Ingredienser
- 250 ml vand
- 400 g sukker
- 250 g druesukker
- 100 g husplas
- 4 g citronsyre
- 8 ml. Urtegaardens aromaer
- 2 ml. Urtegaardens frugtfarve
Opskrift
- Hæld vandet i en tykbundet gryde
- Læg husblas i
- Rør rundt og varm langsomt op, så husblas opløses
- Tilsæt sukker, og rør til det er opløst
- Lad massen simre i 20 minutter (massen må ikke koge!) og rør jævnligt
- Tag gryden af varmen, og tilsæt aromaessens og farve
- Hæld massen i form og stil den koldt over natten
- Dagen efter er massen stivnet
- Dyb formen i varmt vand, hvorved konfekten slipper
- Vend konfekten ud på bagepapir og skær i terninger
- Vend terningerne i flormelis
- Opbevar terningerne køligt og tørt, og læg bagepapir mellem lag