Sengetæppe fra Ferm Living
Skrivebord i nordisk design
Danske designklassikere
Plakat PH Poul Henningsen
Kategori: Kulturnyheder

Ved majmåneds vinsmagning kan du opleve vine fra 150 forskellige vinhuse fra vinregionerne Californien og Washington State.

Vinsmagning: Kom med til eksklusiv vinsmagning

Der venter nye, store oplevelser for alle vinelskere, når de anerkendte amerikanske vin-distributører California Wines og Washington State Wine inviterer til vinsmagning i København. De to vinhuse repræsenterer intet mindre end 150 forskellige vinhuse fra vinregionerne Californien og Washington State med et stort, spændende og helt enestående udvalg af vine.

Til arrangementet vil vinene blive præsenteret af vinhusene selv eller deres danske importører ved 65 borde, hvor du inviteres til at smage og dufte dig gennem det store udvalg af vine.

Vinsmagningen finder sted onsdag den 11. maj fra kl. 17.00 til 19.00 i de flotte haller på The Plant i København.

Bemærk, at der i et vist omfang vil være shuttlebusser med afgang fra Hovedbanegården til The Plant, så du nemt kan deltage i vinsmagningen uanset hvor du bor i landet.

Vin til ganen og delikatesser til maven

Med American Meat Federation som sponsor af arrangementet er der også mulighed for at forudbestille en herlig salatanretning, som serveres under vinsmagningen. Vælg mellem:

  • California bowls med sød kartoffel: Citrusris, sorte bønner, romaine-salat, guacamole, salsa-fresca, chipotle-creme & sød kartoffel

  • California bowls med stegt kylling: Citrusris, sorte bønner, romaine-salat, guacamole, salsa-fresca, chipotle-creme & stegt kylling vendt med krydderier og urter

  • California bowls med ceviche af torsk: Citrusris, sorte bønner, romaine-salat, guacamole, salsa-fresca, chipotle-creme & ceviche af torsk m. chili, koriander, rødløg og lime.

For at deltage i denne unikke vinsmagning skal du booke billet på Madbillet.dk

  • Entré inkl. vinsmagning kr. 130
  • Entré inkl. vinsmagning og salatanretning kr. 225

Se også: Vind billetter til vinsmagning

4 trin: Sådan smager du på vin

Sådan får du den fulde oplevelse af vinen ved vinsmagning.

Oplev vinen gennem 4 trin

Vinsmagning er en helt særlig og meget sanselig oplevelse, hvor duft, smag og karakter samles i et unikt indtryk. Det er en oplevelse for alle, der sætter pris på vin, og du behøver hverken være vinkender eller vinekspert for at kunne smage dig frem til din yndlingsvin.
Formålet med vinsmagning er netop at give dig mulighed for at danne dig dit helt eget indtryk af vinen, for hvordan en vin smager beror på din personlige vinoplevelse.  
For at få den mest intense oplevelse af vinen kan du følge de klassiske 4 trin:

  1. Karakter: Løft glasset og oplev vinens farve og tjek om vinen er smuk og klar
  2. Duft: Sæt næsen mod glassets kant, luk øjnene og nyd vinens duft
  3. Smag: Smag på vinen, lad vinen ramme mundhulen, og træk vejret ind for at få den fulde smagsoplevelse. Vurder vinens smagssammensætning: Er den sur, bitter, sød eller måske krydret med noter, du genkender?
  4. Konklusion: Ved hjælp af dine sanser har du nu en komplet oplevelse af vinen, og alle de indtryk, du har brug for, for at kunne vurdere om det er en vin for dig.
Mød de anerkendte amerikanske vin-distributører California Wines og Washington State Wine, når de inviterer til vinsmagning i København.
Vinsmagningen repræsenterer intet mindre end 150 forskellige vinhuse fra vinregionerne Californien og Washington State med et stort, spændende og helt enestående udvalg af vine.
Vinsmagningen er arrangeret af EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation, California Wines, Washington State Wine og American Meat Federation.
Årstidens råvarer
Honning- & jordbærdag 2022

Der findes næppe to danske fødevarer, der er så tæt forbundne med dansk solskin og sommer som jordbær og honning. Og når de to serveres sammen, har man en absolut himmelsk mundfuld.
Her i juni bliver der rig lejlighed til at dyppe solmodne jordbær i nyslynget honning, for her fejrer biavlere og...

Læs mere
Kulturnyheder
Côte-d'Or vine

Blandt bourgogne vine er Côte-d'Or vine en særlig, dejlig oplevelse.

Med frodige vinmarker, der strækker sig over det bølgede landskab så langt øjet rækker, ligger Côte-d'Or i hjertet af Bourgogne-regionen. Her høstes solmodne druer til områdets vinproducenter, som omhyggeligt sorterer,...

Læs mere
Kulturnyheder
Guide: Musikfestivaler 2022

Planlægningen af årets musikfestivaler er i fuld gang, og hen over sommeren afvikles mere end 25 fantastiske musikfestivaler med lyd og rytmer i enhver genre, for enhver smag og for musikelskere i alle aldre.

Læs mere
Sensommer
Æblefestival i Sverige 2022

Byen Kivik er en lille, hyggelig havneby, der er kendt for sine små krogede gader, gamle bindingsværkshuse og stokroser. I weekenden den 24. og 25. september bliver den stille idyl imidlertid afbrudt, for så er det igen blevet tid til årets Æblefestival.

Læs mere
Forår
Forårets økodag 2022

Kom på græs igen, og vær med til at lukke øko-køerne ud i foråret! Du er inviteret med til Økodag for første gang i tre år d. 10. april 2022 kl. 12. I år skal du booke din (gratis) billet på økodag.dk til den gård, du ønsker at besøge.

Læs mere
Sensommer
Guide til Æblets Dag 2022

Der er travlhed på landets æbleplantager. Årets æblehøst er i fuld gang og avlerne melder om god høst med æbler af en høj kvalitet. Traditionen tro fejres æblehøsten med høstmarkeder og æblefester, hvor æbleentusiaster inviteres til selvpluk, mostpresning og stemningsfulde sensommer aktiviteter.

Læs mere
Spiritualitet
Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Aalborg 2022

Fra 4. marts venter en hel weekend med dejlige og inspirerende oplevelser, når Krop-Sind-Ånd Helsemessen i Aalborg præsenterer et nordjysk mekka indenfor alternativ behandling.

Fra fredag den 4. til søndag den 6. marts, samler den store helsemesse i Aalborg Kongres & Kultur Center, 85 dedikerede...

Læs mere
Livsstilsmesser
Nye datoer: Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Brøndby Hallen 2022

Krop-Sind-Ånd Helsemessen i Brøndby i februar er rykket til weekenden fredag den 8. - søndag den 10. april 2022!

Husk, at sætte et stort kryds i kalenderen, for her åbnes dørene til et eventyrligt oplevelsesmekka for alle nysgerrige, der vil vide mere om alternativ medicin, naturterapeutiske...

Læs mere
Loppemarkeder
Loppemarkeder 2022

Med foråret og oprydning i kældre og loftsrum er det igen blevet tid til loppemarkeder. Over hele landet afventer arrangører af loppemarkeder og kræmmermarkeder, myndighedernes lempelser, og håber at det, i sommeren 2022, igen bliver muligt at stille op som selvstændig erhvervsdrivende for en dag.

Læs mere
Kulturnyheder
Havens Dag 2020

Når Havens Dag 2020 afvikles 13. september, så er det samtidig en kickstarter for plantesæsonen. Det er nemlig i september og de følgende efterårsmåneder, at det er rigtig godt at plante haven til med flere træer, buske, stauder, roser, frugtbuske, frugttræer og stedsegrønne planter.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Chili - Alverdens chilisorter

Chili - Alverdens chilisorter

Trusser<BR>– hvilken type passer bedst til dig?

Trusser
– hvilken type passer bedst til dig?

Plantekurve i rattan

Plantekurve i rattan

Sikkerhed på ski

Sikkerhed på ski

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Jeg er her Jo - Zandra Alex Berthelsen

'Jeg er her jo' er den på en gang ubærlige, voldsomme og livsbekræftende historie om Tønder-sagen. Bogen er baseret på interview med Zandra Alex Berthelsen, der blev landskendt som den ældste pige i Tønder-sagen. Her fortæller hun for første gang om sit liv, og om at veksle et grusomt livsvilkår til...

Læs mere
Lenins Bodyguard - Bestseller af Leif Davidsen

Vladimir Lenin opholdt sig et par måneder i København i efteråret 1910. Dette historiske faktum er udgangspunktet for Leif Davidsens stort anlagte roman, hvor både historiske og fiktive personer optræder.

Læs mere
Ædru - Jesper Stein

Med romanen 'Ædru' fortæller Jesper Stein om at sadle om i livet. Baseret på sine egne oplevelser, er det fortæller han sit livs sværeste u-turner en roman om en mand, der er nødt til at holde op med at drikke. Lag på lag af hans personlighed, løgne og benægtelser skrælles af i behandlingen og i...

Læs mere
ANNONCER
^