Sådan gør du:
- Sæt dåsen med andeconfit i varmt vand (ikke kogende) i et kvarters tid, så det stivnede fedt kan løsne sig.
- Åbn dåsen og tag forsigtigt andelårene op og dup dem lidt med en køkkenrulle, - de må ikke duppes helt tørre. Læg dem på en bradepande med bagepapir og skindsiden opad.
- Kom bradepanden ind i en 200 grader varm ovn og steg dem mellem 15-20 min. til de er varme og skindene sprøde. Giv dem evt. en grill i nogle minutter, hvis ikke skindet er blevet helt sprødt og boblende – det skal det være.
- Server med hårdt-ristet fuldkornsrugbrød med koldt økologisk smør og en kold sprød rødkålssalat.
Rødkålssalat
Snit rødkålen fint og kram dem i håndfladerne, så den bliver mere blød. Kom kålen op i en stor skål. Suppler med valnødder (eller letristede hasselnødder) tørrede tranebær, appelsinstykker, granatæble-kerner og æblestykker. Bland forsigtigt rundt. Rør en dressing med balsamico, olie, honning, salt og peber og vend i salaten.
Mums!