research paper sample format best cv writing service york chicago manual citation dissertation
Nye plejende vinterfavoritter
Stribet sengetøj
DroneRune plakat
Spisebordsstole til Sverige
Kategori: Forbrugernyt

'Veganuary', som kampagnen bliver kaldt, kører i hele januar måned i alle Just Eats markeder i Europa og skal sætte fokus på de mange grønne valgmuligheder, der er på Just Eats platform.

Casper fra Den store bagedyst og Just Eat skal få danskere til at spise mindre kød
annonce

Just Eat lancerer et nyt digitalt samarbejde med blandt andre TikTok-fænomenet og takeaway-eksperten Casper Drømme og tidligere bagedyst-vinder Sæpór Kristinsson, som skal inspirere danskerne til at spise overvejende vegetarisk i januar måned.

Har du svært ved at holde nytårsforsættet?

Flere løbeture og grøntsager og mindre alkohol er blot nogle af danskernes mange nytårsforsæt. Men de fleste når ikke særlig langt ind i januar, før de må sande, at nytårsforsættet ikke kan holdes.

Just Eat vil derfor i en ny kampagne i samarbejde med influencerne Casper Drømme, Cecilie Frese og Sæpór Kristinsson, sætte fokus på at overholde sine nytårsforsæt og inspirere danskerne til at spise flere grønne retter.

Vil inspirere med 'vegetarisk' filter

Målet med kampagnen er at få danskerne til at spise mere vegetarisk i januar måned. Derfor vil Just Eats kunder også opleve et øget fokus på grønne retter, herunder vil et vegetarisk filter i appen og på Just Eats hjemmeside komme op, og dét kan så hjælpe kunderne med at finde spændende grønne alternativer.  

“Vi ved, at danskerne gerne vil spise mere grønt, men mange savner inspiration til at gøre grøntsagerne til hovedrollen i deres måltider. Derfor håber vi, at kampagnen kan inspirere danskerne og åbne deres øjne for helt nye retter, de kan spise i deres hverdag,” siger Stine Jensen, Senior Marketing Manager i Just Eat.

Udfordrer TikTok-fænomen til at spise mere grønt

“Veganuary,” som kampagnen bliver kaldt, kører i hele januar måned i alle Just Eats markeder i Europa og skal sætte fokus på de mange grønne valgmuligheder, der er på Just Eats platform.  

“Vi har valgt at samarbejde med bl.a. Casper Drømme, der er kendt som takeaway- ekspert, og som nok er en af dem, der har prøvesmagt allermest takeaway -  og han var helt med på idéen om at forsøge sig med vegetarisk mad - også selvom det ikke er det man traditionelt set forbinder med takeaway, men det vil vi netop gerne åbne øjnene op for ” siger Stine Jensen.

Fakta om sammenhængen mellem kød og klima

  • Kød har et højt klimaaftryk i forhold til for eksempel grøntsager og bælgfrugter.
  • Oksekød og lammekød har en særlig stor klimabelastning.
  • Køer og andre drøvtyggere er særligt klimabelastende. De prutter og bøvser metan, og der opstår lattergas fra dyrenes afføring. Begge dele er stærkere drivhusgasser end CO2.
  • Spis derfor hellere fisk, kylling eller svinekød i stedet for oksekød.

Kilde: Forbrugerrådet Tænk

Forbrugernyt
11 kendte danskere vil lukke pelsindustrien: "Jeg har ondt helt ind i hjertet efter at have set disse optagelser"

Hvordan ville du reagere på at se dyr i små beskidte bure, med sår og afbidte ben?

Anima har vist 11 kendte danskere dyrenes forhold på Europæiske pelsfarme, og hos vinderen af Bagedysten, jægersoldaten og OL-atleten fremkaldte det stærke følelser, udbrud og gråd. Reaktionerne er samlet i en ny...

Læs mere
Forbrugernyt
Sådan fjerner du effektivt vejsalt fra sko og støvler

Med det danske vintervejr følger irritationen over at vejsalt, sjap og søle sætter sig i fede hvide og temmelig genstridige rander langs sålkanten. Men fortvivl ikke - her får du opskriften på, hvordan du nemt fjerner spor af vejsalt på støvlerne.

Læs mere
Forbrugernyt
Lakridsfestival

Tag med og få nogle helt unikke gourmetoplevelser, når årets Lakridsfestival slår dørene op til den skønneste lakridsmesse. Der er lagt op til en sansefuld rejse, hvor lakridseksperter præsenterer et overdådigt lakridsunivers, og hvor lakrids kan smages og opleves på allernærmeste hold.

Læs mere
Forbrugernyt
Sikkerhedsstyrelsen: Oplad aldrig telefonen i sengen!

Hvert år rykker danske brandvæsener ud til omkring 3.500 brande i boliger. Mindst 10 procent af de brande er relateret til elprodukter- eller installationer. Nu advarer Sikkerhedsstyrelsen, Beredskabsstyrelsen samt Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut og opfodrer til sikker opladning, så...

Læs mere
Sensommer
Fødevarestyrelsen: Spis ikke hyldebær rå

Opkast, diarré og kvalme. Det er blot nogle af de ubehageligheder man risikerer, hvis man spiser sensommerens saftspændte hyldebær rå. Til gengæld er det lille bær en delikatesse, hvis man tager de nødvendige forholdsregler.

Læs mere
Forbrugernyt
Spisesvampe og bærs giftige dobbeltgængere

I den danske natur gror mange gode spisesvampe, men da flere af dem har giftige dobbeltgængere, er det vigtigt altid at sikre sig, at det er en spisesvamp, du har fundet.

Læs mere
Forbrugernyt
Inflation: 20 tips der får pengene til at række længere

Nu da priserne på elektricitet er mere end fordoblet, kan inflationen for alvor kan mærkes på pengepungen, og med prisernes fortsatte himmelflugt,så gælder det om at huske alle de gode spareråd. Med tips og kloge bidrag fra læserne, får du her 20 råd, der kan få pengene til at række lidt længere.

Læs mere
Forbrugernyt
Tjek bagagen for væggelus inden hjemrejsen

Når du pakker kufferten til hjemrejsen, så husk lige at tjekke din bagage for væggelus. De små, blodsugende tæger er nemlig rigtige kedelige at få med hjem, for når de først er flyttet ind, er de nærmest umulige at komme af med. Ifølge Miljøstyrelsen skyldes det blandt andet, at væggelus i stigende...

Læs mere
Forbrugernyt
Erstatning ved mistet bagage

Sommerferien står for døren, og mange danskere vælger at flyve til udlandet for at holde ferie. Men feriestarten kan blive en blandet fornøjelse, hvis bagagen ikke er kommet med flyet. Luftfartsselskabet er erstatningspligtig, men mange forbrugere finder det besværligt at anmelde den manglende...

Læs mere
Forbrugernyt
Er der virkelig adgang forbudt?

"Har du mødt et skilt, en bom eller en anden barriere i naturen, som du er i tvivl om er lovlig? Send det til Friluftsrådet og få hjælp til at vurdere sagen." Sådan står der på kampagnesiden gaanyeveje.dk, og den opfordring har hundredvis af danskere fulgt.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Bambus t-shirt i sort, hvid eller grå

Bambus t-shirt i sort, hvid eller grå

Dameur Bering Classic

Dameur Bering Classic

Møbler i Sverige

Møbler i Sverige

Kosttilskud til PMS: Virker det?

Kosttilskud til PMS: Virker det?

Nye Bøger
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres...

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor...

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de...

Læs mere
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
^