Gulvløber naturfarve
Dørmåtte Rivièra Maison
Care by Me
Au Maison Diffuser
Kategori: Fars Dag

Gillette® har skabt Gillette Fusion® ProShield™; deres mest avancerede barberblad, der beskytter endnu bedre mod irritation. Det fugtgivende bånd, der omkranser barberbladet, beskytter mod irritation under hver eneste barbering – uanset hvor mange strøg der tages.

Vind shaver nyhed

Mænd tager overraskende mange og unødige strøg med barberskraberen under barbering, og det fører ofte til hudirritation. I den evige jagt på ultimativ komfort og den tætteste barbering, har Gillette derfor ændret på barberbladet – så mænd ikke behøver at ændre måden, de barberer sig på. I anledning af Fars Dag udlodder Gillette den nye shaver blandt KvindeGuidens læsere.

Ny Gillette shaver er tilpasset hans barberingsrutiner
Mænd har forskellige rutiner. Mange af disse udføres på autopilot i løbet af dagen. Når det kommer til barbering på autopilot, så tager mænd flere strøg på samme sted, hvilket fjerner det beskyttende barberskum.  
At barbere sig på samme sted flere gange uden skum eller gel afstedkommer at huden bliver irriteret, rød og knoppet. Derfor har Gillette udviklet Fusion® ProShield™, der er skabt til at beskytte mod hudirritation proaktivt samtidig med, at det giver en utrolig tæt barbering.  
”Med den nyeste barberbladsteknologi er strøg uden barbergel ikke nødvendige for en tæt barbering, men gamle vaner er svære at bryde. Hos Gillette leder vi konstant efter løsninger, som giver mænd den bedst mulige barbering. Derfor introducerer vi Fusion ProShield med fugtgivende bånd placeret både over og under barberbladet, da det beskytter mod irritation under barberingen. Vi har ændret vores barberblad, så mænd ikke skal ændre måden at barbere sig på”, siger Gustav Fagring produktchef hos Gillette.  
Gillette har revolutioneret barbering gennem Fusion ProGlide med FlexBall-teknologien, og har igen fornyet barberbladsteknologien med Fusion ProShield. Mere end 25 millioner mænd har skiftet til FlexBall, og sammen med Fusion ProShield er barbering blevet endnu bedre.

Vind den nye Gillette Fusion Fusion® ProShield™ til din mand
Har din mand lyst til at prøve den nye shaver, så deltag her i ugens konkurrence, hvor vi udlodder 5 stk. blandt KvindeGuidens læsere.

Fars Dag
Fars Dag

Fædre kan også trænge til lidt særlig opmærksomhed. Søndag den 5. juni fejres Fars Dag, en mærkedag, som fint kan være en god anledning til at glæde og overraske fædrene.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Støvekost Humdakin

Støvekost Humdakin

Skurebørster fra Humdakin

Skurebørster fra Humdakin

Økologisk Universalrengøring

Økologisk Universalrengøring

Nye Bøger
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Det Skriver Andre Medier...
01.10.2019

Mobbeofre bliver mere syge og tjener mindre resten af livet

Dr.dk

Mobning i barndommen trækker dybe spor ind i voksenlivet, viser forskning. Selv i en alder af 50 år døjer mange mobbeofre med depression, selvmordstanker og angst. De har større risiko for at få blodpropper, og de tjener mindre end gennemsnittet.

 

Læs mere


26.09.2019

Ny rapport: Danskerne ved for lidt om demens

Alzheimerforeningen.dk

Viden om demens er nøglen til forståelse af nogle af de mest tabubelagte sygdomme, vi kender. Og forståelse er noget af det, dem der lever med sygdommen til hverdag, efterspørger allermest. Desværre står det sløjt til med danskernes viden om demens, viser en ny befolkningsundersøgelse, som YouGov... Læs mere


25.09.2019

Svært overvægtige mister oftere jobbet og har sværere ved at finde et nyt

Sdu.dk

Risikoen for at blive arbejdsløs er markant højere for personer med svær overvægt, viser nyt dansk studie, hvor 87.000 danskeres jobsituation er fulgt gennem længere tid ...

Læs mere


03.09.2019

Fortsat skæv kønsfordeling

Kvinfo.dk

Kvindelige studerende er på vej ind på de tekniske og naturvidenskabelige uddannelser. Men det går langsomt, og når rekordmange unge i disse dage begynder deres studieliv, er der fortsat flest kvinder at finde på uddannelser inden for omsorg og pleje. Unge mænd begynder derimod på tekniske og... Læs mere


06.08.2019

Copenhagen Pride Week 2019

Copenhagenpride.dk

Copenhagen Pride Week 2019 løber af stablen i alle regnbuens farver fra tirsdag den 13. august til søndag den 18. august 2019, hvor københavnerne tager godt imod forventede festende 85 nationaliteter. Læs mere


14.06.2019

Hjerteforeningen: E-dampere har større risiko for hjerte-kar-sygdom

Hjerteforeningen

Nye undersøgelser foretaget af forskere fra Stanford University peger på, at særligt smagsstofferne i rygevæsken øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme markant i forhold til, hvis du ikke ryger. Det her er et endnu klarere bevis for, at e-cigaretter er skadelige, siger tobaksekspert fra... Læs mere


Arkiv

Send en hilsen
^