Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
Stribet sengetøj
DroneRune plakat

Dekorer dine hvide krukker med neglelak. Brug evt. gamle neglelakrester, og tilføj fortynder, hvis de er tørre og klumpede. Foto: Pelargonium for Europe

DIY: Dekorer plantepotter med neglelak
Redaktionen

Med neglelak kan du give dine hvide plantepotter et helt unikt og personligt touch i lige de farver, der passer dig og indretningen. Alt hvad du behøver er hvide plantepotter, neglelak i forskellige farver, træpinde til omrøring og en stor skål eller balje med vand. Et hurtigt, nemt og hyggeligt gør-det-selv projekt med et flot resultat!

 


Trin 1:
Til projektet er der brug for neglelak. Måske har du lakfarver, du ikke længere bruger eller neglelakrester. Er lakken blevet tør og klumpet, så bliver den jævn og flydende igen med lakfortynder fx OPI Nail Lacquer Thinner.


Trin 2:
Trin 1: Dryp neglelak i forskellige farver i baljen fyldt med vand.


Trin 3:
Overvej om der skal tilføjes flere lakfarver. Jo flere forskellige farver du bruger, jo mere levende bliver mønstret.


Trin 4:
Rør forsigtigt med træpinden, indtil der dannes et smukt mønster.


Trin 5:
Drej hurtigt hele potten rundt en gang i vandet med neglelak, indtil hele overfladen er dekoreret.Derefter lad potten stå og tørre. Dit kunstværk er færdigt!


Trin 6:
Derefter lad potten stå og tørre. Dit kunstværk er færdigt, og nu mangler du kun en smuk potteplante. Kig efter pelargonier! De findes i alverdens varianter og smukke farver. Pelargonier er meget blomstrende og super nemme at passe.

Hobby & DIY´s
Strik fine pulsvarmere

Med Anna Wilkinsons dejlige bog 'Lær at strikke, elsk at strikke', får du 20 fristende opskrifter på strik, blandt andet på cardigan, sokker, trøjer, muffe, indkøbsnet, tørklæder, kraver, huer – og disse skønne halvhandsker/ pulsvarmere, som vi her bringer opskriften på.

Læs mere
Hobby & DIY´s
Strik et hurtigt og nemt sjal

Efter sommeren kommer tiden, hvor det er herligt med lune sjaler. Her får du en hurtig og nem opskrift på et lunt sjal med snoninger, hentet fra strikkebogen 'På pinde og nåle'.

Læs mere
Hobby
ISADORA tørklæde med takkekanter

Fra Lene Holme Samsøe´s bog "Suveræn strik" fra forlaget Lindhardt og Ringhof får du her opskriften på et florlet og ultrafeminint tørklæde. Tørklædet har fine takkekanter i siderne, der strikkes samtidig med resten af tørklædet.

Læs mere
Hobby
Strik et lunt tørklæde

Sjaler, sjælervarmere og tørklæder er spændende og farverigt tilbehør i din garderope og er samtidig lunt og dejligt. Fra Sys Fredens bog "Sjaler og Sjælevarmere" får du her en opskrift på et tørklæde, som du sagtens selv kan strikke !

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Gavepapir

Gavepapir

Masking tape - Guld

Masking tape - Guld

Anti-stress

Anti-stress

Lædersnor

Lædersnor

Nye Bøger
^