Loppemarkeder
Hvor afholdes der loppemarkeder i 2024? Guide til årets loppemarkeder & bagagerumsmarkeder 

Hvor og hvornår afvikles loppemarkederne i 2024? Med foråret og sommerens oprydning i kældre og loftsrum, er det igen blevet tid til loppemarkeder. Lige nu åbner loppemarkederne for bestilling af loppestande, men du skal være tidligt ude, for genbrug og bæredygtig livsstil, er mere populært end…

Læs mere
Loppemarkeder
Loppemarkeder: Sådan prutter du om prisen 

Da vi danskere ikke har tradition for at prutte om prisen, så kan det godt føles lidt grænseoverskridende første gang man står overfor en inkarneret loppesælger, men på markederne er det altså en vigtig del af oplevelsen.

Her får du tips til, hvordan du kommer godt i gang og kan lukke en god…

Læs mere
Efterårsferie
Oplevelser i efterårsferien 2023: Top 10 dyreparker & akvarier 

I skolernes efterårsferie venter der masser af dejlige oplevelser i landet zoologiske haver og akvarier. Blandt 'De 10 vildeste' er havodder-uge på på Den Blå Planet, Europas største krokodille i Krokodille Zoo, giftige dyr fra hele verdenen i Giveskud Zoo og leopardkillinger i Ree Pars Safari.

 

Læs mere
Spiritualitet
Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Brøndby Hallen 

I februar åbnes dørene til et eventyrligt oplevelsesmekka for alle nysgerrige, der vil vide mere om alternativ medicin, naturterapeutiske behandlingsmetoder og personlig og spirituel udvikling. Her danner ??? rammen om det store arrangement, som præsenterer det største og mest alsidige udvalg…

Læs mere
Kultur
Bogforum 2022: Her er de nominerede til Bogforums Debutantpris 2022 

Siden 1993 er årets bedste skønlitterære debutant blevet kåret på Bogforum. Det bliver også tilfældet, når landets største bogfestival atter slår dørene op til Bella Center for forfattere, forlag og alle med forkærlighed for læsning den 4., 5. og 6. november 2022.

Læs mere
Kultur
Bogforum 2022 - Så er der nedtælling til årets store litteraturoplevelse 

På fredag, den 4. november, slår Bogforum i Bella Center Copenhagen dørene op til en weekend i bøgernes verden. Med intet mindre end 300 programpunkter på festivalens store scener, og 800 arrangementer på forlagenes egne scener og stande, er der lagt op til rigtigt mange litterære oplevelser.

Læs mere
Kultur
Wildlife Photographer of the Year 2022 

Nu er vinderne af Wildlife Photographer of the Year 2022 fundet. Nogle af de 100 fotos viser naturens skønhed, men en del af årets billeder viser, hvordan mennesket forandrer naturen - og ødelægger den. Udstillingen åbner på Statens Naturhistoriske Museum den 25. november.

Se 15 fuldstændigt…

Læs mere
Kultur
Kulturnat København 2022 

Det kølige, mørke efterår trænger sig på, men fredag den 14. oktober brydes mørket, når Kulturnatten oplyser byen med flotte lysinstallationer og 250 særarrangementer for børn og voksne i alle aldre i København og på Frederiksberg.

Læs mere
Kultur
25 nye ord, du måske ikke har helt styr på 

Nogle gange glider nye fremmedord ind i vores ordforråd uden at vi rigtig bemærker det, men kigger man på Dansk Sprognævns oversigt over nye ord og udtryk, så er det overraskende, hvor mange, især engelske ord, der finder vej til danskordbogen.

På de sociale medier blomstrer sproget i en fart, hvor…

Læs mere
Kultur
Loppemarked på Det Kongelige Teater 

Det Kongelige Teaters loppemarkeder tiltrækker altid tusindvis af mennesker, og nu er det igen muligt at sikre sig et stykke ægte teaterhistorie. Søndag den 21. august 2022 afholder Det Kongelige Teater loppemarked og sælger ud af effekter fra teatrets kæmpestore møbellager på Refshaleøen.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv, af Liv Nørgaard Meinert

Har du en drøm om en blomstrende have, hvor du kan plukke dine egne smukke buketter? Med bogen 'Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter' guider forfatter Liv Nørgaard Meinert dig fra det allerførste frøsæt til den færdige buket, og giver dig værdifuld viden om at skabe din…

Læs mere
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
^