Dameur Bering Classic
Stribet sengetøj
DroneRune plakat
Spisebordsstole til Sverige

Med Air3D, har Remington designet en hårtørrer i et så super elegant design, at føntørren fremover kan ligge fremme.

Remington Air3D – Føntørrer i nyt elegant design
Redaktionen

Når det kommer til føntørrere, er der sjældent tale om elegant design, derfor var det med en vis nysgerrighed, at vi fik præsenteret Remingtons nylancering. Med Air3D har Remington nemlig designet en hårtørrer i et så super elegant design, at føntørren fremover kan ligge fremme.

Med Air3D føntørreren er 1800W motoren placeret i håndtaget. Det har ikke kun givet mulighed for et mere strømlinet design, men betyder faktisk, at føntørreren ligger overraskende let og godt i hånden, og er nemmere at håndtere end andre føntørrere. Dermed bliver tørring af håret mindre anstrængende, men også mere præcis, når det gælder styling.

Luft fra alle vinkler

Effektiv hårtørring er som regel forbundet med højere varme, hvilket føles både brændende mod hovedbunden og udtørrer håret. Men i stedet for at skrue op for varmen, så har Remington udviklet en ny luftstrømteknologi til Air3D, der betyder, at håret får luft fra alle vinkler. Det fremskynder hårtørringen  effektivt - og samtidig helt uden at brænde hår og hovedbund.

Remington Air3 kan indstilles til både varm og kold luft og har to hastighedsindstillinger, hvilket gør det nemmere at style håret, og give frisuren den sidste finish.  Føntørreren kommer med en 7 mm og 11 mm koncentrator samt en diffuser.

Air3D fås i to forskellige versioner; den klassiske i en flot bronze farve (D7777) og specialversionen i hvid (D7779), der foruden det stilrene, hvide design, også kommer i en super, lækker opbevaringsæske.  Vejledende pris 1.699 kroner.

Vi tester!
Cat® B15Q Smartphone

Fra udvikleren af markeds mest robuste mobiltelefoner, kommer nu en smartphone, som med sikkerhed vil appellere til mange kvinder. For nu lancerer Cat modellen ’Cat® B15Q’, som ...

Læs mere
Vi tester!
Dolce Gusto Circolo Automatic

En effektiv og let betjent kaffeautomat i fikst design.

Læs mere
Vi tester!
Smartphones vs. Digitalkamera

I takt med, at vi bruger flere billeder i vores kommunikation, stiller mange af os også større krav til de billeder vi deler med venner og bekendte på nettet. Billedet skal være godt og skal gengive motivet korrekt ...

Læs mere
Vi tester!
Go’ Hverdag App giver overblik i hverdagen

Neutrals gratis app giver familier og kærestepar et planlægningsværktøj, som på en sjov, udfordrende og anderledes måde giver styr på hverdagens gøremål ...

Læs mere
Vi tester!
Cat B100

Robusthed og et langtidsholdbart batteri gør B100 til et ideelt valg til barske forhold.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Kuglevase fra Cooee Design

Kuglevase fra Cooee Design

Kollektion fra Copenhagen Bamboo

Kollektion fra Copenhagen Bamboo

Julepynt Xmas var

Julepynt Xmas var

Serveringsbakker

Serveringsbakker

^