Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategorier: Bryllup  -  Bryllupsfest
Bryllupsfesten skal være unik

Ønsket om at skille sig ud fra mængden og dermed skabe sit eget unikke og personlige bryllup er udbredt blandt tidens brudepar.

Drømmen om det traditionelle kirkebryllup, den smukke hvide brud, hestekaret, og en eventyrlig og ekstravagant bryllupsfest, eksisterer stadig. Men der er også par, som vælger lidt mere uformelle løsninger. De gamle bryllupstraditioner har måske ikke helt samme greb i brudeparrene som tidligere, og ønsket om at skille sig lidt ud fra mængden og skabe nogle mere personlige rammer for brylluppet, synes mere udbredt blandt tidens brudepar.

Den uformelle og romantiske bryllupsfest
Ønsker man et uformelt bryllup, er det en oplagt ide at holde festen hjemme. Har man ikke plads indenfor, er et telt i haven et hyggeligt og romantisk alternativ. Teltet kan nemt indrettes og pyntes elegant og stemningsfuldt, især hvis man sørger for at holde sig til det enkle og lette. Et godt udgangspunkt for en enkel og smagfuld stil, er borde med smukke hvide damaskduge, yndlingsblomsten i små, fine buketter på borde - og i store, overdådige dekorationer på sideborde og buffet.
Har man mulighed for at låne de gamle, smukke vintage-tallerkner fra mormors vitrineskab og andet gammelt service, vaser og stager i familiens eje, så kan de tilføre udsmykningen et nostalgisk og personligt præg. Endelig må man ikke glemme at udsmykke med masser af levende lys og kandelabre rundt omkring på borde, og sætte lysfakler og hænge lygter til haven. Det giver en fantastisk stemning, når mørket falder på.

Buffet til et afslappet bryllup
Ligesom udsmykningen, bør bryllupsmaden også være let og delikat. En oplagt mulighed er at vælge en lækker buffet, da buffeten giver bryllupsgæsterne mulighed for at mødes og samtale på kryds og tværs over mere end de indlagte pauser.

Brudeparret skal kunne nyde dagen
Men det gælder først og fremmest om at give brudeparret overskud til at nyde dagen og deres gæster. Det er så super ærgerligt, at have brugt masser af ressourcer på at planlægge et bryllup, og så alligevel ende med at bruge dagen på at skulle holde øje med, om alt nu også går som planlagt. Derfor kan det også være en rigtig god ide, at overlade en del af ansvaret for at festen forløber som den skal, til en bryllupsarrangør. Nogle cateringfirmaer tilbyder at planlægge og koordinere opgaverne omkring bryllupsfesten i samarbejde med brudeparret. Efterfølgende ligger ansvaret for at festen forløber som aftalt hos bryllupsarrangøren. Bryllupsarrangøren har både før og under festen, det store overblik og sørger for at tidsplaner overholdes, at køkkenet fungerer, musikken spiller - og frem for alt, at gæsterne nyder festen. Med en bryllupsarrangør på opgaven, kan brudeparret koncentrere sig om at nyde dagen – og hinanden.

Også en særlig oplevelse for de små
At lade bryllupsfestens små deltagere agere brudepiger og –svende, er et kært og romantisk indslag - og en helt uforglemmelig oplevelse for børnene. Der er intet som børn - forudsat at de er med på ideen – der kan skabe en forventningsfuld og begejstret stemning.

Få styr på festbudgettet
En bryllupsfest er en bekostelig affære og udgifterne kan nemt løbe løbsk. Derfor er det altid en god ide at lægge et budget, så tilværelsen som nygifte ikke skal forplumres af kedelige bekymringer og irritation over et alt for dyrt bryllup. At hyre en bryllupsarrangør er naturligvis en ekstra udgift, til gengæld kan der spares lidt på festbudgettet, hvis man f.eks. vælger selv at kreere invitationer, bordkort, vielsesprogram, menukort, dække bordene og arrangere blomsterdekorationerne, servere god mousserende vin i stedet for champagne og evt. selv står for bryllupskagen.

Bryllup
Blomsternes betydning

Med det store udvalg af smukke blomster og buketter, kan det være svært at vælge den helt rigtige til lejligheden. Men måske kan man lade sig inspirere af gamle traditioner, for ifølge Else Marie Kofod, traditionsforsker ved Dansk Folkemindesamling, så tillagde man tidligere de enkelte blomsterarter...

Læs mere
Bryllup
Ekslusivt brudeundertøj

Fra lingerimærkerne Wacoal Hunkemöller, Chantelle og Marie Jo, kommer yndigt lingeri til den store dag.

Læs mere
Bryllup
Det stemningsfulde efterårsbryllup

Efteråret danner den perfekte ramme om det superromantiske bryllup. Med naturens gyldne farver som kulisse og sæsonens grøntsager på menuen, er der lagt op til et stemningsfuldt og højtideligt arrangement.

Læs mere
Bryllup
Tjekliste til bryllups-planlægning

Et bryllup kræver som regel mere planlægning, end man forventer. Det kræver en god og gennemarbejdet huskeliste, at få overblik over arrangementets omfang og opgaver.

Læs mere
Bryllup
Når I vil giftes

Noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt – og også noget digitalt! Når du skal giftes, skal du huske at have styr på det digitale papirarbejde inden vielsen. Og det er ikke kun ægteskabserklæringen, der er digital. Nybagte forældre skal også klare navngivningen og udfylde omsorgs- og...

Læs mere
Bryllup
Kvindepar bliver oftere gift i kirken end mandepar

Knap tre ud af fire par af samme køn blev i 2018 gift borgerligt, men antallet af kirkelige vielser er stigende. I alle år har relativt flere kvindepar end mandepar valgt det kirkelige ritual, mens mændene i højere grad har holdt sig til den borgerlige vielse. Det skriver Danmarks Statistik på...

Læs mere
Bryllup
Brudekjoler

Foråret og sommerens bryllupper planlægges i øjeblikket. De store bryllupsmesser er årstiden store tilløbsstykke og brudeforretningerne viser deres ny, overdådige kjolekollektioner frem. Tager man blot et lille kig på udvalget, får man hurtigt fornemmelsen af det dilemma som enhver vordende brud må...

Læs mere
Bryllup
De mest populære bryllupssange

Sommeren har meldt sin ankomst, og bryllupssæsonen er skudt i gang. Spotify afslører hvilke sange, der hitter til bryllupsfesten.

Læs mere
Bryllup
Få festen sikkert i hus

Grimme huller i dugen og møgbeskidte stole var, hvad et brudepar stod med, da udlejeren havde sat det af før bryllupsfesten. Klag til virksomheden med det samme, hvis du er utilfreds, lyder rådet fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs mere
Bryllup
Hurra for håndtasken

For mange kvinder er håndtasken en vigtig accessorrie, men i bryllupssammenhæng er håndtasken lidt af en overset detalje - mærkeligt nok ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Inspiration til det perfekte bryllup

Inspiration til det perfekte bryllup

Vielsesringe - allianceringe

Vielsesringe - allianceringe

Vielsesringe

Vielsesringe

Gode råd til bryllupsgæsten

Gode råd til bryllupsgæsten

Nye Bøger
Alt det, du skal vide, for at få et vellykket bryllup

Bryllupsbogen er blevet til på opfordring af Christiane Schaumburg-Müller efter hendes eget bryllup med Liam O’Connor, hvor Jesper Høvring ikke kun stod for hendes brudekjole, men også gav idéer til at skabe rammerne for den perfekte fest.

Læs mere
Så tilspørger jeg dig - en bryllupsbog

Med bogen samler Niels Birger Wamberg mere end hundrede tekster og citater - fra folkeviserne til i dag - der alle omhandler brylluppet, altså hverken forelskelsen, forlovelsen eller ægteskabet, men selve formælingen. Henved 800 års litteratur præsenteres i denne ukronologiske samling af romantiske,...

Læs mere
Bryllupsguide

Det er helt naturligt, at forventningerne er store, når det drejer sig om den store bryllupsfest. Planlægningen af det perfekte bryllup kan imidlertid være en både forvirrende, frustrerende og ind i mellem uoverskuelig opgave, fordi der er så mange ting at holde styr på.

"Planlægningen af et...

Læs mere
Bryllup - fra frieri til fest

Den ultimative hjælp til planlægningen af den store dag. Takt- og toneekspert, Bill Holmberg, guider dig - se video >>

Læs mere
ANNONCER
^