Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Halloween
Ultimative halloweenudklædning: Morticia Addams
Redaktionen

Her i oktober fejres den ultraamerikanske tradition, Halloween, som indenfor de sidste 20 år har bevæget sig over Atlanterhavet og taget os med storm.

Halloween, der er en sammentrækning af 'all hallows eve' – allehelgensaften, er oprindeligt en aften, hvor man mindedes de døde. I dag er Halloween først og fremmest en festlig anledning til at slå kreativiteten og det gode humør løs. Børnene klæder sig ud som spøgelser, mumier og skeletter og går fra dør til dør og skråler ’Slik eller ballade!’.


Find inspiration hos familiens Addams


Men også blandt voksne er Halloween blevet en kærkommen lejlighed til at mødes med gode venner, og pynte hus og have med dekorerede græskar, der lyser op i den mørke efterårsnat.


Savner man inspiration, så fås den nok ikke bedre end ved et gensyn med den festlige og helt uforlignelige monsterfamilie Addams; ægteparret Gomez og Morticia Addams, deres to børn Wednesday og Pugsley, onkel Fester, butleren Lurch og hånden Thing. Her kan man både finde inspiration til en stemningsfuld halloweenfest og til alletiders fantasifulde udklædning.


Hvem drømmer ikke om, at spille den excentriske og forførende Morticia Addams for en aften? En sort hellang kjole, en paryk med langt sort hår, en krystalkugle, en vindtør rose og et sæt tarot-kort, og du vil snart kunne træde ind i rollen som den fabelagtige Morticia Addams.

Figurens dramatiske udtryk kan understreges yderligere ved at skabe den blege teint og det intense blik med de markerede øjne, vipper og evt.  farvede linser. Kig med her, hvor den amerikanske makeup-artist, Claire Dim, viser, hvordan man lægger en makeup, der på ingen tid forvandler dig til en ægte Morticia Addams.

Halloween
Opskrift: Amerikansk Pumpkin Pie

Til de amerikanske Halloween traditioner hører græskarkage eller Pumpkin Pie. Den lækre tærte er fyldt med græskarmos, æg, fløde og farin samt krydderiblanding af kanel, ingefær, allehånde og nelliker. Her får du opskriften.

Læs mere
Halloween
Halloween 2020: Fest under fuldmånen

Mens der i denne tid kan være langt mellem festlige arrangementer, så kan Halloween måske være lige den anledning, der kan samle venner og bekendte til et hyggeligt og stemningsfuldt udendørsarrangement. I år falder Halloween nemlig på en lørdag, og samtidig oplyses natten mellem lørdag og søndag af...

Læs mere
Halloween
Græskarlygter - Sådan gør du

Skal der pyntes op med græskarlygter i anledning af Halloween, så her en stribe gode tips, som vil sikre dig et flot resultat.

Læs mere
Halloween
Opskrift: Græskar- og pebersuppe

Med græskarkød til overs fra årets græskarlygter, er der fine ingredienser til både en skøn og fyldig græskarsuppe med masser af smag, ligesom græskarkærnerne kan ristes og bruges til salaten.

Læs mere
Halloween
Tærte med græskar og gedeost

Der er ingen grund til at lade græskar fra årets græskarlygte gå til spilde. Her har du opskriften på en skøn tærte med græskar og gedeost. Opskriften er udviklet af madskribent Marie Melchior.

Læs mere
Halloween
Tips til hvordan bruger du fyldet fra dit Halloween-græskar

Græskar er uundværligt, når der skal kreeres uhyggelige græskarhoveder under fejringen af Halloween, men den orange grøntsag kan bruges til meget mere end bare pynt. Græskar har en særlig sødme, der er god til supper og bagværk - og til madlavning generelt.

Læs mere
Halloween
Top 10 Halloween filmgys

Lysene i græskarlygterne ved hoveddøren står og blafre, græskarsuppen bobler i gryden, og karameller og lakridspiberne ligger klar til uddeling, når kvarterets udklædte unger kigger forbi og hviner ’Slik eller ballade!’. Det er den 31. oktober og Halloween, og der er lagt op til en stemningsfuld...

Læs mere
Halloween
Nordisk græskarrekord! Se video af vejningen!

Der blev ikke bare slået ny dansk rekord, der blev også sat ny nordisk rekord, da DM i Kæmpegræskar lørdag blev afholdt under Halloween i Tivoli. Den nuværende danske græskarrekord fra 2018 lød på 589,4 kg og blev stærkt forbedret med hele 381 kg. For andet år i streg vandt produktudvikler Jens...

Læs mere
Halloween
Halloween drink: Aperol Spritz Cocktail

Halloweens farver er sort og orange, og når der står Halloween på programmet så er det oplagt at servere fristende lækre og festlige drinks, der understreger farvetemaet.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Berber gulvtæppe

Berber gulvtæppe

Plakat Mark Rothko 'White center'

Plakat Mark Rothko 'White center'

Eden Outcast

Eden Outcast

Derfor skal du ikke tøve med<BR> at investere i en seng

Derfor skal du ikke tøve med
at investere i en seng

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de...

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
ANNONCER
^