Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
Stribet sengetøj
Spisebordsstole til Sverige
Kategori: Jul
23. december

Ny Senseo Switch 3in1 kan brygge en enkelt kop – eller en hel kande

Lad en ny og multifunktionel kaffemaskine tage plads på dit køkkenbord. I samarbejde med Philips lancerer Senseo nu ’Senseo Switch 3in1’ - en innovativ kvalitetskaffemaskine, der har tre funktioner i én og samme maskine. Med et enkelt tryk kan du enten brygge en hel kande, et krus eller en kop. 

Unik 3-i-1-funktion

Som den eneste kaffebrygger til både filter og kaffe-pads er Senseo Switch 3in1 en kompromisløs og fleksibel løsning til den kræsne kaffedrikker, der ønsker, at kaffen altid er perfekt afstemt til enhver lejlighed. Med et enkelt tryk brygger Senseo Switch 3in1 effektivt enten den mindre kop kaffe på 120 ml. eller det store krus på 200 ml. Når der er gæster på besøg, og du ønsker at fylde hjemmet med den klassiske duft af friskbrygget filterkaffe, erstattes basen nemt med 1 liters-kaffekanden i termiskstål, som brygger op til syv kopper kaffe og holder kaffen varm op til 3 timer efter brygning.

Skræddersyet til den nordiske smag

Det nordiske kaffemarked er domineret af filterkaffe, og de nordiske forbrugere sætter stor pris på deres foretrukne kaffevariant. Sammen med den nye maskine lancerer Senseo nemlig et sortiment af velsmagende kaffevarianter i pads, der alle er skræddersyede til den nordiske kaffesmag, og som gør det let at variere kaffeoplevelserne i løbet af dagen - intens om morgenen og mild om aftenen. 

Du tilpasser let kaffesmagen efter anledning og ønske, og kan eksperimentere med både smag og kopstørrelser.

Stilfuld og kompakt

Senseo Switch 3in1 har et både stilfuldt og kompakt design og passer desuden perfekt ind i small living-trenden og den skandinaviske minimalisme, der efterlader lys, luft og plads til den klukkende lyd af kaffebrygning. 

Vind den nye Senseo Switch 3in1 Base+ og kaffe

Deltag i dagens julekonkurrence, hvor Senseo udlodder 2 stk. SenseoSwitch 3in1 Base+ maskine og 52 kaffepads til en samlet værdi af hver 1.278 kroner. Læs mere om den elegante og funktionelle Senseo nyhed på Senseo.dk, hvor du også finder svaret på dagens quiz-spørgsmål.

Den heldige vinder offentliggøres her på siden.
Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter. 

Jul
Ville du overveje at give en fremmed plads ved julebordet?

Vi kender julen som en herlig højtid fuld af glæde og hyggeligt samvær med familie og venner. Men for mange mennesker bringer julen ingen glæde, men er i stedet en tilbagevendende begivenhed præget af tristhed og ensomhed. Og det er rigtigt hårdt at sidde ufrivilligt alene juleaften, og igen i år...

Læs mere
Jul
Generøse mennesker har et rigere, lykkeligere og sundere liv

Traditionen tro fejres julen i hyggeligt selskab med familie og nære venner, men har man overskud, så er der al mulig grund til også at dele ud af venlighed og generøsitet blandt fremmede. At være imødekommende og hjælpsom har nemlig ikke kun stor betydning for andre, men overraskende nok, ligeså...

Læs mere
Jul
Forbrugerstyrelsen vejleder: Julehandel - sådan er reglerne

Julen nærmer sig, og i den forbindelse har Forbrugerstyrelsen samlet vigtig information om køb, bytteregler og rettigheder.

”Perioden omkring jul og Black Friday er årets helt store handelshøjtid. Selv om de fleste handler går godt, er der en række ting, som er gode at tænke over. Hvor og hvordan,...

Læs mere
Kost & Ernæring
5 gode grunde til at spise chokolade i julen

I tiden op til jul, hvor man ved enhver lejlighed bliver budt på søde sager, kan det være en god idé at huske på, at vælger man den mørke chokolade frem for den lyse, så er chokolade faktisk et rigtig sundt og fornuftigt alternativ til de fede vaniljekranse, klejner, is-deserter og slik.

Ifølge...

Læs mere
Jul
Hyggebelysning uden sod

Det er svært at skabe julestemning uden levende lys. Men er man i tvivl om hvor meget de sviner, så skal man blot trække en finger hen over vindueglasset efter at have haft et blafrende stearinlys stående i vindueskarmen.

Tilsodede vinduer er imidlertid det mindste problem med levende lys....

Læs mere
Jul
Planlæg i god tid: Derfor kan det være en rigtig god idé at tale om julen

Julen er en dejlig tid fuld af gode stunder sammen med de mennesker, vi holder allermest af. Men som altid når flere mennesker samles omkring et traditionsrigt arrangement, kan freden være skrøbelig.

Især i julen, hvor de fleste af os har nogle ret konkrete forventninger til arrangementerne, kan...

Læs mere
Jul
Julefrokoster og utroskab

Så er det tid! Tid til julefrokoster, og små stik af jalousi og usikkerhed når vi hver især drager afsted til vores respektive julefrokoster. Det er nu at parforholdet skal stå sin prøve ...

Kan vi ikke bare få lov til at gå igennem julefrokostmåneden uden frygt og jalousi? Hvorfor kan vi ikke, med...

Læs mere
Jul
Julekoncerter 2022: Händels Messias 2022 og Bach Juleoratorie

Siden uropførelsen i 1742, har Händels Messias begejstret. Selvom værket egentlig ikke er tænkt som juleoratorium, så er det i dag for mange af os en vigtig del af juletraditionerne.

I år kan Händels storslåede mesterværk, såvel som Bach Juleoratorie, opleves i landets kirker. Se...

Læs mere
Jul
Stor uenighed: Hvor bor julemanden?

Santa Claus, Jultomten, Julemanden ... Kært barn har mange navne, og muligvis lige så mange hjemsteder.

Selvom vi her i Danmark ikke er i tvivl om, at julemanden bor i Grønland, så er andre lande åbenbart ikke orienteret, for fx mener amerikanerne, at julemanden med sikkerhed bor i Alaska, mens...

Læs mere
Jul
Mindsk mislyd omkring juletræet - Øv jer på julesangene

Ligesom julens dufte, så kan lyden af julemusik også vække stærke minder fra barndommen. Men selvom vi straks genkender en julesang, så famler de fleste af os rundt i teksten og har svært ved at finde tonen, når turen går omkring juletræet. Problemet er, ifølge Klaus Møller, sangcoach hos...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Undgå pakkekalender-panik!

Undgå pakkekalender-panik!

Gaveæsker til adventkalender

Gaveæsker til adventkalender

Glasklokke til fine nips

Glasklokke til fine nips

Adventskalendere til ham og hende

Adventskalendere til ham og hende

Shopping Nyheder
Pynt juletræet med frugt og grønt

Pynt juletræet med frugt og grønt

Vance Kitira stearinlys

Vance Kitira stearinlys

Julepynt fra Vondels

Julepynt fra Vondels

Julepynt Xmas var

Julepynt Xmas var

Nye Bøger
^