Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Jul
23. december

Ny Senseo Switch 3in1 kan brygge en enkelt kop – eller en hel kande

Lad en ny og multifunktionel kaffemaskine tage plads på dit køkkenbord. I samarbejde med Philips lancerer Senseo nu ’Senseo Switch 3in1’ - en innovativ kvalitetskaffemaskine, der har tre funktioner i én og samme maskine. Med et enkelt tryk kan du enten brygge en hel kande, et krus eller en kop. 

Unik 3-i-1-funktion

Som den eneste kaffebrygger til både filter og kaffe-pads er Senseo Switch 3in1 en kompromisløs og fleksibel løsning til den kræsne kaffedrikker, der ønsker, at kaffen altid er perfekt afstemt til enhver lejlighed. Med et enkelt tryk brygger Senseo Switch 3in1 effektivt enten den mindre kop kaffe på 120 ml. eller det store krus på 200 ml. Når der er gæster på besøg, og du ønsker at fylde hjemmet med den klassiske duft af friskbrygget filterkaffe, erstattes basen nemt med 1 liters-kaffekanden i termiskstål, som brygger op til syv kopper kaffe og holder kaffen varm op til 3 timer efter brygning.

Skræddersyet til den nordiske smag

Det nordiske kaffemarked er domineret af filterkaffe, og de nordiske forbrugere sætter stor pris på deres foretrukne kaffevariant. Sammen med den nye maskine lancerer Senseo nemlig et sortiment af velsmagende kaffevarianter i pads, der alle er skræddersyede til den nordiske kaffesmag, og som gør det let at variere kaffeoplevelserne i løbet af dagen - intens om morgenen og mild om aftenen. 

Du tilpasser let kaffesmagen efter anledning og ønske, og kan eksperimentere med både smag og kopstørrelser.

Stilfuld og kompakt

Senseo Switch 3in1 har et både stilfuldt og kompakt design og passer desuden perfekt ind i small living-trenden og den skandinaviske minimalisme, der efterlader lys, luft og plads til den klukkende lyd af kaffebrygning. 

Vind den nye Senseo Switch 3in1 Base+ og kaffe

Deltag i dagens julekonkurrence, hvor Senseo udlodder 2 stk. SenseoSwitch 3in1 Base+ maskine og 52 kaffepads til en samlet værdi af hver 1.278 kroner. Læs mere om den elegante og funktionelle Senseo nyhed på Senseo.dk, hvor du også finder svaret på dagens quiz-spørgsmål.

Den heldige vinder offentliggøres her på siden.
Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter. 

Jul
Vindere af julekalenderen

Klik ind og se de heldige vindere af adventskalenderen 2021

Læs mere
Jul
Duften af jul - 6 skønne idéer

Intet vækker julestemningen som duften af jul. Den krydrede duft af hjemmebagte småkager, gløgg og honninghjerter, der blander sig med duften af gran og nellike-appelsiner. Fremhæv de liflige dufte ved at varme krydderier på pande eller ved at lade en herlig julepotpourri med enebær, appelsiner,...

Læs mere
Jul
Er det forkert at opmuntre børn til at tro på julemanden?

Er man heldig at tilbringe juleaften i selskab med små børn, så er der garanti for en festlig aften fuld af sprudlende humør og uforfalsket julebegejstring. Aftenens program skal helst være som sidste års, for når man er lille, er det trygt og rart på forhånd at vide, hvad der venter.

Og børn er...

Læs mere
Jul
Julemiddag: 10 effektive tips mod halsbrand og sure opstød

Det er svært at være mådeholden, når det kommer til menuen juleaften; Flæskesteg med sprøde svær, and, søde brunede kartofler, rødkål, gode vine, risalamande og marcipan. Lækkerierne dufter og smager så dejligt, at man hurtigt får mere indenbords, end godt er, og så ender man med at sidde resten af...

Læs mere
Jul
Sære juletraditioner i andre lande

De danske juletraditioner synes mildest talt vindtørre sammenlignet med traditioner i andre lande; Der bliver spået i kaffegrums, tændt kæmpe bål, serveret 13 desserter juleaften, og støvlerne bliver fyldt med gaver og slik.

Læs om sære russiske, franske, tyske, polske, portugisiske, irske,...

Læs mere
Jul
Svensk jul: 10 svenske julespecialiteter

Med inspiration fra det svenske køkken, kan du tilføje nye, herlige smagsoplevelser til julebordet. På det klassiske smörgåsbord finder man blandt andet honninglaseret juleskinke krydret med sennep og nelliker, svensk fladbrød og svenske köttbullar, der nydes med lingonsylt.

Læs mere
Jul
Julehygge med børnene: 14 sjove og kreative idéer

December måned kan være nok så fuld af festlige sammenkomster, men intet slår julehygge med børnene. Er man så heldig, at have børn eller børnebørn at dele julemåneden med, så er det bare om at rydde kalenderen. For i selskab med børn er man garanteret ægte, uforfalsket julebegejstring, stort...

Læs mere
Jul
Mere jul med mindre stress

Der er stadig god tid, men hvis du har store ambitioner og forventninger til julen, så er det altid en god ide at planlægge lidt i forvejen. Her får du gode råd og praktiske tips, som gerne skulle gøre 'projekt jul' lidt mere overskuelig.

Læs mere
Jul
4 tips til smukke grenkranse, du selv kan lave

Smukke kranse af efterårsgrene fra løvtræer gør sig godt i juleudsmykningen. De fine, lette kranse skaber stemning ude og inde, kan hænges på vægge og døre, hejses op i loftet eller stå på bordet som adventskrans. Og så er en smuk krans også alletiders gave, når man skal på julevisit hos venner og...

Læs mere
Jul
Hvorfor holder flere jul i et lejet sommerhus?

Er man den der, pr. tradition, altid lægger hus til juleaften, så ved man, hvor nemt det er at komme til at stå med ansvaret for, at det hele forløber, som det skal. For selvom familien har de bedste intentioner om at tage del i forberedelserne, så vil den overordnede koordinering af arrangementet...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Sæbebolde

Sæbebolde

Kalender gaveposer

Kalender gaveposer

Kalendergaver

Kalendergaver

Glasklokke til fine nips

Glasklokke til fine nips

Shopping Nyheder
Første jul med barn? - Sådan <BR>bliver det nemt og hyggeligt

Første jul med barn? - Sådan
bliver det nemt og hyggeligt

Snowball CoolSnowGlobes

Snowball CoolSnowGlobes

Jomfru Maria skulptur

Jomfru Maria skulptur

Julepynt og -stads fra Broste Copenhagen

Julepynt og -stads fra Broste Copenhagen

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de...

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
ANNONCER
^