne i Danmark endnu, men gad vide om der ikke snart sniger sig lidt stjernestøv ind i vores garderobe. Inden da må vi væbne os med tålmodighed og påføre os lidt parfume fra Britney Spears.

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Den dovne vegetar, Camilla Skov

Camilla Skovs kogebog 'Den dovne vegetar' bringer et frisk pust til vegetarkogebogslitteraturen. Med en halvtravl hverdag har jeg fundet stor glæde i de enkle og hurtige opskrifter, der ikke kræver et væld af ingredienser. 

Læs mere
Bælgfrugt - Louisa Lorang

Vi ved, at det både er sundt for os og godt for planeten at spise flere plantebaserede proteiner og mindre kød. Den populære kogebogsforfatter, Louisa Lorang, gør det sjovt og spændende at inkorporere bælgfrugter i kosten med sin bog 'Bælgfrugt'. Hun viser, at det ikke behøver at være kedeligt at…

Læs mere
Skamfuld, af Christian Hjortkær

Med bogen ’Skamfuld’ lægger teolog Christian Hjortkjær op til en vigtig debat og samtale med vores børn og unge om den ydmygende, ubehagelige og oftest ufrugtbare følelse, vi får, når vi ikke lever op til vores egne eller andres forventninger.

Læs mere
I min tid – Erindringer, af Ulla Terkelsen

Ulla Terkelsen er en sand legende i dansk journalistik. Siden 1960'erne har hun som udenrigskorrespondent rejst verden rundt og dækket alt fra krige til royale bryllupper. Hendes unikke evne til at være til stede, hvor historien udfolder sig, og til at finde det særlige og vedkommende i de…

Læs mere
Shopping
^