200 flippede barer og boder

Kategori: Smukfest

200 flippede barer og boder 

På Smukfest er der aldrig langt til den næste bod eller beværtning. Overalt støder man på nye, spøjse udskænkningssteder, restauranter og cafeer med hver deres særlige tema. Vi har taget turen rundt på festivalen, for at finde dette års mest fantasifulde.

 

Sommer
Copenhagen Pride Week 2020 

København bliver i høj grad multikulturel under årets Copenhagen Pride Week, når mere end 100.000 danskere og gæster fra mere end 85 lande deltager i festugen, 18. til 23. august 2020. Her venter der et overflødigshorn af vilde fester, events, vigtige debatter, underholdning og spektakulære…

Læs mere
Kulturnyheder
80'er hit hitter igen 

For generation X kan genhør med de store 80'er hit være det rene nostalgitrip, og sjovt nok dukker de gamle hit med jævne mellemrum op fx som underlægningsmusik i nye film og serier. Måske er det blandt andet ad den vej, de gamle diskonumre finder vej til de unges playlister. For selvom der i dag,…

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil i Forum 2020 

Den store sundhedsmesse 'Sund Livsstil' er et tilbagevende event, der samler mre end 150 udstillere indenfor helsekost, sundhedsprodukter, velværeydelser, alternativ behandling, naturlig krops- og hudpleje samt økologiske produkter.

Læs mere
Kulturnyheder
VeggieWorld: Stor interesse for vegansk messe 

Den 2. og 3. november indtager veganermessen 'VeggieWorld' Øksnehallen. Messen afholdes allerede i en række andre lande verden over, men med Dansk Vegetarisk Forening i spidsen, afholdes messen nu for første gang også i Danmark.

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil Aarhus 

Aldrig har begrebet 'sund livsstil' interesseret så mange – og netop 'Sund Livsstil' er også navnet på de to store helsemesser, der afvikles i København i september og i Aarhus i februar.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^