Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
DroneRune plakat
Spisebordsstole til Sverige
Kategori: Jul
23. december

Ny Senseo Switch 3in1 kan brygge en enkelt kop – eller en hel kande

Lad en ny og multifunktionel kaffemaskine tage plads på dit køkkenbord. I samarbejde med Philips lancerer Senseo nu ’Senseo Switch 3in1’ - en innovativ kvalitetskaffemaskine, der har tre funktioner i én og samme maskine. Med et enkelt tryk kan du enten brygge en hel kande, et krus eller en kop. 

Unik 3-i-1-funktion

Som den eneste kaffebrygger til både filter og kaffe-pads er Senseo Switch 3in1 en kompromisløs og fleksibel løsning til den kræsne kaffedrikker, der ønsker, at kaffen altid er perfekt afstemt til enhver lejlighed. Med et enkelt tryk brygger Senseo Switch 3in1 effektivt enten den mindre kop kaffe på 120 ml. eller det store krus på 200 ml. Når der er gæster på besøg, og du ønsker at fylde hjemmet med den klassiske duft af friskbrygget filterkaffe, erstattes basen nemt med 1 liters-kaffekanden i termiskstål, som brygger op til syv kopper kaffe og holder kaffen varm op til 3 timer efter brygning.

Skræddersyet til den nordiske smag

Det nordiske kaffemarked er domineret af filterkaffe, og de nordiske forbrugere sætter stor pris på deres foretrukne kaffevariant. Sammen med den nye maskine lancerer Senseo nemlig et sortiment af velsmagende kaffevarianter i pads, der alle er skræddersyede til den nordiske kaffesmag, og som gør det let at variere kaffeoplevelserne i løbet af dagen - intens om morgenen og mild om aftenen. 

Du tilpasser let kaffesmagen efter anledning og ønske, og kan eksperimentere med både smag og kopstørrelser.

Stilfuld og kompakt

Senseo Switch 3in1 har et både stilfuldt og kompakt design og passer desuden perfekt ind i small living-trenden og den skandinaviske minimalisme, der efterlader lys, luft og plads til den klukkende lyd af kaffebrygning. 

Vind den nye Senseo Switch 3in1 Base+ og kaffe

Deltag i dagens julekonkurrence, hvor Senseo udlodder 2 stk. SenseoSwitch 3in1 Base+ maskine og 52 kaffepads til en samlet værdi af hver 1.278 kroner. Læs mere om den elegante og funktionelle Senseo nyhed på Senseo.dk, hvor du også finder svaret på dagens quiz-spørgsmål.

Den heldige vinder offentliggøres her på siden.
Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter. 

Jul
Stop Spild Af Mad: Sådan sparer du nemt på julens madbudget - og nedbringer madspild

I lyset af inflation og stigende fødevarepriser bliver julen i år for mange danskere rigtig dyr. Det fremgår klart af seneste tal fra Danmarks Statistik, der viser at priserne på fødevarer det seneste år er steget med 16,5%.

Som følge af det, svarer 1 ud af 5 danskere, ifølge en undersøgelse...

Læs mere
Jul
Julebagværk med Annemette Voss: Vaniljekranse

Mangler du en opskrift på klassiske julesmåkager, så har den populære bagedyst-vinder, Annemette Voss samlet de allerbedste i bogen 'Julebag'. Fra bogen bringer vi her opskriften på de mest fantastiske vaniljekranse.

Læs mere
Jul
Julekrydderiet over alle julekrydderier

Julen er højsæson for duftende dejlige krydderier, og her ligger særligt ét krydderi i toppen af listen over højtidens mest populære. Dét drejer sig naturligvis den herlige kanel.

Hvert år omkring juletid ligger kanelen - i stødt og hel udgave - allerøverst på salgslisterne, for som alle ved, så...

Læs mere
Jul
DIY: En duftende dejlig julehilsen

Her får du inspiration til en kær og anderledes julehilsen; små stofposer fulde af julens duftende krydderier, tørrede blomster eller æteriske olier. En både super nem, stemningsfuld og personlig lille gave.

Læs mere
Jul
Hvilke grene er velegnede til grenkranse?

Der er selvfølgelig masser af nostalgi over den traditionelle halmkrans, pyntet med gran, bær og fløjlsbånd, men de senere år ses mange kranse bundet i kviste og grene. Det giver kransene et mere luftigt, let og enkelt udtryk. Og det er slet ikke så svært, at binde grenkranse, og så har du lejlighed...

Læs mere
Jul
4 tips til smukke grenkranse, du selv kan lave

Smukke kranse af efterårsgrene fra løvtræer gør sig godt i juleudsmykningen. De fine, lette kranse skaber stemning ude og inde, kan hænges på vægge og døre, hejses op i loftet eller stå på bordet som adventskrans. Og så er en smuk krans også alletiders gave, når man skal på julevisit hos venner og...

Læs mere
Jul
Sale 2022 - Tjek tilbudspriserne

Du behøver ikke storme rundt efter gode Black Friday-tilbud, for her har vi samlet et udvalg af de allerbedste tilbud i november med op til 50% rabat fra blandt andet Gucci & Seiko, byNORD, Broste Copenhagen, House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki, LAFORMA, ROWICO, KARE DESIGN, Nordal, Between Floors,...

Læs mere
Jul
Svensk jul: 10 svenske julespecialiteter

Med inspiration fra det svenske køkken, kan du tilføje nye, herlige smagsoplevelser til julebordet. På det klassiske smörgåsbord finder man blandt andet honninglaseret juleskinke krydret med sennep og nelliker, svensk fladbrød og svenske köttbullar, der nydes med lingonsylt.

Læs mere
Jul
Brug haven til jul – og genbrug julen i haven

En juledekoration er en dejlig julehilsen at få. De kan købes i butikkerne, og det er måske ikke den store udskrivning, til gengæld er de som regel pyntet med plastikpynt og -gran.

Fremstiller man selv sine juledekorationer, så har man i stedet en fin, personlig gave, som både er billigere og mere...

Læs mere
Jul
Julehygge med børnene: 14 sjove og kreative idéer

December måned kan være nok så fuld af festlige sammenkomster, men intet slår julehygge med børnene. Er man så heldig, at have børn eller børnebørn at dele julemåneden med, så er det bare om at rydde kalenderen. For i selskab med børn er man garanteret ægte, uforfalsket julebegejstring, stort...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Glasklokke til fine nips

Glasklokke til fine nips

Inspired by Nature fra New Mag

Inspired by Nature fra New Mag

Hudpleje: Morris & Co 'Strawberry'

Hudpleje: Morris & Co 'Strawberry'

Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver

Julesok til pakkekalender
og adventsgaver

Shopping Nyheder
Vance Kitira stearinlys

Vance Kitira stearinlys

Julepynt Xmas var

Julepynt Xmas var

Julepynt fra Vondels

Julepynt fra Vondels

Georg Jensen topstjerne

Georg Jensen topstjerne

Nye Bøger
^