4 personer
Ingredienser:
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. smør
- 1 finthakket skallotteløg
- 1 porre, blot det hvide, i tynde skiver
- 2,5 dl. risottoris
- 2 spsk. citronsaft
- 1 liter varm hønsebouillon
- 10 hakkede ramsløg
- 2 spsk. smør
- 2 dl. revet parmesan
- salt og peber
Sådan gør du:
- Smelt smør og olie i en gryde.
- Steg løg og porrer godt.
- Tilsæt risen og rør godt.
- Hæld citronsaft i, rør og tilsæt 1 dl. varm bouillon.
- Rør til bouillonen er næsten fordampet.
- Tilsæt gradvist bouillon og fortsæt til du har en cremet men især al dente risotto.
- Tilsæt ramsløg og lad det simre i 2 minutter.
- Tilsæt smør og parmesan, rør godt rundt og smag til med salt og peber.