admission essay online trigonometry homework help website to help with math homework
Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Jul
10. december

Nyheder fra Anastasia Beverly Hills

Fra det anerkendte high end brand, Anastasia Beverly Hills, kommer en stribe super skønne makeup-nyheder, som tilføjer lækkerhed, glitter og glam til dit festlook. 

Anastasia Beverly Hills - Sultry 

Med den nye øjenskyggepalette 'Sultry' fra Anastasia Beverly Hills, er du garanteret et glimtende og glamourøst festlook - hele natten! Paletten spænder, med sine 14 forskellige nuancer, fra forførende gyldne, matte nuancer til metallisk bronze. Øjenskyggen er fuldpigmenteret og dens bløde konsistens gør farverne nemme at blende. De smukke øjenskygger er samlet i luksuriøs palette med spejl og dobbelt børste. Vejl. pris 485 kroner hos Sephora  

Anastasia Beverly Hills - Moonchild Glow Kit

En komplet palette med seks sarte, metalliske highlighter, der kan bruges i hele ansigtet og tilføje naturlig glød og finish. Vejl. pris 519 kroner hos Sephora  

Anastasia Beverly Hills - Ultimate Glow Kit 

Seks flotte og forførende farver, som toner ansigtet og giver det flotteste shine. Vejl. pris 519 kroner hos Sephora. 

Anastasia Beverly Hills - Stick Foundation

Den funktionelle stick indeholder en højpigmenteret cremet foundation, som giver en naturlig, mat finish. Den er perfekt at have med på farten. Sticken er nem at arbejde med og kan anvendes i hele ansigtet eller udvalgte steder,  hvor man normalt anvender foundations. Produktet kan også bruges som highlighter eller til contouring. Ideel til kombineret hud. Vejl. pris 279 kroner hos Sephora.

Vind produkter fra Anastasia Beverly Hills

Deltag i dagens julekonkurrence, hvor Anastasia Beverly Hills udlodder: 1 x Anastasia Beverly Hills - Sultry palette, 1 x Anastasia Beverly Hills - Moonchild Glow Kit, 1 x Anastasia Beverly Hills - Ultimate Glow Kit samt 1 x Anastasia Beverly Hills - Stick Foundation Golden og 1 x Anastasia Beverly Hills - Stick Foundation Banana. 

Klik ind og se udvalget af produkter og kollektioner fra Anastasia Beverly Hills hos Sephora, og find svaret på dagens quiz-spørgsmål på Anastasiabeverlyhills.com.

Den heldige vinder offentliggøres her på siden.
Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter. 

Jul
Vindere af julekalenderen

Klik ind og se de heldige vindere af adventskalenderen 2021

Læs mere
Jul
Duften af jul - 6 skønne idéer

Intet vækker julestemningen som duften af jul. Den krydrede duft af hjemmebagte småkager, gløgg og honninghjerter, der blander sig med duften af gran og nellike-appelsiner. Fremhæv de liflige dufte ved at varme krydderier på pande eller ved at lade en herlig julepotpourri med enebær, appelsiner,...

Læs mere
Jul
Er det forkert at opmuntre børn til at tro på julemanden?

Er man heldig at tilbringe juleaften i selskab med små børn, så er der garanti for en festlig aften fuld af sprudlende humør og uforfalsket julebegejstring. Aftenens program skal helst være som sidste års, for når man er lille, er det trygt og rart på forhånd at vide, hvad der venter.

Og børn er...

Læs mere
Jul
Julemiddag: 10 effektive tips mod halsbrand og sure opstød

Det er svært at være mådeholden, når det kommer til menuen juleaften; Flæskesteg med sprøde svær, and, søde brunede kartofler, rødkål, gode vine, risalamande og marcipan. Lækkerierne dufter og smager så dejligt, at man hurtigt får mere indenbords, end godt er, og så ender man med at sidde resten af...

Læs mere
Jul
Sære juletraditioner i andre lande

De danske juletraditioner synes mildest talt vindtørre sammenlignet med traditioner i andre lande; Der bliver spået i kaffegrums, tændt kæmpe bål, serveret 13 desserter juleaften, og støvlerne bliver fyldt med gaver og slik.

Læs om sære russiske, franske, tyske, polske, portugisiske, irske,...

Læs mere
Jul
Svensk jul: 10 svenske julespecialiteter

Med inspiration fra det svenske køkken, kan du tilføje nye, herlige smagsoplevelser til julebordet. På det klassiske smörgåsbord finder man blandt andet honninglaseret juleskinke krydret med sennep og nelliker, svensk fladbrød og svenske köttbullar, der nydes med lingonsylt.

Læs mere
Jul
Julehygge med børnene: 14 sjove og kreative idéer

December måned kan være nok så fuld af festlige sammenkomster, men intet slår julehygge med børnene. Er man så heldig, at have børn eller børnebørn at dele julemåneden med, så er det bare om at rydde kalenderen. For i selskab med børn er man garanteret ægte, uforfalsket julebegejstring, stort...

Læs mere
Jul
Mere jul med mindre stress

Der er stadig god tid, men hvis du har store ambitioner og forventninger til julen, så er det altid en god ide at planlægge lidt i forvejen. Her får du gode råd og praktiske tips, som gerne skulle gøre 'projekt jul' lidt mere overskuelig.

Læs mere
Jul
4 tips til smukke grenkranse, du selv kan lave

Smukke kranse af efterårsgrene fra løvtræer gør sig godt i juleudsmykningen. De fine, lette kranse skaber stemning ude og inde, kan hænges på vægge og døre, hejses op i loftet eller stå på bordet som adventskrans. Og så er en smuk krans også alletiders gave, når man skal på julevisit hos venner og...

Læs mere
Jul
Hvorfor holder flere jul i et lejet sommerhus?

Er man den der, pr. tradition, altid lægger hus til juleaften, så ved man, hvor nemt det er at komme til at stå med ansvaret for, at det hele forløber, som det skal. For selvom familien har de bedste intentioner om at tage del i forberedelserne, så vil den overordnede koordinering af arrangementet...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Sæbebolde

Sæbebolde

Undgå pakkekalender-panik!

Undgå pakkekalender-panik!

Morris & Co Gaveæsker

Morris & Co Gaveæsker

Lysholdere til juledekorationer<BR>og adventskrans

Lysholdere til juledekorationer
og adventskrans

Shopping Nyheder
Julepynt fra Vondels

Julepynt fra Vondels

Glaspynt fra Bungalow

Glaspynt fra Bungalow

Vance Kitira stearinlys

Vance Kitira stearinlys

Jomfru Maria skulptur

Jomfru Maria skulptur

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de...

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
ANNONCER
^