Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Bryllup
Den vildeste luksus

Bryllupsrejsen er for mange nye ægtepar brylluppets grand finale. Her bringer vi her seks bud på nogle af verdens mest romantiske og luksuriøse destinationer og hoteller - alt fra strandidyl på Bahamas til storbyromantik i Hong Kong.

1. The Driskill****, Austin, Texas, USA

Med en beliggenhed i hjertet af Austin i det sydlige USA finder du dette charmerende hotel, hvis historie går tilbage til 1886. I gåafstand fra The Driskill kan I finde delikate spisesteder, luksusshopping og flere musikscener til enhver smag. Hotellet indbyder til romantik og oser af elegance fra dets storslåede lobby med prangende søjler og marmorgulv til dets klassiske dekor i hotellets 189 værelser og suiter. Hotellets Renaissance Bridal Suite sørger for de ultimative omgivelser for en romantisk get-away med fokus på detaljerne. I kan boltre jer i suitens himmelseng, få jer et glas champagne på jeres private balkon med udsigt over Austins bymidte, eller I kan tage champagnen med i boblebad.
Se også …
• Hotelbestilling: Hotels.com
Et normalt hotelværelse for to personer koster fra 989 kr. pr. nat.
• Austins officielle cityguide: Austintexas.org

2. Rocco Forte Brown's Hotel***** London, Storbritannien
Hvis I vil have sofistikeret og klassisk engelsk stil på jeres bryllupsrejse, så er dette luksushotel stedet for jer. Rocco Forte Brown’s Hotel er et af London mest intime og charmerende hoteller. Det er et af de mest historiske hoteller, da det var det første hotel nogensinde til at åbne i London tilbage i 1837. Den eksklusive shoppinggade Bond Street, West End teatre og St. James er indenfor kort afstand. Alle 117 værelser, inklusiv 29 luksus suiter, er individuelt designet med en finesse, som sammen med hotellets varme og personlige service er blevet dets varemærke. Hvert værelse er unik og luksuriøs, og servicen og faciliteterne overgår jeres vildeste forventninger.
Hvis I vælger at holde jeres bryllup på Browns Hotel har I muligheden for at overnatte på bryllupsnatten på et af hotellets Junior Suiter. Jeres suite vil være kærligt forberedt med rosenblade, lys og badesalt, for at I kan få en magisk afslutning på en perfekt dag. Hvis I ønsker den ultimative luksusoplevelse, kan I også vælge at booke jer ind for et ekstra beløb på hotellets Royal Suites.
Se også …
• Hotelbestilling: Hotels.com
Et normalt hotelværelse for to personer koster fra 5999 kr. pr. nat.
• Londons officielle cityguide: Visitlondon.com

3. Eaton Hotel Hong Kong****, Hong Kong
I hjertet af Kowloon, Hong Kong, er det elegante og moderne Eaton Hotel Hong Kong ideelt placeret på Nathan Road - Hong Kongs famøse "Golden Mile". Hotellet var et af de første hoteller i Hong Kong, der tilbød eksklusive bryllupssuiter. Alle bryllupssuiter er designet for at begejstre brude og brudgomme over hele verden på deres specielle dag, med en indretning der understreger glæde og lykke. De to bryllupssuiter Ruby og Diamond er begge designet i de to unikke farvetemaer rød og lilla for at skabe en speciel atmosfære, der bidrager til en romantisk og afslappende aura på bryllupsrejsen.
Se også …
• Hotelbestilling: Hotels.com
Et normalt hotelværelse for to personer koster fra 545 kr. pr. nat.
• Hong Kongs officielle cityguide: DiscoverHongKong.com

4. Bloomfield House Hotel Mullinga***, Irland
Hos vores naboer i Irland, kun en times kørsel fra Dublin ved kysterne af Lough Ennell, finder vi hotel Bloomfield House Hotel, som kombinerer traditionel irsk gæstfrihed, elegante omgivelser og moderne faciliteter med fremragende spafaciliteter. Alt på hotellet indbyder til ubesværet nydelse og afslapning med en imponerende pool, jacuzzi, sauna, damprum, motionscenter og Bloomfields egen spa og laser klinik. Hotellet har 30 års erfaring med at afholde bryllupper med en renoveret og elegant balsal og smukke omgivelser, som gør dette sted et ideelt sted for et bryllup eller en bryllupsrejse.
Se også …
• Hotelbestilling: Hotels.com
Et normalt hotelværelse for to personer koster fra 960 kr. pr. nat.
• Irlands officielle guide: DiscoverIreland.ie

5. Rosewood Little Dix Bay****(*), Spanish Town, Jomfruøerne
Hvis I vil have luksus på jeres bryllupsrejse, er dette unikke resort stedet for jer. Her kan I flygte fra jeres travle hverdag og bare nyde hinanden på hotellets private sandstrand, på tennisbanen, i fitnesscenteret eller i den udendørs pool. Spabadet på Rosewood Little Dix Bay er heller ikke at forglemme med både massage og behandlingsrum og skønhedssalon. Ligeledes er der ud for resortet et koralrev, der er perfekt til snorkling for to. Med en privat vandtaxa kan I også komme til 13 andre afsides strande, hvor I kan dykke, snorkle, sejle og vandre. Lige ned til vandet har hotellet luksuriøse bryllupssuiter med udsigt til det caribiske hav, og hver suite har egen pool, udendørs bad og en pavillon med et barbecue område. For ekstra luksus kan I forkæle jer selv med en privat spasuite eller afslut dagen med en privat candle-light-dinner på stranden.
Se også …
• Hotelbestilling: Hotels.com
Et normalt hotelværelse for to personer koster fra 9480 kr. pr. nat.
• British Virgin Islands officielle guide: Bvitourism.com

6. Pelican Bay Resort at Lucay****, Bahama-øerne
Dette femstjernede hotel er perfekt for en romantisk get-away, beliggende på en ø i Maldiverne med overdådige sandstrande. Hotellet har en privat strand, en udendørs pool og tilbyder spabad med fuld service. For bryllupsrejsende har Anantara Dhigu opført en række bryllupssuiter over vandoverfladen, hvorfra I har den bedste udsigt over morgensolen og en romantisk solnedgang om aftenen. Hver af luksus bryllupssuiterne har en privat solterrasse over det krystalklare Indiske Ocean, og hvis I rigtig vil slappe af, er der også et terrazzo badekar for to – perfekt for nygifte. Ikke kun bryllupsrejsen kan I holde på dette femstjernede hotel, I kan også afholde selve festen her.
Se også …
• Hotelbestilling: Hotels.com
Et normalt hotelværelse for to personer koster fra 4798 kr. pr. nat.
• Maldivernes officielle guide: Visitmaldives.com

Bryllup
Blomsternes betydning

Med det store udvalg af smukke blomster og buketter, kan det være svært at vælge den helt rigtige til lejligheden. Men måske kan man lade sig inspirere af gamle traditioner, for ifølge Else Marie Kofod, traditionsforsker ved Dansk Folkemindesamling, så tillagde man tidligere de enkelte blomsterarter...

Læs mere
Bryllup
Ekslusivt brudeundertøj

Fra lingerimærkerne Wacoal Hunkemöller, Chantelle og Marie Jo, kommer yndigt lingeri til den store dag.

Læs mere
Bryllup
Det stemningsfulde efterårsbryllup

Efteråret danner den perfekte ramme om det superromantiske bryllup. Med naturens gyldne farver som kulisse og sæsonens grøntsager på menuen, er der lagt op til et stemningsfuldt og højtideligt arrangement.

Læs mere
Bryllup
Tjekliste til bryllups-planlægning

Et bryllup kræver som regel mere planlægning, end man forventer. Det kræver en god og gennemarbejdet huskeliste, at få overblik over arrangementets omfang og opgaver.

Læs mere
Bryllup
Når I vil giftes

Noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt – og også noget digitalt! Når du skal giftes, skal du huske at have styr på det digitale papirarbejde inden vielsen. Og det er ikke kun ægteskabserklæringen, der er digital. Nybagte forældre skal også klare navngivningen og udfylde omsorgs- og...

Læs mere
Bryllup
Kvindepar bliver oftere gift i kirken end mandepar

Knap tre ud af fire par af samme køn blev i 2018 gift borgerligt, men antallet af kirkelige vielser er stigende. I alle år har relativt flere kvindepar end mandepar valgt det kirkelige ritual, mens mændene i højere grad har holdt sig til den borgerlige vielse. Det skriver Danmarks Statistik på...

Læs mere
Bryllup
Brudekjoler

Foråret og sommerens bryllupper planlægges i øjeblikket. De store bryllupsmesser er årstiden store tilløbsstykke og brudeforretningerne viser deres ny, overdådige kjolekollektioner frem. Tager man blot et lille kig på udvalget, får man hurtigt fornemmelsen af det dilemma som enhver vordende brud må...

Læs mere
Bryllup
De mest populære bryllupssange

Sommeren har meldt sin ankomst, og bryllupssæsonen er skudt i gang. Spotify afslører hvilke sange, der hitter til bryllupsfesten.

Læs mere
Bryllup
Få festen sikkert i hus

Grimme huller i dugen og møgbeskidte stole var, hvad et brudepar stod med, da udlejeren havde sat det af før bryllupsfesten. Klag til virksomheden med det samme, hvis du er utilfreds, lyder rådet fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs mere
Bryllup
Hurra for håndtasken

For mange kvinder er håndtasken en vigtig accessorrie, men i bryllupssammenhæng er håndtasken lidt af en overset detalje - mærkeligt nok ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Guide til at vælge de smukkeste<BR> brudepigekjoler med dine brudepiger

Guide til at vælge de smukkeste
brudepigekjoler med dine brudepiger

Er du pakket og klar til bryllupsrejsen?

Er du pakket og klar til bryllupsrejsen?

Sengetøj 100% hør

Sengetøj 100% hør

Smuk badekåbe

Smuk badekåbe

Nye Bøger
Alt det, du skal vide, for at få et vellykket bryllup

Bryllupsbogen er blevet til på opfordring af Christiane Schaumburg-Müller efter hendes eget bryllup med Liam O’Connor, hvor Jesper Høvring ikke kun stod for hendes brudekjole, men også gav idéer til at skabe rammerne for den perfekte fest.

Læs mere
Så tilspørger jeg dig - en bryllupsbog

Med bogen samler Niels Birger Wamberg mere end hundrede tekster og citater - fra folkeviserne til i dag - der alle omhandler brylluppet, altså hverken forelskelsen, forlovelsen eller ægteskabet, men selve formælingen. Henved 800 års litteratur præsenteres i denne ukronologiske samling af romantiske,...

Læs mere
Bryllupsguide

Det er helt naturligt, at forventningerne er store, når det drejer sig om den store bryllupsfest. Planlægningen af det perfekte bryllup kan imidlertid være en både forvirrende, frustrerende og ind i mellem uoverskuelig opgave, fordi der er så mange ting at holde styr på.

"Planlægningen af et...

Læs mere
Bryllup - fra frieri til fest

Den ultimative hjælp til planlægningen af den store dag. Takt- og toneekspert, Bill Holmberg, guider dig - se video >>

Læs mere
ANNONCER
^