Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Smukfest
Smukfest Skanderborg

I dag blev der skudt gang i tre dage for fuld musik under bøgetræerne i Skanderborg. Op mod 50.000 glade festivalgæster kan se frem til sommervejr og et overflødighedshorn af fantastiske koncertoplevelser …

De op mod 50.000 glade festivalgæster, som i de kommende dage deltager i Skanderborg festivalen Smukfest, kan se frem til et brag af en weekend med sommertemperaturer og et overflødighedshorn af fantastiske koncertoplevelser. Blandt de store danske koncertnavne er Tim Christensen, Medina, Carpark North, Kashmir, The Storm, Nabiha, Fallulah, Rasmus Nøhr, Burhan G og Lukas Graham samt Sanne Salomonsen, TV2, Danser med Drenge og Dodo & the Dodos, foruden hvem Smukfest bare ikke er Smukfest.
Og så byder festivalen i år på en flot stribe af udenlandske stjerner, som britiske Blur, den franske stjerne-dj David Guetta og svenske Alesso, den canadiske rocklegende Bryan Adams og det svenske rockband Kent samt den legendariske rapper Ice Cube og det 35 år gamle superband Toto.

Live Camp
For nogle af festivaldeltagerne er festivalen for længst i gang. I år har Smukfest nemlig budt på en live camp, hvor 26 håbefulde unge bands har spillet siden søndag på det nye store campingområde KærligHeden. Her blev Djämes Braun udvalgt af Live Camp 2012 til at åbne Bøgescenerne i dag.

Du kan stadig nå det!
Der er nu mindre end 300 partoutbillettertilbage til Smukfest 2012 - og frem til festivalstart sælges disse kun ved indgangen. Ledige og ikke afhentede endagsbilletter til onsdag, torsdag og søndag kan købes i Fona butikkerne og ved indgangen. For billetstatus: Ring til 8793 7213


Forår
CPH:DOX aflyser - men genopstår digitalt

I lyset af den aktuelle COVID19-krise og som reaktion på statsministeren seneste pressekonference har dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX besluttet at aflyse alle arrangementer i og uden for København.

Læs mere
Sommer
Copenhagen Pride Week 2020

København bliver i høj grad multikulturel under årets Copenhagen Pride Week, når mere end 100.000 danskere og gæster fra mere end 85 lande deltager i festugen, 18. til 23. august 2020. Her venter der et overflødigshorn af vilde fester, events, vigtige debatter, underholdning og spektakulære...

Læs mere
Kulturnyheder
80'er hit hitter igen

For generation X kan genhør med de store 80'er hit være det rene nostalgitrip, og sjovt nok dukker de gamle hit med jævne mellemrum op fx som underlægningsmusik i nye film og serier. Måske er det blandt andet ad den vej, de gamle diskonumre finder vej til de unges playlister. For selvom der i dag,...

Læs mere
Efterår
Mystik Messe 2022

I november afholdes 'Mystikkens Univers' på Østerbro i København. Her kan du møde dedikerede udstillere og foredragsholdere, der vil give dig indblik i en spændende verden og det spirituelle og åndelige liv.

Læs mere
Kulturnyheder
International Vegetardag i Aarhus, Odense og København 1. oktober 2019

I anledning af International Vegetardag den 1. oktober, og Gandhis 150-års fødselsdag, serverer Dansk Vegetarisk Forening sammen med Den Indiske Ambassade i Danmark, gratis grønne smagsprøver, der skal inspirere danskerne til at nyde flere bælgfrugter i maden.

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil i Forum 2020

Den store sundhedsmesse 'Sund Livsstil' er et tilbagevende event, der samler mre end 150 udstillere indenfor helsekost, sundhedsprodukter, velværeydelser, alternativ behandling, naturlig krops- og hudpleje samt økologiske produkter.

Læs mere
Kulturnyheder
Økologisk Høstmarked 2019

I weekenden, 31. august og 1. september, fejrer landets øko-gårde, at årets økologiske høst er i hus. Stalddørerne åbnes for alle, der har lyst til at opleve et økologisk landbrug. Her kan du føle, dufte, høre, mærke og smage på økologien, og på udvalgte gårde kan du endda få et økologisk måltid...

Læs mere
Kulturnyheder
VeggieWorld: Stor interesse for vegansk messe

Den 2. og 3. november indtager veganermessen 'VeggieWorld' Øksnehallen. Messen afholdes allerede i en række andre lande verden over, men med Dansk Vegetarisk Forening i spidsen, afholdes messen nu for første gang også i Danmark.

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil Aarhus

Aldrig har begrebet 'sund livsstil' interesseret så mange – og netop 'Sund Livsstil' er også navnet på de to store helsemesser, der afvikles i København i september og i Aarhus i februar.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Fototapeter

Fototapeter

Toilettaske fra Derrière la Porte

Toilettaske fra Derrière la Porte

Derfor er kontinentalsenge<BR> populære blandt danskerne

Derfor er kontinentalsenge
populære blandt danskerne

Økologisk vægmaling i smukke nuancer

Økologisk vægmaling i smukke nuancer

Nye Bøger
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^