write my papers with no plager mla annotated bibliography websites custom writing papers homework help fractions
Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Jul
23. december

Ny Senseo Switch 3in1 kan brygge en enkelt kop – eller en hel kande

Lad en ny og multifunktionel kaffemaskine tage plads på dit køkkenbord. I samarbejde med Philips lancerer Senseo nu ’Senseo Switch 3in1’ - en innovativ kvalitetskaffemaskine, der har tre funktioner i én og samme maskine. Med et enkelt tryk kan du enten brygge en hel kande, et krus eller en kop. 

Unik 3-i-1-funktion

Som den eneste kaffebrygger til både filter og kaffe-pads er Senseo Switch 3in1 en kompromisløs og fleksibel løsning til den kræsne kaffedrikker, der ønsker, at kaffen altid er perfekt afstemt til enhver lejlighed. Med et enkelt tryk brygger Senseo Switch 3in1 effektivt enten den mindre kop kaffe på 120 ml. eller det store krus på 200 ml. Når der er gæster på besøg, og du ønsker at fylde hjemmet med den klassiske duft af friskbrygget filterkaffe, erstattes basen nemt med 1 liters-kaffekanden i termiskstål, som brygger op til syv kopper kaffe og holder kaffen varm op til 3 timer efter brygning.

Skræddersyet til den nordiske smag

Det nordiske kaffemarked er domineret af filterkaffe, og de nordiske forbrugere sætter stor pris på deres foretrukne kaffevariant. Sammen med den nye maskine lancerer Senseo nemlig et sortiment af velsmagende kaffevarianter i pads, der alle er skræddersyede til den nordiske kaffesmag, og som gør det let at variere kaffeoplevelserne i løbet af dagen - intens om morgenen og mild om aftenen. 

Du tilpasser let kaffesmagen efter anledning og ønske, og kan eksperimentere med både smag og kopstørrelser.

Stilfuld og kompakt

Senseo Switch 3in1 har et både stilfuldt og kompakt design og passer desuden perfekt ind i small living-trenden og den skandinaviske minimalisme, der efterlader lys, luft og plads til den klukkende lyd af kaffebrygning. 

Vind den nye Senseo Switch 3in1 Base+ og kaffe

Deltag i dagens julekonkurrence, hvor Senseo udlodder 2 stk. SenseoSwitch 3in1 Base+ maskine og 52 kaffepads til en samlet værdi af hver 1.278 kroner. Læs mere om den elegante og funktionelle Senseo nyhed på Senseo.dk, hvor du også finder svaret på dagens quiz-spørgsmål.

Den heldige vinder offentliggøres her på siden.
Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter. 

Jul
10 helt unikke julespecialiteter i andre lande

Hvis man er småtræt af den danske julemad, så kan man jo lade sig inspirere af andre landes traditionelle juleretter.

Måske skal flæskestegen, anden og rødkålen skiftes ud med spændende julespecialiteter som fx brasiliansk klipfisk, ungarsk karpesuppe, russisk salatanretning med syltede sild -...

Læs mere
Jul
DIY: En duftende dejlig julehilsen

Her får du inspiration til en kær og anderledes julehilsen; små stofposer fulde af julens duftende krydderier, tørrede blomster eller æteriske olier. En både super nem, stemningsfuld og personlig lille gave.

Læs mere
Jul
Julekrydderiet over alle julekrydderier

Julen er højsæson for duftende dejlige krydderier, og her ligger særligt ét krydderi i toppen af listen over højtidens mest populære. Dét drejer sig naturligvis den herlige kanel.

Hvert år omkring juletid ligger kanelen - i stødt og hel udgave - allerøverst på salgslisterne, for som alle ved, så...

Læs mere
Jul
Sådan ønsker du god jul på 20 andre sprog

Selvom det svenske, norske og danske sprog ligner hinanden, så er det ikke ualmindeligt, at vi slår over i engelsk, når vi skriver sammen. Men når det kommer til at ønske hinanden en god jul, så kan man som trygt skrive 'god jul', for sådan lyder julehilsen også på norsk og svensk.

Til gengæld er...

Læs mere
Jul
Julepynt fra julemandens værksted

Forventningsfulde børn og nostalgisk legetøj er uløseligt forbundet med julen. Her et udvalg af den fineste julepynt, der vil vække særlig fryd hos store som små.

Pynt til julegrenen, julens stilleben og juletræet. Se den fineste, muntre, kulørte julestads fra blandt andet Bungalow, Speedtsberg,...

Læs mere
Jul
Stop Spild Af Mad: Sådan sparer du nemt på julens madbudget - og nedbringer madspild

I lyset af inflation og stigende fødevarepriser bliver julen i år for mange danskere rigtig dyr. Det fremgår klart af seneste tal fra Danmarks Statistik, der viser at priserne på fødevarer det seneste år er steget med 16,5%.

Som følge af det, svarer 1 ud af 5 danskere, ifølge en undersøgelse...

Læs mere
Jul
Top 10 over de bedste julefilm

Hvis man midt i juleræset trænger til en pause, så er der ikke noget som at kravle op i sofahjørnet og se - eller gense - en skøn julefilm.

Fra ’Fars Fede Juleferie’ med Chevy Chase i hovedrollen, 'Elf' med Will Ferrell, 'Bad Santa' med Billy Bob Thornton, til 'Søren Bruns Jul', Astrid Lindgrens...

Læs mere
Jul
Hvilke grene er velegnede til grenkranse?

Der er selvfølgelig masser af nostalgi over den traditionelle halmkrans, pyntet med gran, bær og fløjlsbånd, men de senere år ses mange kranse bundet i kviste og grene. Det giver kransene et mere luftigt, let og enkelt udtryk. Og det er slet ikke så svært, at binde grenkranse, og så har du lejlighed...

Læs mere
Jul
4 tips til smukke grenkranse, du selv kan lave

Smukke kranse af efterårsgrene fra løvtræer gør sig godt i juleudsmykningen. De fine, lette kranse skaber stemning ude og inde, kan hænges på vægge og døre, hejses op i loftet eller stå på bordet som adventskrans. Og så er en smuk krans også alletiders gave, når man skal på julevisit hos venner og...

Læs mere
Jul
Sale 2022 - Tjek tilbudspriserne

Du behøver ikke storme rundt efter gode Black Friday-tilbud, for her har vi samlet et udvalg af de allerbedste tilbud i november med op til 50% rabat fra blandt andet Gucci & Seiko, byNORD, Broste Copenhagen, House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki, LAFORMA, ROWICO, KARE DESIGN, Nordal, Between Floors,...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Glasklokke til fine nips

Glasklokke til fine nips

Gaveæsker til adventkalender

Gaveæsker til adventkalender

Sæbebolde

Sæbebolde

Gaveæske delikatesser

Gaveæske delikatesser

Shopping Nyheder
Julepynt og -stads fra Broste Copenhagen

Julepynt og -stads fra Broste Copenhagen

Julepynt

Julepynt

Mistelten belagt med bladguld

Mistelten belagt med bladguld

Jomfru Maria skulptur

Jomfru Maria skulptur

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de...

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^