how to write a executive summary for a business plan cusic d dissertation 1981
KANT køkkenrulleholder i egetræ
Justerbare hylder fra Yamazaki
Laforma 3-personers havesofa i massiv teak
Øreringe Mette Scherning
Kategori: Livsstil
Er du også bidt af en god bog?

Smag på nye og gamle titler med Bogbidder.dk, der gratis introducerer dig for første kapitel i en ny bog hver uge ...

De fleste af os elsker en rigtig god og velskreven bog, men indimellem kan det desværre knibe lidt med at få læst flere forskellige genrer i det daglige. Måske har du ikke tid til at komme forbi biblioteket eller boghandleren – eller også synes du, at tiden er for knap til at få læst i det daglige. For en del er det inspirationen til hvad, der skal med hjem til natbordet, det kniber med.

Snup 5-10 minutters appetitvækkende læsning dagligt
Uanset hvorfor du kunne tænke dig at ”smage” på mere forskelligt litteratur i det daglige, så er Bogbidder.dk et super tilbud til alle, der kunne tænke sig at få et mindre tekststykke – en ”bogbid” – fra en bog eller novelle, der i det daglige sendes til din mailbox. Bogbidderne bliver sendt til dig på alle hverdage og er klar til at blive læst, når det passer dig i dagens løb.
Ugens bogbidder udgør det første kapitel i en bog, en novelle, et stykke dramatik, en digtsamling eller hvilken type tekst, det nu end er, der den pågældende uge er omdrejningspunkt for ugens bogbidder. Selve formatet bogbidder er sat op med og præsenteres i, når det lander i læserens mailbox, er særdeles overskueligt, og konceptet er da også ganske let og ligetil. Selv om det næsten lyder til at være for godt til at være sandt, så er Bogbidder.dk oven i købet et ganske gratis tilbud, der tilbydes af bibliotekerne i samarbejde med en lang række forlag.

Læs andre litteraturgenrer
Bogbidder er først og fremmest en spændende mulighed for at få læst ting, du aldrig selv ville vælge. Herved låner fænomenet fra de altid populære læsekredse, der netop serverer titler, som deltagerne ofte ikke selv ville have valgt. Det handler ikke alene om at møde nye genrer men også om, at der kun læses ét kapitel af hver bog. Bogbidder giver mulighed for at møde et stort antal forfattere og deres værker på meget kort tid. Samtidig er der ingen forpligtelser knyttet til at være med i Bogbidder.

Bogbidder i praksis
En bogbid tager 5 – 10 minutter at læse. Hver mandag startes på en ny bog. Fredag vil første kapitel altid være læst. Hvis man efter det første kapitel har fået lyst til at læse resten af bogen, kan man låne den på biblioteket eller købe den hos forlaget. Bogbidder henvender sig til såvel yngre som mere modne læsere, lige som der er valgt litteratur, der henvender sig til både mænd og kvinder.

Udvalget af bøger, noveller og digte er meget bredt og alsidigt, hvilket gør det til en sand fornøjelse at nappe en bogbid i det daglige. Ved at bruge de 5 – 10 minutter, det tager at deltage, forkæler man sig selv på mange måder. Det er både hyggeligt, interessant og fascinerende at åbne op for den litteratur, der bliver budt på i Bogbidder.dk, og ikke to uger er ens. Ens litteratursmag ændrer sig måske, og der er ikke nogen tvivl om, at den kulturelle kapital også øges i takt med, at der samles bogbidder uge for uge.

Lidt større åndelig næring med bogbidder.dk
Jeg er bidt af Bodbidder.dk og kan varmt anbefale det. Hvis dit eget bibliotek ikke tilbyder dig at være med, kan du klikke ind på Bogbidder.dk og selv tilmelde dig hos et andet bibliotek i landet, eftersom alle har ret til at benytte sig af de litterære appetizers. Bogbidder giver mulighed for en langt mere varieret åndelig næring. Det er nemlig med litteratur som med maden: De boglige kalorier skal også helst være alsidige og varierede, da de forskellige genrer og former hver især byder på noget essentielt.

Livsstil
10 aktiviteter i hverdagen der øger din forbrænding

Vidste du, at et godt grin kan øge din forbrænding? Her er 10 aktiviteter i hverdagen, der øger forbrændingen - og som hverken kræver løbesko eller medlemskort til fitnesscenter.

Læs mere
Livsstil
Women´s March – Copenhagen 2017

Den 21. januar - dagen efter Trumps indsættelse som amerikansk præsident, går mennesker verden over for at demonstrere deres modstand mod tidens fremherskende nationalistiske, racistiske og kvindehadske tendenser. Også i Danmark arrangerer ’Women´s March – Copenhagen’ protestmarch.

Læs mere
Livsstil
Pandora støtter Røde Kors arbejde for udsatte familier i Danmark

Denne jul kan du, sammen gør Røde Kors og PANDORA, sprede glæden ved at give. PANDORAs populære øreringe 'Forever PANDORA' er udvalgt som støttesmykke for Røde Kors og deres arbejde med julehjælp til udsatte familier. Julehjælpen giver udsatte børn og deres familier noget at samles om og glædes over...

Læs mere
Livsstil
Festivalen til dig der elsker film

Fra den 27. oktober til den 9. november bliver der kræset om filmelskere og -entusiaster, når filmfestivalen CPH PIX præsenterer årets store og tætpakkede program med spillefilm fra hele verden. CPH PIX er de skæve, anderledes og grænsesøgende films festival, her får du filmoplevelser - og i år er...

Læs mere
Livsstil
Bogforum 2015

Mød tidens populære forfattere, oplev dem i interviews og foredrag. Få inspiration til nye bøger og boggenrer, som du kan fordybe dig i i efteråret.

Læs mere
Livsstil
Trine Hahnemann i Toscana

Ligesom andre danske familier, så har Trine Hahnemann, hendes mand og deres børn et særligt feriested, som de nyder at vende tilbage til år efter år. For Trine er det Peralta, en lille klynge gamle, rustikke stenhuse beliggende på en bjergside i det nordlige Toscana. I sin nye bog fortæller Trine om...

Læs mere
Livsstil
Hvad skal vi med mindfulness?

Der er de seneste år blevet talt og skrevet meget om mindfulness, men hvad er det nu lige mindfulness handler om, og er det noget, som alle kan have gavn af?

Læs mere
Livsstil
Det ultimative afstresnings musik

Er du en af dem, der finder ro og stresser af ved at lytte til musik, så får du her top 10 over musikstykker, som ifølge britiske forskere, sænker puls, blodtryk og stressniveau.

Læs mere
Livsstil
At finde det store i det små

Det er dejligt at få opmærksomhed, dejligt at kunne bidrage med noget, som vækker interesse og beundring. Det er skønt at få et klap på skulderen og få bekræftet, at dét man gør, er ”godt nok” - eller måske endda ”helt fantastisk!”. Det er både opløftende og motiverende.

Læs mere
Livsstil
En værdig afslutning på livet

Hvordan sikrer man, at ens pårørende får en værdig afslutning på livet, og hvordan sikrer man sig, at man selv får en værdig død?

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Bashful Bunny fra Jellycat

Bashful Bunny fra Jellycat

Håndklæde - Hammam

Håndklæde - Hammam

Julegaver under 200 kroner

Julegaver under 200 kroner

Snow Globes Mini Zen

Snow Globes Mini Zen

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange...

Læs mere
Gaven til maven - Den videnskabelige vej til sund fordøjelse

Gennem 20 år har Anette Harbech Olesen arbejdet med formidling af mad og sundhed. Det er blandt andet blevet til bestsellerbøger som 'Mad, mening & magiske øjeblikke', 'Den glutenfri kogebog' og 'Søvnhormonet melatonin'.

Med sin nye udgivelse 'Gaven til maven', deler hun ud af sin store viden om...

Læs mere
Vaginisme - Når kroppen siger nej

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

Læs mere
Shopping
Loppemarkeder 2023
^