personal essay admissions university of texas at austin phd thesis steps for essay writing
Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategorier: Hobby  -  Hobby & DIY´s
Inspiration til kreative projekter
Redaktionen

Savner du inspiration til et hyggeligt og kreativt projekt, så behøver du ikke lede længe. For nettet bugner af kreative ideer og DIY´s for enhver smag.

Om du vil strikke, hækle, sy, være kreativ med saks og limpistol eller have inspiration og kreative ideer til hjem og indretning, så findes der en verden af kreative sjæle, som gerne deler deres ideer med dig.
Se f.eks. følgende to skønne blogs:

  • Frøken Overspringshandling
    Blandt de mange kreative danske blogs, er blandt andet den skønne blog ”Frøken Overspringshandling”. Her deler Sheila rundhåndet ud af sine ideer til boligindretning og DIY-projekter, og bringer nyt om nye indretnings-trends og tendenser. Ideerne udspringer af hendes interesse for den enkle, nordiske indretningsstil, som hun kombinerer med opfindsomme detaljer af loppefund i råt industrielt design samt hyggelige skin og boligtekstiler. Klik ind og se bla. Sheilas ide til, hvordan du syr en Hay- inspireret pude på 15 minutter! 
    Blog: Frøkenoverspringshandling >>

  • Farmorfabrikken
    På den super hyggelige blog Farmorfabrikken.dk kan du møde Mette, hvis store passion er nørklerier. Her samler og deler egne og andres strikke- og hækleopskrifter, DIYs og kreative ideer. Se blandt andet strikkeopskriften på de sødeste babytrøjer, fine, bløde bamser, lune plaider og tæpper, hæklede karklude og kulørte garn-pomponer.
    Blog: Farmorfabrikken.dk >>

Har du kendskab til en spændende kreativ blog, som andre læsere kan få glæde af at kende, hører vi meget gerne fra dig. Send en mail til redaktionen.

 

Se også:

Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv duftende læbepleje

Det er super nemt og enkelt selv at fremstille læbepomade. Med ganske få ingredienser, som alle fås i helsekostforretninger, kan du fremstille læbepleje med lige den duft, du holder allermest af. Grundingredienserne er lanolin, koldpresset sheasmør, bivoks og vegetabilsk olie.

Læs mere
Livsstilsmesser
Kreative Messer 2023

For alle der passioneret nyder kreative hobby-projekter, men også for alle dem, der drømmer om, at komme i gang med et håndarbejde, venter der store oplevelser og masser af inspiration på landets Kreativ Messer.

På messerne samles udstillere, der deler ud af deres egne erfaringer, og her kan man få...

Læs mere
Forbrugernyt
Indeholder garnet til dit strikkeprojekt farlige kemikalier?

Flere og flere danskere har fået gang i strikkepindene, og der er med garanti produceret masser af hjemmestrikkede sokker og trøjer under corona-krisen. Miljøstyrelsen har derfor undersøgt, om strikkegarn er belastet med kemikalier i samme grad, som færdige tekstiler kan være, og om garnet...

Læs mere
Haven & altanen
DIY: Patinerede havekrukker

Hvis du holder af det idylliske og rustikke, så holder du sikkert af fine, gamle, patinerede terracotta potter til dine krydderurter og sommerblomster. Hvis potterne endnu ikke er nået en alder, hvor de har nået en naturlig patinering, så kan du nemt hjælpe det rustikke look lidt på vej.

Læs mere
Hobby
En lille klods gør det muligt at spille guitar - også selvom man ikke mestrer teknikken

Blandt instrumenter, er den akustiske guitar et populært valg. Den har en dejlig lyd, og er samtidig et instrument, man kan spille til de allerfleste sange.

Læs mere
Hobby
Genbrug af stofrester

Skoposer, vasketøjsposer, poser til træningstøj, stofposer til bleer og legetøj, poser til makeup og som toilettaske, frugtposer, brødposer, bestikposer, fine gaveposer i stof, duftende lavendelposer, smykkeposer, poser som brilleetui og genanvendelige teposer.

Læs mere
Hobby
Lav smukke lanterner

Lav smukke lanterner til stemningsfulde sene sommeraftner på terrassen og i haven. Med brugte glas, som marmeladeglas, sildeglas eller måske et par store asieglas, kan du lave de mest bedårende lanterner og lysglas til havebordet.

Læs mere
Hobby
Smykkefremstilling

Smykkefremstilling er en populær og hyggelig syssel, og en dejlig mulighed for at pleje og styrke sine kreative evner. At lære at fremstille smykker bliver også særligt tilfredsstillende, når man pludselig kan fremstille unikke og personlige smykker til sig selv og sine nærmeste.

Læs mere
Hobby
Scrapbooking

Scrapbooking er hyggelig og kreativ adspredelse, og så er det en dejlig måde, at bevare smukke minder og oplevelser på. Det kan være rare minder fra en ferie, som med fotografier, udklip fra brochurer, brugte entrebilletter og postkort, kan blive til en smuk og stemningsfuld scrapbog. Bryllupper,...

Læs mere
Hobby
Slibning af bord

Spiseborde i massivt træ hitter, men vil man have et nyt, kan gå hen og blive en større udskrivning. Et stort træbord i fx massivt fyrretræ fås imidlertid billigt, hvis man er frisk på at købe det brugt.

Kønne er de sjældent, for selvom de i tidernes morgen er behandlet med lak eller olie,...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Lær at hækle

Lær at hækle

Masking tape - Guld

Masking tape - Guld

Lædersnor

Lædersnor

Hop med på strikke-tendensen

Hop med på strikke-tendensen

Nye Bøger
Feministisk kreabog

Fra de kreative kvinder, Sabine Lemire og Louise Gram, kommer en ny, skøn og inspirerende bog fuld af idéer og opskrifter på håndarbejdsprojekter med fokus på kvinder og kvindeliv.

Læs mere
Min flora i farver

 

Min flora i farver er en meget smuk malebog med hele 40 botaniske plancher. Blomsterne er udvalgt fra gamle udgaver af florabøger med opsætning af de enkelte planter og deres udviklingsfaser fra frø og løg til smukke blomster i alle farver.

Læs mere
Vintage Paint - Skønne forvandlinger

Materialer til maling og patinering af møbler, vægge og gulve er en stor del af danske Jeanne d'Arc Livings succes. Det mest fantastiske ved JDLs Vintage Paint er, at den er så nem at bruge og at resultatet altid overgår ens forventning. Faktisk er det så nemt at arbejde med Vintage Paint, at man...

Læs mere
Dyreriget deluxe af Millie Marotta

Både voksne og børn har fundet farveblyanter og tusser frem, og overalt ligger de storsælgende malebøger øverst på alverdens bestsellerlister. Nu kan du også være med på trenden med Millie Marottas nye, smukke malebog for voksne.

Læs mere
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^