Selleri-æblesalsa
- 150 g æbler
- 150 g selleri
- 3 spsk kapers
- 2 spsk revet peberrod
- 1 spsk citronsaft
- 3 spsk balsamisk æbleeddike
- 1 spsk flydende honning
- 6 spsk olivenolie
- 3 spsk hakket purløg
- 50 g valnødder
Sådan gør du:
- Riv æbler med skræl fint på et godt rivejern eller mandolin. Fjern skrællen fra sellerien og riv den på samme måde. Tilsæt kapers, revet peberrod og citronsaft i æble, selleri blandingen.
- Pisk balsamisk æbleeddike, honning og olivenolie sammen. Hæld dressingen over salsaen. Hak valnødderne groft. Vend hakkede valnødder og purløg i.
- Server selleri-æblesalsa til et udvalg af italienske, franske og danske pølser. Drik Original O.P. Anderson snaps til.