dissertation critique francais 103 online homework wiki grad school essay service writing a research paper mla format
Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Jul

Træt af at være vært og lægge hus til juleaften? Måske skal I overveje at fejrer den store aften ’on neutral ground’ i et sommerhus. Her vil alle formentligt føle sig mere forpligtet og have mere lyst til, at deltage i forberedelserne og føle et ansvar for at juleaften bliver en succes.

Hvorfor holder flere jul i et lejet sommerhus?
Redaktionen

Er man den der, pr. tradition, altid lægger hus til juleaften, så ved man, hvor nemt det er at komme til at stå med ansvaret for, at det hele forløber, som det skal. For selvom familien har de bedste intentioner om at tage del i forberedelserne, så vil den overordnede koordinering af arrangementet som regel tilfalde værten.

Orker man ikke det store ansvar, så skulle man måske overveje at fejre familiejulen i et lejet sommerhus. Her vil alle formentligt føle sig mere forpligtet og have mere lyst til, at deltage i forberedelserne, og alle vil føle et ansvar for at juleaften bliver en succes.

Ifølge sommerhusudlejningsbranchen, så er der tilsyneladende en øget interesse for leje af hus i julen.  Der ser i hvert fald ud til at være en stigende interesse for at fejre juleaften i lejet sommerhus, Ifølge sommerhusudlejnings portalen, Novasol, så er det netop, hvad flere og flere familier vælger at gøre.

Sidste år valgte 450.000 på landsplan at rykke juleferien i sommerhus, og det er, ifølge sommerhusudlejningsportalen Novsol, en tendens, der ser ud til at fortsætte. Her har man på nuværende tidspunkt registeret en stigning på 16% i forhold til 2020.

”Vores bookingtal vidner om, at danskerne har taget det at holde jul og nytår i sommerhus til sig. Lige nu ligger vi over niveau på bookinger over nytår,” siger Per Brogaard, kommerciel direktør hos Novasol. Han vurderer, at der især er fire grunde til, at danskere fejrer julen hjemmefra:

  1. Mindre stress. Der er som udgangspunkt ikke én vært i sommerhuset, man hjælpes naturligt ad og deles om opgaverne i familien.

  2. Mulighed for at ankomme til sommerhuset et par dage før selve juleaften. Så kan alle ankomme i ro og orden og gå i gang med forberedelserne sammen. Så kan man rigtig komme i julestemning sammen.

  3. Plads til hyggen. Muligheden for at leje et sommerhus, der geografisk passer alle, så familien kan samles fra nær og fjern.

  4. Sengepladser til hele familien. Alle, der ønsker det, kan blive og overnatte i et sommerhus med masser af værelser og senge. Ingen lange ture hjem om natten med sovende børn i bilen og man kan nyde den gode rødvin og julesnapsen.
Jul
Stop Spild Af Mad: Sådan sparer du nemt på julens madbudget - og nedbringer madspild

I lyset af inflation og stigende fødevarepriser bliver julen i år for mange danskere rigtig dyr. Det fremgår klart af seneste tal fra Danmarks Statistik, der viser at priserne på fødevarer det seneste år er steget med 16,5%.

Som følge af det, svarer 1 ud af 5 danskere, ifølge en undersøgelse...

Læs mere
Jul
Top 10 over de bedste julefilm

Hvis man midt i juleræset trænger til en pause, så er der ikke noget som at kravle op i sofahjørnet og se - eller gense - en skøn julefilm.

Fra ’Fars Fede Juleferie’ med Chevy Chase i hovedrollen, 'Elf' med Will Ferrell, 'Bad Santa' med Billy Bob Thornton, til 'Søren Bruns Jul', Astrid Lindgrens...

Læs mere
Jul
Julepynt fra julemandens værksted

Forventningsfulde børn og nostalgisk legetøj er uløseligt forbundet med julen. Her et udvalg af den fineste julepynt, der vil vække særlig fryd hos store som små.

Pynt til julegrenen, julens stilleben og juletræet. Se den fineste, muntre, kulørte julestads fra blandt andet Bungalow, Speedtsberg,...

Læs mere
Jul
Hvilke grene er velegnede til grenkranse?

Der er selvfølgelig masser af nostalgi over den traditionelle halmkrans, pyntet med gran, bær og fløjlsbånd, men de senere år ses mange kranse bundet i kviste og grene. Det giver kransene et mere luftigt, let og enkelt udtryk. Og det er slet ikke så svært, at binde grenkranse, og så har du lejlighed...

Læs mere
Jul
4 tips til smukke grenkranse, du selv kan lave

Smukke kranse af efterårsgrene fra løvtræer gør sig godt i juleudsmykningen. De fine, lette kranse skaber stemning ude og inde, kan hænges på vægge og døre, hejses op i loftet eller stå på bordet som adventskrans. Og så er en smuk krans også alletiders gave, når man skal på julevisit hos venner og...

Læs mere
Jul
Sale 2022 - Tjek tilbudspriserne

Du behøver ikke storme rundt efter gode Black Friday-tilbud, for her har vi samlet et udvalg af de allerbedste tilbud i november med op til 50% rabat fra blandt andet Gucci & Seiko, byNORD, Broste Copenhagen, House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki, LAFORMA, ROWICO, KARE DESIGN, Nordal, Between Floors,...

Læs mere
Jul
Svensk jul: 10 svenske julespecialiteter

Med inspiration fra det svenske køkken, kan du tilføje nye, herlige smagsoplevelser til julebordet. På det klassiske smörgåsbord finder man blandt andet honninglaseret juleskinke krydret med sennep og nelliker, svensk fladbrød og svenske köttbullar, der nydes med lingonsylt.

Læs mere
Jul
Find dit julehumør med hyggeprojekter og playliste med smukke klassiske julehit

Selvom julen er allestedsværende, så er det jo ikke ensbetydende med at man selv er i sprudlende julehumør.

Det er der heldigvis råd for! Her bringer vi nogle helt eminente idéer til, hvordan du selv finder julehumøret frem.

Læs mere
Jul
Brug haven til jul – og genbrug julen i haven

En juledekoration er en dejlig julehilsen at få. De kan købes i butikkerne, og det er måske ikke den store udskrivning, til gengæld er de som regel pyntet med plastikpynt og -gran.

Fremstiller man selv sine juledekorationer, så har man i stedet en fin, personlig gave, som både er billigere og mere...

Læs mere
Jul
Julehygge med børnene: 14 sjove og kreative idéer

December måned kan være nok så fuld af festlige sammenkomster, men intet slår julehygge med børnene. Er man så heldig, at have børn eller børnebørn at dele julemåneden med, så er det bare om at rydde kalenderen. For i selskab med børn er man garanteret ægte, uforfalsket julebegejstring, stort...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Sæbebolde

Sæbebolde

Glasklokke til fine nips

Glasklokke til fine nips

Kalendergaver

Kalendergaver

Gaveæske delikatesser

Gaveæske delikatesser

Shopping Nyheder
Julepynt fra Vondels

Julepynt fra Vondels

Pynt juletræet med frugt og grønt

Pynt juletræet med frugt og grønt

Julepynt - VW Bobbel i krom

Julepynt - VW Bobbel i krom

Julepynt

Julepynt

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de...

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^