Flere danskere handler på nettet

Flere danskere handler på nettet

Flere danskere handler på nettet 

E-handlen slog rekord i 2014 !


Danskerne var flittige med pc, tablet og smartphone i 2014, hvor der blev sat rekord i omsætningen på nettet med cirka 80 mia. kr.

E-handlen slog rekord i 2014
Cirka 80 milliarder kroner. Så meget handlede danskerne for på nettet i 2014, viser Dansk Erhvervs beregninger på baggrund af nye tal fra Nets. Tallet omfatter både danskernes e-handel i webbutikker i Danmark og webbutikker i udlandet. Omsætningen på nettet slog dermed rekord i 2014, da den steg fra et niveau på cirka 70 milliarder kroner.
"Danskerne er ganske enkelt vilde med at handle på nettet. Den rekordstore omsætning viser, at danskernes forbrugsmønstre ændrer sig, og flere indkøb rykker over på nettet," siger Henrik Hyltoft, markedsdirektør i Dansk Erhverv.
"Selvom vi handler mere på nettet, skal vi ikke vinke farvel til de fysiske butikker. Fremtidens detailhandel vil derimod være præget flere forskellige salgsplatforme, der understøtter hinanden. De kendte fysiske butikker har nu for alvor kastet sig over e-handlen, mens e-butikkerne åbner fysiske butikker eller showrooms," siger Henrik Hyltoft.

Penge & økonomi
Banker - skift og spar 

Hjælp til at gennemskue pengeinstitutternes renter og gebyrer...

Læs mere
Penge & økonomi
Bankpriser top 10 

Forbrugerstyrelsen samarbejder med Mybanker om at indhente pengeinstitutternes satser på ind- og udlån. Find de billigste satser inden for: kreditkort, indlån, udlån, billån, forbrugslån, m.m.

Læs mere
Penge & økonomi
Faldgruber i forbindelse med huskøb 

Private huskøbere skal være bedre informeret om huseftersynsordningen. Folder fra forsikringserhvervet gør noget ved sagen ...

Læs mere
Penge & økonomi
Forbrugeren skal have bedre forhold 

Det skal være nemmere at finde ud af, hvad det koster at tage et lån, at få behandlet tænderne hos tandlægen eller at få malet stuen.

Læs mere
Penge & økonomi
Få kunder skifter bank 

Mange bankkunder kan spare penge, hvis de skifter pengeinstitut. Alligevel er det få, der skifter bank. Det viser en ny undersøgelse af priser og mobilitet blandt de nordiske pengeinstitutter.

Læs mere
Penge & økonomi
Gode råd om forsikringer i ny guide 

Køb dine forsikringer hos forskellige selskaber. Vælg en forsikring uden selvrisiko. Tegn din ulykkesforsikring i et selskab, som ikke aldersdiskriminerer....

Læs mere
Forbrugernyt
Kort og godt om at skifte bank 

En Gallupundersøgelse viser, at hele 82% af danskerne er så loyale over for deres bank, at de ikke har overvejet at skifte til en anden. Direktør for rådgivningsfirmaet Mybanker.dk, John Norden forklarer, at det blandt andet skyldes en fejlagtig tro på, at det er besværligt at skifte bank.

Læs mere
Penge & økonomi
Kort og godt om private sygeforsikringer 

Flere og flere danskere forsikrer sig mod sygdom og lange ventelister. Hvis du overvejer at tegne en privat sygeforsikring, bør du læse Forbrugerstyrelsens tre gode råd, inden du skriver under på forsikringspolicen...

Læs mere
Penge & økonomi
Kvinder skal tænke på penge 

Kvinders pensionsopsparing er mindre end mænds og de tjener mindre. Til gengæld lever de længere. Derfor søsættes nu en række initiativer for at få kvinder til at tænke mere i økonomi...

Læs mere
Penge & økonomi
Mange unge glemmer forsikringen 

Mange unge glemmer forsikringen,

når de flytter hjemmefra – og det kan blive dyrt

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^