Enamel Copenhagen
Studio Loma armbånd
Michael Kors ur - Darci Gold
Trine Tuxen ring
Kategori: Hobby

Er man glad for at nynne og synge, så er det en særlig fornøjelse, at kunne spille guitar til. En smart opfindelse gør det muligt for dem, der aldrig har spillet guitar, at spille med på stribevis af populære sange - også selvom man ikke mestre den normale spilleteknik.

En lille klods gør det muligt at spille guitar - også selvom man ikke mestrer teknikken
Redaktionen

Blandt instrumenter, er den akustiske guitar et populært valg. Den har en dejlig lyd, og er samtidig et instrument, man kan spille til de allerfleste sange.

På aftenskolen kan man tilegne sig de mest basale guitarteknikker og -greb. Men inden man forpligter sig til at bruge sine vinteraftener på det, så gør en lille genial opfindelse det muligt, at spille på instrumentet - uden at kunne kunne teknikken.

Spil med på populære viser, pop-sange, viser og børnesange

Når man spiller guitar, bruger man normalt fingerspidserne til at presse guitarens strenge ned på udvalgte bånd. Dermed danner tonerne tilsammen en harmonisk akkord. At lære teknikken kræver imidlertid temmelig meget øvelse. Derfor kan det, i første omgang, være en ide, at bruge en såkaldt 3chordmusicmaker.

En 3chordmusicmaker er en genial, lille hjælpeklos, der klipses fast på guitarens hals. I stedet for at bruge fingerspidserne, så gør klodsen arbejdet, ved at trykke strengene ned på de bånd, der skaber akkorden.

Med en 3chordmusicmaker kan man spille tre forskellige akkorder - blot ved at vippe med klodsen. Tre akkorder lyder måske ikke af så meget, men det er faktisk tilstrækkeligt til at spille overraskende mange populære pop-sange, festsange, viser og børnesange. Se bare her:

  • Pop-sange - danske og engelske
  • Viser og festsange
  • Børnesange

Her demonstrerer Mads Pagsberg, som har udviklet 3chordmusicmaker, hvordan man nemt og enkelt kan komme i gang med at spille guitar.

 

 

Hobby
Shop til sysler og håndarbejde

Væk kreativiteten med hyggelige sysler: ombetræk dine møbler, strik lune sjaler og cardigan eller sy nyt til forårsgarderoben. Find inspiration til sysler og håndarbejde på bazaren ...

Læs mere
Hobby
Jeanne d'Arc Living

Jeanne d’Arc Living er et dansk brand med stor kærlighed for den nordisk-franske landstil. Ud over et stort udvalg af brugskunst, møbler og tekstiler, der understreger den nostalgiske, stemningsfulde boligstil, så producerer virksomheden vintagemaling og materialer til DIY vintageprojekter.

Læs mere
Hobby
Inspiration til kreative projekter

Savner du inspiration til et hyggeligt og kreativt projekt, så behøver du ikke lede længe. For nettet bugner af kreative ideer og DIY´s for enhver smag.

Læs mere
Hobby
ISADORA tørklæde med takkekanter

Fra Lene Holme Samsøe´s bog "Suveræn strik" fra forlaget Lindhardt og Ringhof får du her opskriften på et florlet og ultrafeminint tørklæde. Tørklædet har fine takkekanter i siderne, der strikkes samtidig med resten af tørklædet.

Læs mere
Hobby
Strik et lunt tørklæde

Sjaler, sjælervarmere og tørklæder er spændende og farverigt tilbehør i din garderope og er samtidig lunt og dejligt. Fra Sys Fredens bog "Sjaler og Sjælevarmere" får du her en opskrift på et tørklæde, som du sagtens selv kan strikke !

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Dansk kreativ portal <BR>gør op med traditionelle hobby-kurser

Dansk kreativ portal
gør op med traditionelle hobby-kurser

Hop med på strikke-tendensen

Hop med på strikke-tendensen

Anti-stress

Anti-stress

Smykke fremstilling

Smykke fremstilling

Nye Bøger
Shopping
^