Gulvløber naturfarve
Nordal - Ny kollektion
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Dørmåtte Rivièra Maison
Kategorier: Forår  -  Livsstilsmesser
Livsstilsmesser 2018
annonce

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

 • MIT HJEM er MIT SLOT · Bolig- og havemessen 2018
  Hvor: Haveselskabets Have ved Frederiksberg Runddel
  Hvornår:  1. til 5. juni 2018
  Entré: Voksen 120 kroner / Barn (under 15 år): gratis med voksen
  Web: MitHjemErMitSlot.dk
  Mere information: Fra fredag den 1. til tirsdag den 5. juni danner den idylliske, gamle have på Frederiksberg sammen med 175 udstillere indenfor boligindretning, blomster, kunsthåndværk, antikviteter, gastronomi, mode og velvære, rammen om den stemningsfulde livsstilsmesse MIT HJEM er MIT SLOT 2018. 
 • Livsstilsmesse på Gisselfeld Kloster 2018 (afviklet)
  Hvor: Haslev
  Hvornår:  27. til 29. april 2018 
  Entré: Voksen 100 kroner / Børn (4 år - 12 år): 25 kroner
  Web: Gisselfeld-kloster.dk
  Mere information: I Stor Bededagsferien, 27. april – søndag d. 29. april, afvikles livsstilsmesse i de smukke omgivelser ved Gisselfeld Kloster. Med mere end 130 udstillere, er der lagt op til en weekend med masser inspiration til bolig, have og livsstil.
 • Livsstilsmesse Rosenholm Slot 2018 (afviklet)
  Hvor: Hornslet
  Hvornår: 11. til 13. maj 2018 
  Web: Rosenholm.dk 
  Entré: Voksen 100 kroner / Børn (4 år - 12 år): 25 kroner
  Mere information: I weekenden 11. til 13. maj 2018 inviterer Rosenholm Slot til årets livsstilsmesse og åbner op for et stemningsfuldt mekka med 120 udstillere, boder og aktiviteter. 
 • Livsstilsdage på Ledreborg Slot 2018
  Hvor: Lejre
  Hvornår: 18. til 21. maj 2018 
  Web: Ledreborglivsstil.dk 
  Entré: Voksen 125 kroner / Børn (4 år - 12 år): 50 kroner
  Mere information: I Pinsen er den smukke, gamle have omkring Ledreborg Slot, rammen om en stemningsfuld livsstilsmesse. Der er lagt op til en weekend fuld af oplevelser, inspiration - og ikke mindst gode tilbud til hus og have, fritid og livsstil. 
 • Livsstilsmesse på Valdemars Slot 2018
  Hvor: Svendborg
  Hvornår: 19. til 21. maj
  Entré: Voksen 100 kroner / Børn (4 år - 12 år): 25 kroner
  Web: Valdemarsslot.dk
  Mere information: For 11. gang åbner slotsportene op til endnu en livsstilsmesse. I år med mere end 160 udstillere.
Forår
Musikfestivaler 2019

Festivalsæsonen er i fuld gang og hen over sommeren afvikles mere end 20 fantastiske musikfestivaler med lyd og rytmer i enhver genre, for enhver smag og for musikelskere i alle aldre. Her kan du opleve nogle af tidens største danske navne; Mø, Oh Land, The Minds of 99 og Saveus, internationale...

Læs mere
Forår
Hyldeblomstpandekager

Med egen hjemmelavet hyldeblomstsaft kan du tilføje smagen af sommer til pandekagerne.

Læs mere
Forår
Mode nyheder forår 2019

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Se de yndige kjoler fra Soulmate, som også kan bruges som tunika og matches med jeans. Kollektionen fra gia + lisva byder blandt andet på smukke skjortekjoler i flere farver samt lækre basic sommerbluser i fineste, tynde...

Læs mere
Forår
Opskrifter: 20 skønne grønne salater

Vælg afgrøder der er i sæson, så får du mest smag og næring ud af dine grøntsager, opfordrer Dansk Gartneri. Lige nu kan du fx nyde små, nye kartofler, asparges og friske krydderurter i salaten.
Find inspiration blandt 20 skønne salatopskrifter og tips fra blandt andet Lone Kjær, Louisa Lorang,...

Læs mere
Forår
MIT HJEM er MIT SLOT 2019

Fra onsdag den 29. maj til søndag den 2. juni danner Haveselskabets Have på Frederiksberg de mest idylliske rammer for en af årets største og mest alsidige bolig- og havemesser, når MIT HJEM er MIT SLOT, for 24. år i træk, igen slår dørene op.

Læs mere
Forår
Thomas Laursen: Forårets vilde urter har saftighed og solstrejf

Så kom foråret med solskin og lune dage. Snart bugner grøntafdelingen af solmodne bær og friske, danske grøntsager. Men har man en stærk længsel efter smagen og duften af friskt og grønt, så behøver man ikke vente. Overalt er foråret på vej – både i skoven, på engen og i grøfterne.

Læs mere
Forår
Rabarbertid

Sæsonens rabarber er den rene fryd, og især er de fine stilke fra jordbærrabarber, som er en af forårets første sorter, saftige og fulde af smag. Rabarber er fantastisk i marmelader og saft, i tærter og lagkager såvel som i kompot til rodfrugter, fjerkræ, salat, is, jordbær og ost.

Læs mere
Forår
Salat med vilde urter

Pluk og nyd den dejligste forårssalat med spæde grønne bøgeskud, mælkebøtter og skvalderkål. Det er lige nu, at de vilde urters smag er helt i top!

Læs mere
Forår
Med masser af purløg

Purløg er en ukuelig forårsbebuder, som hurtigt vokser sig stor, og som skal bruges flittigt. Det grønne drys er ikke kun en herlig delikatesse, men også rig på C-vitamin.

Læs mere
Forår
Syrener i flor

Ingen blomsterbuske er så overdådige som syrenen i maj. Lige nu blomstrer de overalt med grene fulde af yndige små blomster i alverdens betagende farver og nuancer.
Overvejer man at sætte en syrenbusk i haven, men er i tvivl om hvilken sort man skal vælge, så kan man lige nu, hvor Heides...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Stor vaskebalje i emalje

Stor vaskebalje i emalje

Flere danskere dyrker motion i fritiden

Flere danskere dyrker motion i fritiden

Støvekost Humdakin

Støvekost Humdakin

Opbevaring af tøjklemmer

Opbevaring af tøjklemmer

Nye Bøger
Fantasilater, af Aiah Noack

Har du lyst til at lave delikate salater, der bugner af smukke blomster fra haven, så er du rigtig godt hjulpet med Aiah Noacks store, smukke bog, 'Fantasilater'. Bogen beskriver nøje mere end 100 almindelige haveblomster og vilde planter, der smager dejligt og ser fantastiske ud i salater - eller...

Læs mere
God mad - Let at sylte, af Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogt

Med Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogts syltebog "God mad - let at sylte" kan du nemt fremstille marmelader med masser af smag, og saft sprængfyldt med vitaminer. Du kan også opgradere din hotdog med egen ketchep, sennep, nyristede løg og hjemmesyltede agurker.

Læs mere
Duftende planter, af Anemette Olesen

Mange skønne dufte fra planter i haven og naturen kan anvendes til cremer og sæber mv. Men hvilke egner sig, og hvordan gør man? Anemette Olesen fortæller om de bedste duftplanter og giver opskrifter på badesalt, scrubbesalt, shampoo, salve og meget mere.

Læs mere
Smagen af jordbær, af Maren Korsgaard

Denne bog handler om jordbær - om jordbærets historie, om botanik og sorter, og om jordbær i kunst og kultur. Bogen er skrevet af Maren Korsgaard, der har speciale i frugt og bær, og er et herligt opslagsværk til dig, der elsker jordbær og måske endda dyrker jordbær i haven. Med bogen får du alle...

Læs mere
Det Skriver Andre Medier...
01.10.2019

Mobbeofre bliver mere syge og tjener mindre resten af livet

Dr.dk

Mobning i barndommen trækker dybe spor ind i voksenlivet, viser forskning. Selv i en alder af 50 år døjer mange mobbeofre med depression, selvmordstanker og angst. De har større risiko for at få blodpropper, og de tjener mindre end gennemsnittet.

 

Læs mere


26.09.2019

Ny rapport: Danskerne ved for lidt om demens

Alzheimerforeningen.dk

Viden om demens er nøglen til forståelse af nogle af de mest tabubelagte sygdomme, vi kender. Og forståelse er noget af det, dem der lever med sygdommen til hverdag, efterspørger allermest. Desværre står det sløjt til med danskernes viden om demens, viser en ny befolkningsundersøgelse, som YouGov... Læs mere


25.09.2019

Svært overvægtige mister oftere jobbet og har sværere ved at finde et nyt

Sdu.dk

Risikoen for at blive arbejdsløs er markant højere for personer med svær overvægt, viser nyt dansk studie, hvor 87.000 danskeres jobsituation er fulgt gennem længere tid ...

Læs mere


03.09.2019

Fortsat skæv kønsfordeling

Kvinfo.dk

Kvindelige studerende er på vej ind på de tekniske og naturvidenskabelige uddannelser. Men det går langsomt, og når rekordmange unge i disse dage begynder deres studieliv, er der fortsat flest kvinder at finde på uddannelser inden for omsorg og pleje. Unge mænd begynder derimod på tekniske og... Læs mere


06.08.2019

Copenhagen Pride Week 2019

Copenhagenpride.dk

Copenhagen Pride Week 2019 løber af stablen i alle regnbuens farver fra tirsdag den 13. august til søndag den 18. august 2019, hvor københavnerne tager godt imod forventede festende 85 nationaliteter. Læs mere


14.06.2019

Hjerteforeningen: E-dampere har større risiko for hjerte-kar-sygdom

Hjerteforeningen

Nye undersøgelser foretaget af forskere fra Stanford University peger på, at særligt smagsstofferne i rygevæsken øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme markant i forhold til, hvis du ikke ryger. Det her er et endnu klarere bevis for, at e-cigaretter er skadelige, siger tobaksekspert fra... Læs mere


Arkiv

Send en hilsen
^