Julemarked på Trapholt 2023 

Professionelle kunsthåndværkere, unikaværker og designprodukter, live julemusik, gløgg og æbleskiver. Der er varmet op til en hyggelig juleweekend, når Trapholt åbner dørene til det traditionsrige julemarked i november.

Oplev spændende unikaprodukter inden for kunsthåndværk og design og gå på opdagelse i et væld af udtryk og stilarter. 50 af landets dygtigste kunsthåndværkere præsenterer og sælger deres keramik, glas, smykker, tøj og boligtekstiler, grafik og papirkunst.

Det særlige ved Trapholt julemarked er, at gæsterne kan møde de professionelle kunsthåndværkere og designere selv og få en snak om materialer, udformning og idé. Og med levende julemusik i baggrunden vil der være rig mulighed for at finde julegaver og julepynt til sig selv eller andre.

Caféen Gustav Lind er også i julehumør og serverer ud over lækker frokost og kaffe også hjemmelavet gløgg og Karens æbleskiver med æble-sveske-kompot.

  Trapholt holder juleåbent i perioden:

  •  

  Åbningstider:

  • Kl.

  Entré:

  • Voksne: 65,- (normalpris 130,-). Giver adgang til hele museet og julemarkedet.
  • Børn til og med 18 år: Gratis

  Adresse:

  • Trapholt, Æblehaven 23, Kolding

  Hjemmeside:

  • Trapholt.dk

  Facebook:

  • Facebook.com/trapholt.dk/

  Instagram:

  • Instagram.com/trapholt/
  Julemarked på Voergaard Slot 2023
  Julemarkeder
  Julemarked på Voergaard Slot 2023 

  I julen danner Nordjyllands eventyrlige renæssanceslot, Voergaard Slot ved Dronninglund, rammen om et helt overdådigt julemarked.

  Tag hele familien med og kom indenfor på slottet, hvor Bjarne Als fra Bering House of Flowers i kompagniskab med kagekunstneren Anne-Mette Juel Svensson har iklædt de…

  Læs mere
  Julemarkeder 2023 - Sjælland, Jylland og Fyn
  Landet Rundt
  Julemarkeder 2023 - Tip os om julemarkeder 

  Kom med og oplev stemningen, når Danmarks fine, gamle slotte, godser, gårde, torve og pladser samt museer og forlystelsesparker fejrer julen med hyggelige julemarkeder.

  Her venter ægte julestemning med masser af julelækkerier, gløgg og æbleskiver, hyggelige aktiviteter, boder med kunsthåndværk og…

  Læs mere
  Julemarkeder
  Julemarked Højbro Plads 2023 

  En slentretur ned ad Strøget i gamle København i julen, er en særlig fornøjelse for hele familien, og når man når til Højbro Plads kulminerer julestemningen i årets overdådige julemarked, ’Jul på Højbro Plads’.

  Her mellem de smukke, gamle bygninger, hvor prominente danskere residerede i gamle…

  Læs mere
  Julemarkeder
  Julemarked på Kongens Nytorv 2023 

  I hjertet af København på det smukke gamle Kongens Nytorv, fejres julen med nostalgi og hygge. Her mellem Strøget, det juleudsmykkede Hotel D´Angleterre og Nyhavn holder årets store, stemningsfulde ’Julemarked Kongens Nytorv’ til.

  Inspireret af nogle af verdens mest feterede julemarkeder, og pyntet…

  Læs mere
  Julemarkeder
  Julemarkeder Sjælland 2023 

  Det er den tid på året, hvor alle - store som små - kan glæde sig til julefest og traditioner på landets stemningsfulde julemarkeder. Her hører duften af gløgg og æbleskiver til oplevelsen i hyggelige og nostalgiske omgivelser. Her får du et overblik over årets fineste julemarkeder på Sjælland.

   

  Læs mere
  Julemarkeder
  Julemarkeder Jylland 2023 

  November og december byder Jyllands julemarkeder på den dejligste julestemning. Det er den rene romantik og nostalgi, og det er ikke svært at forstå, hvorfor en udflugt til det lokale julemarked kan blive en fast tradition i familien.

  Her får du et overblik over årets fineste julemarkeder i…

  Læs mere
  Julemarkeder
  Julemarkeder Fyn 2023 

  Julemarkeder er en herlig tradition - og i november & december afvikles julestuer og julemarkeder over hele landet. Ikke mindst på Fyn er der flere dejlige juleoplevelser i vente. Tag på udflugt til Engestofte Gods og Boltinggaard Gods, hvor der igen i år er pyntet op til jul.

  Her finder du også…

  Læs mere
  Julemarkeder
  Gisselfeld Juletorv 2023 

  Ligesom tidligere år, fejrer det smukke Gisselfeld Kloster igen julen med det traditionelle juletorv..

  Læs mere
  Julemarkeder
  Camilla Plums Økologisk Julemarked 2023 

  Igen i år lægger kogekone og forfatter, Camilla Plum, hus til en julestue med masser af velduftende, velsmagende og julede oplevelser for både børn og voksne.

  Arrangementet foregår på Camilla Plums gård, Fuglebjerggaard i Helsinge, hvor gården er fyldt til randen med delikate lækkerier og kreative…

  Læs mere
  Julemarkeder
  Jul på Bakken i Klampenborg 2023 

  Læg vejen forbi verdens ældste forlystelsespark i juleperioden - når der igen i år åbnes for Jul på Bakken. Det bliver en magisk jul for gæster i alle aldre, hvor fantastiske oplevelser rundt på Bakken vil overraske og skabe uforglemmelige minder.

  Læs mere
  PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
  Nyhedsbrev
  Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
  Nye Bøger
  Mod midnatssolen, af Dy Plambeck

  I romanen 'Mod midnatssolen' tager Dy Plambeck os med på en indsigtsfuld rejse langs Norges kyst til Tromsø, hvor Amy sammen med sine døtre og veninder, Lulu og Kari, navigerer gennem livets komplekse forhold. Plambeck beskriver levende Amys udfordringer ved at finde sin plads i en ny familie med…

  Læs mere
  Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' bringer duften og smagen af Vietnam til dit bord, hvor fællesskabet er i centrum.
  Spis ris til - Klassisk vietnamesisk hverdagsmad, af Nina Minh Gram Nquyen

  Bogen 'Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' af Nina Minh inviterer læseren ind i hjertet af det vietnamesiske køkken, hvor maden ikke bare nærer kroppen, men også sjælen. 'Co m gia dinh', som betyder 'ris for hele familien' på vietnamesisk, er fundamentet for denne samling af…

  Læs mere
  Med 'Menopause Mamas' guider Sanne Gottlieb os gennem overgangsalderens udfordringer med indsigt og empati
  Menopause Mamas, af Sanne Gottlieb

  'Menopause Mamas' skrevet af Sanne Gottlieb er en ærlig og personlig skildring af overgangsalderens udfordringer. Med bogen bringer hun et ofte undervurderet eller tabuiseret emne frem i lyset og opfordrer til åbenhed om overgangsalderen.

  Læs mere
  Emma Holtens refleksioner om værdien af omsorg i 'Underskud'
  Underskud - Om værdien af omsorg, af Emma Holten

  Emma Holten er en dansk-svensk debattør og foredragsholder med en kandidatgrad i Moderne Kultur og Kulturformidling. I bogen 'Underskud', udforsker hun temaer som økonomisk magt, vores tendens til at prioritere arbejdslivet over privatlivet og betydningen af omsorg.

  Læs mere
  Shopping
  ^