Tråd kurve stabelbare House Doctor
Gulvløber naturfarve
Nordal - Ny kollektion
Dørmåtte Rivièra Maison
Kategori: Jul
Gaver til ham

Gaveguide til dig, der er på jagt efter en lækker gaveidé til manden.

Schwarzkoph got2b Phenomenal Molding Paste & Bodyfying Cream Gel
Lækre stylingprodukter til mænd der dyrker hipsterstilen - og selvfølgelig også til alle andre, der sætter pris på den satte herrefrisure med hold og glans. Produkterne er nemme at bruge og anvendes i tørt hår.
Vejl. (100ml./150ml.) 70 kroner

Den store amerikanske kogebog
Clementine Paddleford´s store, smukke og superinspirerende kogebog udkommer nu på dansk. Der er tale om en nyrevideret udgave af USA´s første og største samling af egnsretter med mere end 500 klassiske opskrifter fra alle stater. Bogen, der udkommer fra forlaget Lindhardt & Ringhof, har forord af den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford.
Omfang: 824 sider.
Pris: 399,95 kroner

Nivea Men Creme
En ny, lækker must-have fra Nivea til manden. Denne maskuline version af den klassiske Niveacreme har en frisk og lækker duft og samme gode fugtende egenskaber.  Den absorberes hurtigt, kan bruges til både hænder og krop, og er helt perfekt til ham, der sætter pris på at hudpleje kan foregå på den ultra-nemme måde.
Vejl. (150ml.): 50 kroner

Matas Men Barber Gaveæske
Matas har gjort det nemt, at finde en god herre-gave. Her er det deres barbersæt, som samler barberkost af bløde grævlingehår, barbersæbe og en aftershave balm, der køler og plejer huden efter barbering.
Vejl. inkl. shaving Brush, shaving Soap (70g) og atershave balm (150ml): 249,95 kroner

Rombogen
De dage, hvor rom udelukkende blev forbundet med rom og cola og andre drinks af ofte tvivlsom karakter, er for længst forbi. Rom betragtes i dag som en premium-spiritus på lige fod med whisky og cognac, og er på rekordtid blevet den type spiritus, der bliver solgt allermest af herhjemme. ROMbogen er skrevet af to rom-nørder, Mads Heitmann og Rasmus Brøchner Hansen. Bogen fortæller alt, hvad der er værd at vide om den nye favoritdrik, og henvender sig ikke kun til nybegyndere, men også til etablerede romdrikkere.
Politikens Forlag. Pris: 241,95 kroner.

Mythos for men Cedarwood Eau de toilette
Fra Mythos kommer duften 'Cedarwood for men'. En super lækker, let og frisk, maskulin duft, der elegant kombinerer noter af cedertræ, peber, moskus, bergamotte og citrus.
Vejl. (50ml.) 229 kroner

Læbepomade lakridsrod Badeanstalten
Skøn nyhed fra Badeanstalten til lakridselskeren! Læbepomade med lakridsrodsekstrakt og en mørk duft af anis. Læbeplejen er baseret på blødgørende kakaosmør, kokosolie og sheasmør.
Vejl. (5ml.) 49 kroner.

Fodcreme vagabond Badeanstalten
Fodcremen indeholder sheasmør, der gør underværker for ru og tørre fødder. Efterlader huden fugtet og blødgjort. Indeholder desuden forfriskende og bakteriehæmmende æteriske olier.
Vejl. (100ml.) 119 kroner.

John Masters Organics men
'Eucalyptus & Agave 2-in-1 Face Wash & Shave foam' &  'Eucalyptus & Agave 2-i-1 Moisturizer & Aftershave'
De lækre 2-i-1 produkter kombinerer de daglige vask- og barberingsrutiner og har en friskt og let duft af eucalyptus. Med plejende ingredienser som agave, aloe vera og havreekstrakt, er John Masters også et godt bud på plejeprodukter til mænd med sart hud.
Vejl. (177ml) / (89ml) : 219 kroner / 339 kroner

Vin 2016, af Hugh Johnson
Handy, lille, men omfattende vinårbog fra Politikens Forlag, der er en helt uundværlig guide til verdens mange vine. Årbogen er opdelt efter ophavslande, med informationer om områder, druesorter, årgange og producenter.
Vejl. 150 kroner

Cattier Paris Shaving cream for men
Cattier Paris er økologisk certificeret kosmetik. Her er det en lindrende barbercreme, der blødgør skægstubbene, så barberbladet kan glide let over huden. Indeholder bla. aloe vera, der virker antiinflammatorisk.
Vejl. (150ml) 99 kroner

Cattier after shave balm
After Shave Balm fra Cattier er en kølende after shave, som virker beroligende på huden. Den indeholder aloe vera, kakao, økologisk pebermynte og arganolie, som efterlader din hud frisk. 
Vejl. (75 ml) 99 kroner

Protective Moisturizing Care
Protective Moisturizing Care bidrager med fugt, og indeholder beskyttende ingredienser, som aloe vera, arganolie og sheasmør.
Vejl. (50ml) 149 kroner

Matas Natur Aloe Vera & Gojibær Bodylotion & Bodyshampoo
Matas serie af plejeprodukter med gojibær og aloe vera inkluderer en lækker skummende bodyshampoo, shampoo, hårkur, en fugtende bodylotion, som er hurtigabsorberende samt en lækker håndcreme. Serien har en behagelig, let duft, er Svanemærket og uden farvestoffer og parabener.
Vejl. priser fra 63 til 67 kroner pr. produkt

Julestemning
Pebermyntekonfekt

Der er noget særlig delikat over kombinationen af mint og mørk chokolade, og små stykker pebermyntekonfekt er samtidig et friskt alternativ til marcipankonfekten. Med nogle ganske få ingredienser er det nemt at lave hjemmelavede konfektkugler med en pebermyntecreme og fin, sprød overtrækschokolade. ...

Læs mere
Julestemning
Julechokoladekage med vaniljecreme og hvid chokolade

Med chokoladekage kagepulver-mix og vaniljecreme med bourbon vanilje har Odense Marcipan hævet niveauet for smag, råvarer og bageegenskaber, når den travle familie hurtigt skal blande og hjemmebage kager. Til kageblandingen skal der blot blandes med 2 æg, 1 dl vand og lidt olie, hvorefter kagen er...

Læs mere
Julestemning
Årets julekonfekt!

Den klassiske marcipan fra Odense blev sidste jul, i en test i TÆNK, kåret som Danmarks bedste marcipan, og det kan man godt forstå, for den klassiske marcipan er indbegrebet af jul i de fleste danske hjem. Og når vi snart igen skal i gang med de hjemmelavede julelækkerier, så er Odense Marcipan...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Galvaniseret spand

Galvaniseret spand

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Buddha figurer i indretningen

Buddha figurer i indretningen

Bomulds karklude i smukke farver

Bomulds karklude i smukke farver

Nye Bøger
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Det Skriver Andre Medier...
01.10.2019

Mobbeofre bliver mere syge og tjener mindre resten af livet

Dr.dk

Mobning i barndommen trækker dybe spor ind i voksenlivet, viser forskning. Selv i en alder af 50 år døjer mange mobbeofre med depression, selvmordstanker og angst. De har større risiko for at få blodpropper, og de tjener mindre end gennemsnittet.

 

Læs mere


26.09.2019

Ny rapport: Danskerne ved for lidt om demens

Alzheimerforeningen.dk

Viden om demens er nøglen til forståelse af nogle af de mest tabubelagte sygdomme, vi kender. Og forståelse er noget af det, dem der lever med sygdommen til hverdag, efterspørger allermest. Desværre står det sløjt til med danskernes viden om demens, viser en ny befolkningsundersøgelse, som YouGov... Læs mere


25.09.2019

Svært overvægtige mister oftere jobbet og har sværere ved at finde et nyt

Sdu.dk

Risikoen for at blive arbejdsløs er markant højere for personer med svær overvægt, viser nyt dansk studie, hvor 87.000 danskeres jobsituation er fulgt gennem længere tid ...

Læs mere


03.09.2019

Fortsat skæv kønsfordeling

Kvinfo.dk

Kvindelige studerende er på vej ind på de tekniske og naturvidenskabelige uddannelser. Men det går langsomt, og når rekordmange unge i disse dage begynder deres studieliv, er der fortsat flest kvinder at finde på uddannelser inden for omsorg og pleje. Unge mænd begynder derimod på tekniske og... Læs mere


06.08.2019

Copenhagen Pride Week 2019

Copenhagenpride.dk

Copenhagen Pride Week 2019 løber af stablen i alle regnbuens farver fra tirsdag den 13. august til søndag den 18. august 2019, hvor københavnerne tager godt imod forventede festende 85 nationaliteter. Læs mere


14.06.2019

Hjerteforeningen: E-dampere har større risiko for hjerte-kar-sygdom

Hjerteforeningen

Nye undersøgelser foretaget af forskere fra Stanford University peger på, at særligt smagsstofferne i rygevæsken øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme markant i forhold til, hvis du ikke ryger. Det her er et endnu klarere bevis for, at e-cigaretter er skadelige, siger tobaksekspert fra... Læs mere


Arkiv

Send en hilsen
^