Enamel Copenhagen
Michael Kors ur - Darci Gold
Trine Tuxen ring
Auro terrasseolie<BR> - miljøvenligt og slidstærkt
Kategori: Julemarkeder

Få en dejlig oplevelse på det smukke museums julemarked, lørdag og søndag den 26. og 27. november, og snup en spadseretur ude omkring i landskabet. Her kan man også beundre museets arkitektur. Foto: Trapholt

Julemarked på Trapholt 2022
annonce

Professionelle kunsthåndværkere, unikaværker og designprodukter, live julemusik, gløgg og æbleskiver. Der er varmet op til en hyggelig juleweekend, når Trapholt åbner dørene til det traditionsrige julemarked den 26. og 27. november 2022

Oplev spændende unikaprodukter inden for kunsthåndværk og design og gå på opdagelse i et væld af udtryk og stilarter. 50 af landets dygtigste kunsthåndværkere præsenterer og sælger deres keramik, glas, smykker, tøj og boligtekstiler, grafik og papirkunst.

Det særlige ved Trapholt julemarked er, at gæsterne kan møde de professionelle kunsthåndværkere og designere selv og få en snak om materialer, udformning og idé. Og med levende julemusik i baggrunden vil der være rig mulighed for at finde julegaver og julepynt til sig selv eller andre.

Caféen Gustav Lind er også i julehumør og serverer ud over lækker frokost og kaffe også hjemmelavet gløgg og Karens æbleskiver med æble-sveske-kompot.

Gæster kan naturligvis også opleve resten af Trapholt og bl.a. se den store udstilling CONNECT ME, hvor man på egen krop kan mærke hvordan kunstig intelligens påvirker og udfordrer os. Oplev et stort digitalt kirsebærtræ, der blomstrer, når personer omfavner foran det, gå på vandet og påvirk det med egne spejlinger, få solsystemets planeter til at synge og kom tæt på et 11 meter højt grantræ fra top til rod.

For de designinteresserede er det muligt at krydre dagen med en guidet introduktion til Arne Jacobsens Kubeflex sommerhus, som giver et særligt indblik i dansk design.

Lodtrækning:

Trapholt holder juleåbent i perioden:

  • Lørdag og søndag d. 26. og 27. november 2022

Åbningstider:

  • Kl. 10-17

Bemærk: Guidet introduktion til Arne Jacobsens Kubeflex sommerhus kl. 11, 13 og 15 samt guidet introduktion til CONNECT ME kl. 12 og 14.

Entré:

  • Voksne: 65,- (normalpris 130,-). Giver adgang til hele museet og julemarkedet.
  • Børn til og med 18 år: Gratis

Adresse:

  • Trapholt, Æblehaven 23, Kolding

Hjemmeside:

Facebook:

Instagram:


Foto: Kenneth Stjernegaard

På udkig julegaveidéer? På Trapholt præsenterer og sælger 50 af landets dygtigste kunsthåndværkere deres keramik, glas, smykker, tøj og boligtekstiler, grafik og papirkunst.

Julemarkeder
Julemarked i Haveselskabets Have 2022

Byens smukkeste julemarked i Haveselskabets have på Frederiksberg er en fast tradition, som mange ser frem til, og som hvert år besøges af tusinder fra nær og fjern. Blandt de mange boder og stande ude og inde kan man få et gensyn med tidligere års udstillere, men i år er også mange nye kommet til.

Læs mere
Julemarkeder
Gammel jul på Herregården Hessel 2022

På Museet Herregården Hessel, der ligger i det vestlige Himmerland, er der i weekenden 19. og 20. november, lagt op til et eventyrligt julemarked. Det bliver en nostalgisk og stemningsfuld rejse tilbage til tiden omkring år 1900, som giver børn og voksne mulighed for rigtigt at opleve, hvordan julen...

Læs mere
Efterår
Camilla Plums Økologisk Julemarked 2022

Igen i år lægger kogekone og forfatter, Camilla Plum, hus til en julestue med masser af velduftende, velsmagende og julede oplevelser for både børn og voksne.

Arrangementet foregår på Camilla Plums gård, Fuglebjerggaard i Helsinge, hvor gården er fyldt til randen med delikate lækkerier og kreative...

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Gavnø 2022

På Gavnø Slot ved Næstved begynder juleeventyret, når porten åbnes til årets smukke julemarked. Over to weekender i november inviterer baronessen på Gavnø indenfor, hvor der er pyntet op til jul.

Det er 16. gang at det historiske herregårdsanlæg fra 1800-tallet danner scenen for et stemningsfuldt...

Læs mere
Julemarkeder
Julemarked Rosenholm Slot 2022

Intet vækker nostalgien og julestemningen som at besøge november måneds julemarkede på Rosenholm Slot.

Det smukke, gamle renæssanceslot, der står møbleret med hundredvis af antikviteter, malerier og gobeliner, giver ikke kun besøgende et fascinerende indtryk af slottets historie, men danner også...

Læs mere
Julemarkeder
Danish Christmas Markets 2022 - Julemarkeder & julestuer

During November and December danes celebrate Christmas with romance and nostalgia. If you want to experience true Nordic Christmas spirit you have to visit the local christmas markets, or 'Julemarkeder' as they are called in danish.

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Herregården Sønderskov 2022

Afventer info for arrangementet 2022.

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Børglum Kloster 2022

Afventer info for arrangementet 2022.

 

Læs mere
Julemarkeder
Jul i Friheden 2022

Afventer info for arrangementet 2022.

Læs mere
Julemarkeder
Jul i Ree Park Safari 2022

Afventer info for arrangementet 2022.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Julepynt og -stads<BR> fra Broste Copenhagen

Julepynt og -stads
fra Broste Copenhagen

Pynt juletræet med frugt og grønt

Pynt juletræet med frugt og grønt

LED bloklys

LED bloklys

Frugt og grønt glaspynt

Frugt og grønt glaspynt

Nye Bøger
Shopping
^