Studio Loma armbånd
Michael Kors ur - Darci Gold
Trine Tuxen ring
Auro terrasseolie<BR> - miljøvenligt og slidstærkt
Kategori: Forbrugernyt

'Veganuary', som kampagnen bliver kaldt, kører i hele januar måned i alle Just Eats markeder i Europa og skal sætte fokus på de mange grønne valgmuligheder, der er på Just Eats platform.

Casper fra Den store bagedyst og Just Eat skal få danskere til at spise mindre kød
annonce

Just Eat lancerer et nyt digitalt samarbejde med blandt andre TikTok-fænomenet og takeaway-eksperten Casper Drømme og tidligere bagedyst-vinder Sæpór Kristinsson, som skal inspirere danskerne til at spise overvejende vegetarisk i januar måned.

Har du svært ved at holde nytårsforsættet?

Flere løbeture og grøntsager og mindre alkohol er blot nogle af danskernes mange nytårsforsæt. Men de fleste når ikke særlig langt ind i januar, før de må sande, at nytårsforsættet ikke kan holdes.

Just Eat vil derfor i en ny kampagne i samarbejde med influencerne Casper Drømme, Cecilie Frese og Sæpór Kristinsson, sætte fokus på at overholde sine nytårsforsæt og inspirere danskerne til at spise flere grønne retter.

Vil inspirere med 'vegetarisk' filter

Målet med kampagnen er at få danskerne til at spise mere vegetarisk i januar måned. Derfor vil Just Eats kunder også opleve et øget fokus på grønne retter, herunder vil et vegetarisk filter i appen og på Just Eats hjemmeside komme op, og dét kan så hjælpe kunderne med at finde spændende grønne alternativer.  

“Vi ved, at danskerne gerne vil spise mere grønt, men mange savner inspiration til at gøre grøntsagerne til hovedrollen i deres måltider. Derfor håber vi, at kampagnen kan inspirere danskerne og åbne deres øjne for helt nye retter, de kan spise i deres hverdag,” siger Stine Jensen, Senior Marketing Manager i Just Eat.

Udfordrer TikTok-fænomen til at spise mere grønt

“Veganuary,” som kampagnen bliver kaldt, kører i hele januar måned i alle Just Eats markeder i Europa og skal sætte fokus på de mange grønne valgmuligheder, der er på Just Eats platform.  

“Vi har valgt at samarbejde med bl.a. Casper Drømme, der er kendt som takeaway- ekspert, og som nok er en af dem, der har prøvesmagt allermest takeaway -  og han var helt med på idéen om at forsøge sig med vegetarisk mad - også selvom det ikke er det man traditionelt set forbinder med takeaway, men det vil vi netop gerne åbne øjnene op for ” siger Stine Jensen.

Fakta om sammenhængen mellem kød og klima

  • Kød har et højt klimaaftryk i forhold til for eksempel grøntsager og bælgfrugter.
  • Oksekød og lammekød har en særlig stor klimabelastning.
  • Køer og andre drøvtyggere er særligt klimabelastende. De prutter og bøvser metan, og der opstår lattergas fra dyrenes afføring. Begge dele er stærkere drivhusgasser end CO2.
  • Spis derfor hellere fisk, kylling eller svinekød i stedet for oksekød.

Kilde: Forbrugerrådet Tænk

Forbrugernyt
Bilpleje med omtanke

Miljømæssigt er det ikke ligegyldigt, hvordan du vasker og vedligeholder din bil. Nogle bilplejemidler indeholder, ifølge Miljøstyrelsen, svært nedbrydelige og miljøbelastende stoffer.. Derfor glæder om at være opmærksom, hvis man vælger at vaske og ordne bilen derhjemme, for her ender rester af...

Læs mere
Forbrugernyt
Drop sølvpapiret

Sølvpapir belaster miljøet, og det er derfor en god idé at bruge så lidt som muligt. Samtidig fraråder Forbrugerrådet, at man pakker sure fødevarer, som for eksempel citroner, ind i sølvpapir, da sølvpapir kan afgive aluminium til maden.

Læs mere
Forbrugernyt
Verdensmestre i økologi

Nye, globale økologital viser, at Danmark fortsat har det største øko-forbrug i verden, hvilket udgør lidt over 13% procent af det samlede fødevaresalg. Ved at vælge økologiske fødevarer er man garanteret mad uden rester af pesticider, bedre dyrevelfærd, plads til natur og omtanke for miljøet....

Læs mere
Forbrugernyt
Advokaten: 5 trin til at undgå en arvestrid

En arvesag handler ikke kun om penge og paragraffer. Det handler tit også om følelser, og det kan få gamle familiestridigheder til at blusse op, når arven skal fordeles. Mange søger professionel hjælp hos en konfliktmægler, før fordelingen af indbo, smykker og fotos går galt.

Læs mere
Forbrugernyt
Earth Hour: Lørdag slukker hele verden lyset i en time

Den årlige begivenhed ’Earth Hour’ sætter, lørdag den 26. marts kl. 20.30 - 21.30, fokus på planetens presserende natur- og klimakrise, når mennesker og byer over hele verden slukker lyset i en time for naturen. Men ifølge WWF Verdensnaturfonden, så er 'Earth Hour' mere end bare en time, hvor vi...

Læs mere
Forbrugernyt
At køre med sne på bilruderne er farligt - og dyrt

Med det ustadige danske vintervejr, ved man aldrig, hvad man har i vente. Her er de vigtigste tips og regler til dig, der kører i vintertrafikken.

Læs mere
Forbrugernyt
Coronapasset på sundhed.dk er klar til de rejselystne

Sundhed.dk har netop lanceret den nyeste udgave af sine coronapas. De nye coronapas er blandt andet blevet udstyret med en QR-kode, der kan scannes, og dermed kan det let verificeres om coronapassene er ægte. Med de seneste ændringer lever sundhed.dk's coronapas op til EU-kravene, og derfor er det...

Læs mere
Forbrugernyt
Ny undersøgelse: Børn har svært ved at spotte influencer-reklamer på sociale medier

En ny undersøgelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mange børn ikke kan identificere reklame-indhold fra influencers på sociale medier som YouTube. Det er et problem, mener erhvervsminister Simon Kollerup.

Læs mere
Forbrugernyt
Omstridte markedsføringsmetoder af nye tobaks- og nikotinprodukter

Tobaks- og nikotinproduktet, IQOS, er, ifølge Kræftens Bekæmpelse, et relativt nyt produkt på det danske marked. Til forskel fra cigaretter, hvor man inhalerer brændt tobak, så opvarmes tobakken i et håndholdt ICOS elapparat, inden den nikotinholdige røg indhaleres. Produktet er også kendt som...

Læs mere
Forbrugernyt
Sådan skal tobaksvarer gøres mindre attraktive for unge

Kan en kedelig, mere neutral farve på tobakprodukters emballage betyde, at børn og unge vil holde sig fra tobakken?

Det mener eksperter på baggrund af erfaringer fra andre lande, og derfor er det nu en del af regeringens særlige indsats, der skal nedbringe børn og unges forbrug af tobaks- og...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Gode rutiner holder dit hår<BR> sundt og glansfuldt

Gode rutiner holder dit hår
sundt og glansfuldt

Kosttilskud til PMS: Virker det?

Kosttilskud til PMS: Virker det?

Auro terrasseolie<BR> - miljøvenligt og slidstærkt

Auro terrasseolie
- miljøvenligt og slidstærkt

Sådan laver du en flot håropsætning

Sådan laver du en flot håropsætning

Nye Bøger
Shopping
^