Brudens håndtaske: En vigtig detalje i brudeudstyret

Kategori: Bryllup

Selskabstaske, clutch, kuverttasker ... Kært barn har mange navne, og hvor om alting er, så er den lille, elegant brudetaske, et absolut must.

Brudens håndtaske: En vigtig detalje i brudeudstyret 

For mange kvinder er håndtasken en vigtig accessorrie. Den signalerer måske hvem du er, afspejler din smag eller er en kær ven som har været med dig i mange år.

Men i bryllupssammenhæng er håndtasken lidt af en overset detalje - mærkeligt nok. Når du går i bryllupstanker handler planerne og idéerne ofte om hvordan din kjole skal være og hvilke sko du skal have. Men hvad med bryllupstasken?

Bær din taske til alteret


Det vil naturligvis ikke føles rart at bære en stor taske under selve vielsen. Men der findes faktisk mange små og smukke tasker, som du selv kan bære, eller lade nogle af dine brudepiger bære for dig til alteret.

Du kan også matche din brudekjole med en sød stofpose eller lille taske i siden. Det kan være rart at have den, hvis du skulle få brug for et lommetørklæde. Og der findes faktisk nogen, der mener, at en håndtaske kan gøre sig frem for en brudebuket ...

Taske til nødvendigheder


Selv om tasken ikke følger med under selv vielsesceremonien, kommer du til at få brug for den til dine nødvendigheder senere. Mange føler sig helt nøgne uden en håndtaske i hverdagen - tænk så at skulle undvære den på en af de vigtigste dage i livet!

Vælg en som kan rumme alle nødvendigheder igennem dagen, og lad dig endelig inspirere af den engelske modedesigner Vivianne Westwood som siger: "When in doubt, overdress!"

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^