Kulturnyheder - Side 3 af 3 - Side 3 af 1 - Side 3 af 1

Sommer
Copenhagen Pride Week 2020 

København bliver i høj grad multikulturel under årets Copenhagen Pride Week, når mere end 100.000 danskere og gæster fra mere end 85 lande deltager i festugen, 18. til 23. august 2020. Her venter der et overflødigshorn af vilde fester, events, vigtige debatter, underholdning og spektakulære…

Læs mere
Kulturnyheder
80'er hit hitter igen 

For generation X kan genhør med de store 80'er hit være det rene nostalgitrip, og sjovt nok dukker de gamle hit med jævne mellemrum op fx som underlægningsmusik i nye film og serier. Måske er det blandt andet ad den vej, de gamle diskonumre finder vej til de unges playlister. For selvom der i dag,…

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil i Forum 2020 

Den store sundhedsmesse 'Sund Livsstil' er et tilbagevende event, der samler mre end 150 udstillere indenfor helsekost, sundhedsprodukter, velværeydelser, alternativ behandling, naturlig krops- og hudpleje samt økologiske produkter.

Læs mere
Kulturnyheder
VeggieWorld: Stor interesse for vegansk messe 

Den 2. og 3. november indtager veganermessen 'VeggieWorld' Øksnehallen. Messen afholdes allerede i en række andre lande verden over, men med Dansk Vegetarisk Forening i spidsen, afholdes messen nu for første gang også i Danmark.

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil Aarhus 

Aldrig har begrebet 'sund livsstil' interesseret så mange – og netop 'Sund Livsstil' er også navnet på de to store helsemesser, der afvikles i København i september og i Aarhus i februar.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^