Braun Silk-expert IPL

Braun Silk-expert IPL 

Den nye Braun Silk-expert er udviklet til at fjerne uønsket hår permanent. Det lille apparat fungerer ved at udsende pulserende lys, såkaldt Pulsed Light teknologi (IPL), der nedbryder hårsækkens evne til at danne nye hår. Det nye Braun produkt er samtidig udstyret med SensoAdapt™, som er en ny teknologi, der sørger for at afstemme og tilpasse lysbølgernes styrke til hud- og hårtypen, der behandles. Det betyder, at du kan behandle uønsket hårvækst mere effektivt, nænsomt og mere målrettet end tidligere.

"Som verdens største kvindelige hårfjerningsmærke ved Braun, at IPL er ikke egnet for alle. Behandlingen er mest effektivt på lyse til medium hudtoner med hårfarve, der spænder fra naturlig blond til brun/sort" skriver Braun i deres præsentation af  Braun Silk-expert. "IPL behandling er ikke effektivt på meget blond, rødt, gråt eller hvidt hår, hvor den mindre mængde melanin ikke ville absorbere lysenergien."

Resultatet af IPL behandlinger afhænger således ikke kun af hvor grundig du er, når du bruger apparatet, men også hvilken hud- og hårtype du behandler samt over hvor lang en periode du anvender apparatet. 
I en forbrugertest gennemført af Braun, konstaterede kvinderne en betydelig reduktion af deres hårvækst efter fire ugers brug af apparatet og hele 94% bekræftede, efter tre måneders anvendelse, et hårfrit resultat. 

KvindeGuiden testede Braun Silk-expert på en lys hudtype med uønsket hårvækst bestående af mørke hår. Efter 12 behandlinger over tre måneder ses enkelte finere, lyse hårstrå, mens området synes permanent fri for kraftige, sorte hår. Samtidig er de sorte hårsække, som tidligere sås som prikker i huden efter barbering, forsvundet. Braun Silk-expert er super nemt at anvende. Over testperiodens tre måneder har behandlingen naturligvis krævet en indsats en gang om ugen, men resultatet er yderst tilfredsstillende.

Braun Silk-expert IPL Special Beauty Edition + Face Cleansing Brush er tilgængelige hos udvalgte forhandlere. Vejledende udsalgspris 3.599 kroner.

Braun Silk-expert IPL funktioner og fordele

  • SensoAdapt™ Technology aflæser din hud- og hårtype 80 gange i sekundet og justerer lysstyrken.
  • Produktet har den hurtigste IPL teknologi med lysblink hvert 0.9-1.9 sekund (så en behandling på benene tager kun 8 minutter)
  • Vælg mellem 'Gliding Mode' til hurtig og effektiv behandling eller 'Press & Release Mode' til behandling af følsomme områder fx bikinilinje eller underarme.
  • 'The Gentle Mode' er perfekt til førstegangsbrugere og følsomme områder.
  • Braun Silk-expert IPL mobil app minder dig om din næste behandling og giver tips og råd til hvordan du opnår det bedst mulige resultat.
  • Med det indbyggede net-kabel, er Braun Silk-expert IPL altid klar til brug og kan bruges med maksimal effekt uden afbrydelser. At apparatet er uden batteri betyder, at den er let og nem at håndtere.
  • IPL fungerer uden brug af ekstra udstyr eller gel.
  • Braun vurderer at apparatet, hvis den fx bruges på det nederste af benene, under armene, bikinilinjen eller ansigtet, rækker til omkring 14 års brug.

ERROR: Content Element with uid "2603" and type "media" has no rendering definition!

Vi tester!
Cat® B15Q Smartphone 

Fra udvikleren af markeds mest robuste mobiltelefoner, kommer nu en smartphone, som med sikkerhed vil appellere til mange kvinder. For nu lancerer Cat modellen ’Cat® B15Q’, som ...

Læs mere
Vi tester!
Dolce Gusto Circolo Automatic 

En effektiv og let betjent kaffeautomat i fikst design.

Læs mere
Vi tester!
Smartphones vs. Digitalkamera 

I takt med, at vi bruger flere billeder i vores kommunikation, stiller mange af os også større krav til de billeder vi deler med venner og bekendte på nettet. Billedet skal være godt og skal gengive motivet korrekt ...

Læs mere
Vi tester!
Go’ Hverdag App giver overblik i hverdagen 

Neutrals gratis app giver familier og kærestepar et planlægningsværktøj, som på en sjov, udfordrende og anderledes måde giver styr på hverdagens gøremål ...

Læs mere
Vi tester!
Cat B100  

Robusthed og et langtidsholdbart batteri gør B100 til et ideelt valg til barske forhold.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^