Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Halloween
Halloween 2020: Fest under fuldmånen
Redaktionen

Mens der i denne tid kan være langt mellem festlige arrangementer, så kan Halloween måske være lige den anledning, der kan samle venner og bekendte til et hyggeligt og stemningsfuldt udendørsarrangement. I år falder Halloween nemlig på en lørdag, og samtidig oplyses natten mellem lørdag og søndag af den flotteste fuldmåne.

Nu er en kold efterårsaften måske ikke lige det, man forbinder med fest og hyggeligt samvær, men med uldundertøj og raksokker under halloweenkostumet, og med halloweenlækkerier som græskarsuppe, lune græskarboller og varm æbledrik, kan arrangementet gå hen og blive et af efterårets luneste begivenheder.

Halloween stemning i haven

Skab de perfekte rammer for arrangementet ved at indrette uderummet med flotte græskarlygter, lysspyd, lyskæder, fakler og lanterner. Brug efterårets nøgne grene og gyldne blade som pynt og dekoration.

Blandt oplagte lækkerier til en halloween aften er græskarsuppe, græskarboller, varm æbledrik med ingefær, karamel popcorn, ristede kastanjer og karamelæbler ved havebordet, og husk at holde suppen og æbledrikken lune på varmeplade.

annoncer

Udendørs lyskæde fra House Doctor. 8,4 meter med 10 LED pærer.
Hos KAiKU.dk

Sylespidse hjørnetænder til forførende vampyrer.
Hos Gucca.dk

Super smuk glashurricane fra Riviera Maison.
Hos Rosen-Lund.dk

Kranie i polyresin.
Hos Karma-Shop.dk

Imiteret lammeskind til havebænken.
Hos Karma-Shop.dk

Halloween stage i sølvpolyresin til fyrfadslys.
Hos Karma-Shop.dk

Stort udvalg af miljøvenlig engangsservice.
Hos BOXdeLUX.dk

Stort udvalg af smukke kandelabre i aluminium.
Hos Karma-Shop.dk

Boo Fire Basket fra Skargaarden til stemningsfulde bål året rundt..
Hos KAiKU.dk

Kæde, vedhæng og øreringe i messing, abelone og læder.
Hos Karma-Shop.dk

Flot Halloweenparyk, der fuldender looket.
Hos Gucca.dk

Muffinforme fra Nicolas Vahé.
Hos BOXdeLUX.dk
Halloween
Opskrift: Amerikansk Pumpkin Pie

Til de amerikanske Halloween traditioner hører græskarkage eller Pumpkin Pie. Den lækre tærte er fyldt med græskarmos, æg, fløde og farin samt krydderiblanding af kanel, ingefær, allehånde og nelliker. Her får du opskriften.

Læs mere
Halloween
Græskarlygter - Sådan gør du

Skal der pyntes op med græskarlygter i anledning af Halloween, så her en stribe gode tips, som vil sikre dig et flot resultat.

Læs mere
Halloween
Opskrift: Græskar- og pebersuppe

Med græskarkød til overs fra årets græskarlygter, er der fine ingredienser til både en skøn og fyldig græskarsuppe med masser af smag, ligesom græskarkærnerne kan ristes og bruges til salaten.

Læs mere
Halloween
Tærte med græskar og gedeost

Der er ingen grund til at lade græskar fra årets græskarlygte gå til spilde. Her har du opskriften på en skøn tærte med græskar og gedeost. Opskriften er udviklet af madskribent Marie Melchior.

Læs mere
Halloween
Tips til hvordan bruger du fyldet fra dit Halloween-græskar

Græskar er uundværligt, når der skal kreeres uhyggelige græskarhoveder under fejringen af Halloween, men den orange grøntsag kan bruges til meget mere end bare pynt. Græskar har en særlig sødme, der er god til supper og bagværk - og til madlavning generelt.

Læs mere
Halloween
Top 10 Halloween filmgys

Lysene i græskarlygterne ved hoveddøren står og blafre, græskarsuppen bobler i gryden, og karameller og lakridspiberne ligger klar til uddeling, når kvarterets udklædte unger kigger forbi og hviner ’Slik eller ballade!’. Det er den 31. oktober og Halloween, og der er lagt op til en stemningsfuld...

Læs mere
Halloween
Ultimative halloweenudklædning: Morticia Addams

Her i oktober fejres den ultraamerikanske tradition, Halloween, som indenfor de sidste 20 år har bevæget sig over Atlanterhavet og taget os med storm.

Læs mere
Halloween
Nordisk græskarrekord! Se video af vejningen!

Der blev ikke bare slået ny dansk rekord, der blev også sat ny nordisk rekord, da DM i Kæmpegræskar lørdag blev afholdt under Halloween i Tivoli. Den nuværende danske græskarrekord fra 2018 lød på 589,4 kg og blev stærkt forbedret med hele 381 kg. For andet år i streg vandt produktudvikler Jens...

Læs mere
Halloween
Halloween drink: Aperol Spritz Cocktail

Halloweens farver er sort og orange, og når der står Halloween på programmet så er det oplagt at servere fristende lækre og festlige drinks, der understreger farvetemaet.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Fototapeter

Fototapeter

Berber gulvtæppe

Berber gulvtæppe

Økologisk vægmaling i smukke nuancer

Økologisk vægmaling i smukke nuancer

Hvordan finder man<BR> de bedste bøger til kvinder?

Hvordan finder man
de bedste bøger til kvinder?

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de...

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
ANNONCER
^