Gratis gør-det-selv seminar

Gratis gør-det-selv seminar 

Bauhaus byggevarehuse indbyder til en række gratis gør-det-selv-aftener i kvindernes tegn ...

Hvilken rawlplug skal jeg bruge til en gipsvæg? Hvilken type bor kræver det? Og er det smart at investere i et laservaterpas, når der skal hænges billeder op?

Det er spørgsmål som disse, man som kvinde kan få svar på, når landets 12 Bauhaus byggevarehuse nu gentager succesen Women’s Club og indbyder til en række gratis gør-det-selv-aftener, der står helt og aldeles i kvindernes tegn.

"I dag står kvinderne ikke tilbage for mændene, når det handler om hjemmets gør-det-selv-opgaver. De stiller ikke længere spørgsmålstegn ved, om de selv kan rive væggen ned eller hænge det nye billede af børnene op, for selvfølgelig kan de det. Ofte skal man jo blot lige have vist, hvordan det gøres og så have mulighed for at prøve det i praksis", forklarer salgskoordinator Camilla Schmidt Rasmussen, Bauhaus.

Bauhaus startede Women’s Club for halvandet år siden, fordi man kunne se, at det oftere og oftere var en kvinde, der gik ud af varehuset med den nye Black & Decker-model under armen. Interessen for Women’s Club har siden vist sig at være overvældende, og i dag skal man skynde sig, hvis man vil sikre sig en plads på en af landets 12 lokale gør-det-selv-aftener i Bauhaus.

Prøv værktøjet af i praksis
I løbet af aftenen er der rig lejlighed til at teste markedets nyeste bore- og skruemaskiner og afprøve, hvad der egner sig bedst til en konkret opgave. Man kan også opleve, hvordan man med en Kärcher-damprenser hurtigt og miljøvenligt kan rense glatte overflader som spejle, armaturer, fliser og gulve.

"Det plejer at være et rigtig hyggeligt arrangement med stor og meget aktiv deltagelse. I tidens løb er der for eksempel mange, der er blevet overraskede over, hvor nemt det er at få en hylde til at hænge helt lige ved hjælp af et laservaterpas. Samtidig stiller leverandørerne med dygtige instruktører, som står parat med inspiration og gode råd, hvis man står og skal i gang med et projekt derhjemme", afslutter Camilla Schmidt Rasmussen.

Fakta:
●´Gør-det-selv-aftenerne finder sted i landets 12 Bauhaus byggevarehuse på forskellige datoer i perioden den 10. september til 2. oktober
● Det er gratis at deltage, men da der er et begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig
● Der trækkes lod om flotte gaver på indgangsbilletten

Kontakt

Forbrugernyt
Guide: Få styr på madvarernes holdbarhed 

Du man mindske dit madspild og spare penge ved at have styr på dine madvarers holdbarhed. Her bringer vi en yderst nyttig og overskuelig guide over, hvilke fødevarer der kan - og ikke kan - spises efter udløbsdatoen, og hvor længe maden holder sig i køleskab og fryser.

Læs mere
Forbrugernyt
Biodiversitetsdag: Sådan kan du bidrage til biodiversiteten 

Hvert år den 22. maj fejres FN's Internationale Biodiversitetsdag, en dag dedikeret til at øge bevidstheden om betydningen af biodiversitet og de trusler, den står over for.

Biodiversitet omfatter alle former for liv på Jorden – fra de mindste mikroorganismer til de største pattedyr samt planter,…

Læs mere
Forbrugernyt
Biernes Dag 2024: Den vigtigste plantebestøver på Jorden 

Den 20. maj fejres bierne med den internationale ’Biernes dag’. Her vil der være fokus på de udfordringer, som bierne står overfor, og den vigtige rolle de, som de vigtigste plantebestøvere, spiller for biodiversiteten og livet på Jorden.

Læs mere
Forbrugernyt
Forbrugere falder for fælder på sociale medier: Sådan undgår du dem  

Sociale medier gør det nemt at klikke og købe på sekunder, men mange forbrugere undlader at tjekke, hvem de faktisk handler med, advarer Forbruger Europa.

Læs mere
Kobo Clara Colour og Kobo Libra Colour e-readere på et bord med åbne bøger i baggrunden, der viser deres farverige skærme og slanke design
Forbrugernyt
To nye e-readere gengiver bøgernes illustrationer med originale farver 

Flere danskere skifter den tunge indbundne bog ud med e-bog. Det er nemt og bekvemt og en fornøjelse, så længe bogen er gengivet perfekt i e-readeren.

En e-reader skal være brugervenlig og nem at indstille og justere, så teksten fremstår klart og tydeligt, og illustrationerne knivskarpe. Og så…

Læs mere
Forbrugernyt
Sådan får du et sundere indeklima 

Et dårligt indeklima kan være skyld i træthed, hovedpine og allergiske symptomer, og når vi samtidig tilbringer 80 til 90 procent af vores tid indenfor, er det derfor særlig vigtigt, at der er et indeklima i hjemmet, som både er rart og sundt at være i, skriver Astma-Allergi Danmark. De fleste…

Læs mere
Earth Hour er en international begivenhed, der skal øge opmærksomheden omkring verdens klimaforandringer.
Forbrugernyt
Earth Hour: Lørdag slukker hele verden lyset i en time 

Den årlige begivenhed ’Earth Hour’ sætter på lørdag den 26. marts fra kl. 20.30 til 21.30 fokus på planetens presserende natur- og klimakrise, når byer over hele verden slukker lyset i en time for naturen og miljøet. Ifølge WWF Verdensnaturfonden, så er 'Earth Hour' mere end bare en time uden…

Læs mere
Forbrugernyt
Drop sølvpapiret 

Sølvpapir belaster miljøet, og det er derfor en god idé at bruge så lidt som muligt. Samtidig fraråder Forbrugerrådet, at man pakker sure fødevarer, som for eksempel citroner, ind i sølvpapir, da sølvpapir kan afgive aluminium til maden.

Læs mere
Advokat Elin L. Andersen, Ret&Råd Djursland giver råd om fradrag, pension og afgiftsfrie gaver.
Forbrugernyt
Advokatens råd: Husk at få styr på dine fradrag inden årets udgang 

Få styr på privatøkonomien inden årets udgang, opfordrer advokat Elin L. Andersen, Ret&Råd Djursland. Der kan nemlig være meget at vinde, hvis du kender reglerne for fradrag, pension og afgiftsfrie gaver.

Læs mere
Forbrugernyt
Forbrugerrådet fraråder køb af strøm hos Modstrøm, b.energy, Edison EL, Dansk Strøm 

En række elselskaber får kritik af Forsyningstilsynet, fordi de i strid med lovgivningen ikke har tilbagebetalt tilgodehavende til kunder, der skiftede selskab. Det drejer sig om Modstrøm, b.energy (tidligere Blue Energy), Edison EL (tidligere Den Glade Eltavle) og Dansk Strøm (tidligere Power4U),…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Den dovne vegetar, Camilla Skov

Camilla Skovs kogebog 'Den dovne vegetar' bringer et frisk pust til vegetarkogebogslitteraturen. Med en halvtravl hverdag har jeg fundet stor glæde i de enkle og hurtige opskrifter, der ikke kræver et væld af ingredienser. 

Læs mere
Bælgfrugt - Louisa Lorang

Vi ved, at det både er sundt for os og godt for planeten at spise flere plantebaserede proteiner og mindre kød. Den populære kogebogsforfatter, Louisa Lorang, gør det sjovt og spændende at inkorporere bælgfrugter i kosten med sin bog 'Bælgfrugt'. Hun viser, at det ikke behøver at være kedeligt at…

Læs mere
Skamfuld, af Christian Hjortkær

Med bogen ’Skamfuld’ lægger teolog Christian Hjortkjær op til en vigtig debat og samtale med vores børn og unge om den ydmygende, ubehagelige og oftest ufrugtbare følelse, vi får, når vi ikke lever op til vores egne eller andres forventninger.

Læs mere
I min tid – Erindringer, af Ulla Terkelsen

Ulla Terkelsen er en sand legende i dansk journalistik. Siden 1960'erne har hun som udenrigskorrespondent rejst verden rundt og dækket alt fra krige til royale bryllupper. Hendes unikke evne til at være til stede, hvor historien udfolder sig, og til at finde det særlige og vedkommende i de…

Læs mere
Shopping
^