Læs også: Hvad er bedst at så og plante i?
Forspiring af 50 populære planter i køkkenhaven
- Agurk: Marts og april
- Anis: April
- Aubergine: Februar til april
- Basilikum: Marts og april
- Batavia-salat: Marts til maj
- Bredbladet persille: April
- Broccoli: Marts til maj
- Brøndkarse: Marts
- Bønner: April
- Chili: Februar og marts
- Citrongræs: April
- Citronmelisse: Marts
- Courgette: Midt april
- Dild: Marts
- Græskar: Midt april til maj
- Gulerødder: Ikke nødvendigt. Plantes direkte på friland i maj.
- Grønkål: Marts
- Havemerian: Februar
- Havesyre: Marts
- Havetimian: Marts
- Kamille: Februar og marts
- Kommen: Februar
- Koriander: Marts
- Kruspersille: April
- Krydder-fennikle: Marts
- Kålrabi: April og maj
- Lavendel: Januar
- Løg: Februar
- Løvstikke: April
- Malurt: Februar
- Melon: Marts og april
- Mynte: April
- Oregano: Februar
- Peberfrugt: Marts og april
- Persille: Februar
- Pluksalat: Marts
- Porre: Februar til april
- Purløg: Februar
- Radise: April
- Romaine-salat: Februar til maj
- Rosenkål: Marts til maj
- Rosmarin: Marts
- Salvie: Marts
- Selleri: Februar
- Squash: Midt april til maj
- Tomat: Midt marts og april
- Zucchini: Midt april
- Ærter: April