Gratis gør-det-selv seminar

Gratis gør-det-selv seminar 

Bauhaus byggevarehuse indbyder til en række gratis gør-det-selv-aftener i kvindernes tegn ...

Hvilken rawlplug skal jeg bruge til en gipsvæg? Hvilken type bor kræver det? Og er det smart at investere i et laservaterpas, når der skal hænges billeder op?

Det er spørgsmål som disse, man som kvinde kan få svar på, når landets 12 Bauhaus byggevarehuse nu gentager succesen Women’s Club og indbyder til en række gratis gør-det-selv-aftener, der står helt og aldeles i kvindernes tegn.

"I dag står kvinderne ikke tilbage for mændene, når det handler om hjemmets gør-det-selv-opgaver. De stiller ikke længere spørgsmålstegn ved, om de selv kan rive væggen ned eller hænge det nye billede af børnene op, for selvfølgelig kan de det. Ofte skal man jo blot lige have vist, hvordan det gøres og så have mulighed for at prøve det i praksis", forklarer salgskoordinator Camilla Schmidt Rasmussen, Bauhaus.

Bauhaus startede Women’s Club for halvandet år siden, fordi man kunne se, at det oftere og oftere var en kvinde, der gik ud af varehuset med den nye Black & Decker-model under armen. Interessen for Women’s Club har siden vist sig at være overvældende, og i dag skal man skynde sig, hvis man vil sikre sig en plads på en af landets 12 lokale gør-det-selv-aftener i Bauhaus.

Prøv værktøjet af i praksis
I løbet af aftenen er der rig lejlighed til at teste markedets nyeste bore- og skruemaskiner og afprøve, hvad der egner sig bedst til en konkret opgave. Man kan også opleve, hvordan man med en Kärcher-damprenser hurtigt og miljøvenligt kan rense glatte overflader som spejle, armaturer, fliser og gulve.

"Det plejer at være et rigtig hyggeligt arrangement med stor og meget aktiv deltagelse. I tidens løb er der for eksempel mange, der er blevet overraskede over, hvor nemt det er at få en hylde til at hænge helt lige ved hjælp af et laservaterpas. Samtidig stiller leverandørerne med dygtige instruktører, som står parat med inspiration og gode råd, hvis man står og skal i gang med et projekt derhjemme", afslutter Camilla Schmidt Rasmussen.

Fakta:
●´Gør-det-selv-aftenerne finder sted i landets 12 Bauhaus byggevarehuse på forskellige datoer i perioden den 10. september til 2. oktober
● Det er gratis at deltage, men da der er et begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig
● Der trækkes lod om flotte gaver på indgangsbilletten

Kontakt

Earth Hour er en international begivenhed, der skal øge opmærksomheden omkring verdens klimaforandringer.
Forbrugernyt
Earth Hour: Lørdag slukker hele verden lyset i en time 

Den årlige begivenhed ’Earth Hour’ sætter på lørdag den 26. marts fra kl. 20.30 til 21.30 fokus på planetens presserende natur- og klimakrise, når byer over hele verden slukker lyset i en time for naturen og miljøet. Ifølge WWF Verdensnaturfonden, så er 'Earth Hour' mere end bare en time uden…

Læs mere
Forbrugernyt
Drop sølvpapiret 

Sølvpapir belaster miljøet, og det er derfor en god idé at bruge så lidt som muligt. Samtidig fraråder Forbrugerrådet, at man pakker sure fødevarer, som for eksempel citroner, ind i sølvpapir, da sølvpapir kan afgive aluminium til maden.

Læs mere
Advokat Elin L. Andersen, Ret&Råd Djursland giver råd om fradrag, pension og afgiftsfrie gaver.
Forbrugernyt
Advokatens råd: Husk at få styr på dine fradrag inden årets udgang 

Få styr på privatøkonomien inden årets udgang, opfordrer advokat Elin L. Andersen, Ret&Råd Djursland. Der kan nemlig være meget at vinde, hvis du kender reglerne for fradrag, pension og afgiftsfrie gaver.

Læs mere
Forbrugernyt
Forbrugerrådet fraråder køb af strøm hos Modstrøm, b.energy, Edison EL, Dansk Strøm 

En række elselskaber får kritik af Forsyningstilsynet, fordi de i strid med lovgivningen ikke har tilbagebetalt tilgodehavende til kunder, der skiftede selskab. Det drejer sig om Modstrøm, b.energy (tidligere Blue Energy), Edison EL (tidligere Den Glade Eltavle) og Dansk Strøm (tidligere Power4U),…

Læs mere
Forbrugernyt
Advokaten: 5 trin til at undgå en arvestrid 

En arvesag handler ikke kun om penge og paragraffer. Det handler tit også om følelser, og det kan få gamle familiestridigheder til at blusse op, når arven skal fordeles. Mange søger professionel hjælp hos en konfliktmægler, før fordelingen af indbo, smykker og fotos går galt.

Læs mere
Forbrugernyt
Nu kan de lasede cowboybukser, blusen med hul i og det gamle tæppe få nyt liv 

De lasede cowboybukser, blusen med hul i eller det gamle tæppe ender i dag ofte i skraldespanden, hvorfra det køres til et forbrændingsanlæg sammen med det øvrige restaffald. Det udleder unødigt meget CO2, når det går op i røg i stedet for at få et nyt liv som for eksempel nyt tøj, klude eller…

Læs mere
Forbrugernyt
Skovbegravelsesplads: Et bæredygtigt hvilested 

Biodiversitet og bæredygtighed er ikke kun rykket ind i vores dagligdagsbevidsthed - flere er også begyndt at tænke over det i forbindelse med, hvad der skal ske efter døden. Undersøgelsen ’Danskerne og døden 2022’ viser, at 60 procent af danskerne mener, at miljøhensyn har en vis vigtighed ved…

Læs mere
Sommer
Tips: Undgå indbrud mens du holder ferie 

Sommerferien er desværre ikke kun lig med lange, lyse nætter og store is, det er også højsæson for indbrud. Politiet har udarbejdet en stribe gode råd, der forebygger indbrud. Her fremhæves nabohjælp, som et af de bedste værn mod indbrud.

Læs mere
Forbrugernyt
Mere end 3 ud af 4 danskere vil bekæmpe klimaforandringer 

Madspild er en kæmpe klimasynder. I Danmark smider vi i gennemsnit 60 måltider i skraldespanden om året, fordi vi er for dårlige til at udnytte maden i vores køkkener. Alligevel er 76 pct. af danskerne villige til at gøre en indsats for at bekæmpe klimaforandringer, skriver Electrolux, der har…

Læs mere
Forbrugernyt
Gratis balletoplevelser - Sommerballet i det fri 2023 

Kongelig sommerballet er blevet en fast tradition for publikummer i hele Danmark. Og da den er ganske gratis, så er det den perfekte anledning til at få en fantastisk balletoplevelse og samtidig nyde de smukke omgivelser.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^