Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
Stribet sengetøj
Spisebordsstole til Sverige
Kategori: Forbrugernyt

Mads Pagsberg, Copenhagen Jazz Funk Collective

Livekoncerter i coronatider
Redaktionen

Kan man trygt gå til livekoncerter?

Ja, det kan man,” siger Mads Pagsberg, musiker og lektor ved Københavns Universitet. På torsdag, den 24. september kl. 20, spiller han, sammen med nogle af Danmarks allerbedste jazzmusikere, Copenhagen Jazz Funk Collective, livekoncert i Portalen i Greve.

Pelle Fridell, Copenhagen Jazz Funk Collective

“Coronasituationen stiller store, men også helt klare krav til arrangører og spillesteder. Både publikum og musikere skal trygt kunne opleve og nyde koncerten uden at bekymre sig for smitte.” siger Mads Pagsberg.

“Reglerne for livekoncerter er, at publikum booker billet i forvejen. På den måde kan arrangøren sikre at der er færre end 100 mennesker til stede under koncerten og at publikum kan holde minimum to meters afstand under hele arrangementet.”

Så når det kommer til koncerten på torsdag, så foregår den naturligvis også helt efter bogen, siger Mads Pagsberg.
“Det er en svær tid, især hvis man som jeg, synes livekoncerter kan være så intense og opløftende, at de er svære at være foruden. Og måske især lige nu, hvor der kan være rigtig langt mellem de gode oplevelser, har vi brug for opmuntring og dejlige oplevelser. Derfor er det rigtig vigtigt at gøre opmærksom på, at koncertarrangørerne tager alle forholdsregler, så enhver sikkert og trygt kan gå til livekoncerter.”

Book dine billetter her
Koncert: Copenhagen Jazz Funk Collective
Dato:Torsdag den 24. september kl. 20.00
Adresse: Portalen, Greve Teater- & Musikhus, Portalen 1, 2670 Greve

Forbrugernyt
Flystrejke: Hvad har jeg ret til?

Med SAS-piloternes strejke, står rigtig mange danskere tilbage uden transport til sommerens feriedestination, og så melder spørgsmålene sig: 'Kommer jeg afsted med et andet luftfartselskab?', 'Kan jeg udskyde rejsen til strejken er ovre?', 'Kan jeg få refunderet min billet?'

For at komme alle de...

Læs mere
Forbrugernyt
Sådan får du en brandsikker Sankt Hans aften

Mange danskere ventes at holde Sankt Hans aften i baghaven, hvor man selv tænder op i bål og synger midsommervisen. Her er det vigtigt at tage de rette forholdsregler, så det hyggelige bål ikke udvikler sig til en uønsket brand.

Læs mere
Forbrugernyt
Send ikke dyrene til Bloksbjerg

Torsdag tændes Sankt Hans bålet, og heksen sendes til Bloksbjerg med Midsommervisen. Desværre fanges mange dyr i bålets flammer, fordi de ser brændebunken som det perfekte skjulested. Bålet bør derfor flyttes og ombygges, inden det tændes.

Læs mere
Forbrugernyt
Gratis balletoplevelser - Sommerballet i det fri

Kongelig sommerballet er blevet en fast sommertradition for publikummer i hele Danmark. Og da den er ganske gratis, så er det den perfekte anledning til at få en fantastisk balletoplevelse og samtidig nyde de smukke omgivelser.

Læs mere
Forbrugernyt
Test dig selv: Kender du miljømærkerne?

Miljømærker er en fantastisk hjælp, når der købes ind i hverdagen. Ved at kigge efter dem, finder man hurtigt vej til de produkter, der udmærker sig ved at være fremstillet i overensstemmelse med fastsatte miljøkrav.

Læs mere
Forbrugernyt
20 tips til en mere bæredygtig hverdag

I en verden med begrænsede ressourcer, er vi nødt til at tænke på, hvordan vores forbrug og livsstil påvirker fremtiden. Vi er forpligtet til at tænke på vores børn og børnebørn, og sørge for at de i fremtiden vil have samme niveau af ressourcer og muligheder til rådighed, som vi har haft. Derfor...

Læs mere
Forbrugernyt
Efterlysning: Hjælp ukrainerne med genbrugstøj

Med mere end 30.000 ukrainske flygtninge ankommet til Danmark på kort tid, og formentlig mange flere på vej, melder Røde Kors nu om, at der mangel på tøj i genbrugsbutikkerne.

Læs mere
Forbrugernyt
Bilpleje med omtanke

Miljømæssigt er det ikke ligegyldigt, hvordan du vasker og vedligeholder din bil. Nogle bilplejemidler indeholder, ifølge Miljøstyrelsen, svært nedbrydelige og miljøbelastende stoffer.. Derfor glæder om at være opmærksom, hvis man vælger at vaske og ordne bilen derhjemme, for her ender rester af...

Læs mere
Forbrugernyt
Drop sølvpapiret

Sølvpapir belaster miljøet, og det er derfor en god idé at bruge så lidt som muligt. Samtidig fraråder Forbrugerrådet, at man pakker sure fødevarer, som for eksempel citroner, ind i sølvpapir, da sølvpapir kan afgive aluminium til maden.

Læs mere
Forbrugernyt
Verdensmestre i økologi

Nye, globale økologital viser, at Danmark fortsat har det største øko-forbrug i verden, hvilket udgør lidt over 13% procent af det samlede fødevaresalg. Ved at vælge økologiske fødevarer er man garanteret mad uden rester af pesticider, bedre dyrevelfærd, plads til natur og omtanke for miljøet....

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Julepynt Xmas var

Julepynt Xmas var

Kuglevase fra Cooee Design

Kuglevase fra Cooee Design

Kosttilskud til PMS: Virker det?

Kosttilskud til PMS: Virker det?

Møbler i Sverige

Møbler i Sverige

Nye Bøger
^