Brændekurv i sort læder fra Ørskov
Dansk Smykkekunst
Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
AVIVIR Aloe Vera Shampoo
Kategorier: Bryllup  -  Bruden
Brudemakeup

Den kommende brud bruger som regel meget tid på at finde den rette kjole. Kjolen skal gerne fremhæve hendes figurmæssige fortrin, gerne kamuflere deller og topmave - og så må den også gerne være med til at understrege hendes personlighed. Til gengæld bliver der ofte først tænkt på brudens makeup i sidste øjeblik. Men en perfekt makeup kan være prikken over i´et og kan anbefales planlagt i god tid.

Hvad er en perfekt budemakeup?
”Man kan jo hurtigt få malet ansigtet til uigenkendelighed”, siger makeupartist Gitte Lindgren. ”Det er jo teknisk set muligt at trylle en bleg, fregnet pige om til en brasiliansk sambadanser, men det skulle jo gerne være sådan at den tilkommende kan genkende sin brud”
Gitte anbefaler at man finder en makeupløsning der både tager højde for brudens egne farver, brudekjolens og tilbehørets design, brudens ønsker til frisuren og ikke mindst hendes personlighed. Således opnår man en Total Styling.
”Ved Total Styling synkroniseres alle ingredienserne, så man får et helt udtryk” forklarer Gitte Lindgren. ”Det er vigtigt at bruden på sin store dag får det udtryk hun ønsker. Vil hun være romantisk og ærbar med stjerner i øjnene, naturlig og afslappet au naturel , forførende og vampet med dragende øjne og røde læber, eller frisk og piget med blussede kinder?”.
Uanset om man selv lægger makeuppen eller man får en professionel makeupartist til at tage sig af opgaven, bør man gøre sig nogle overvejelser.
”Det er vigtigt at bruden tager dig tid til at gennemtænke udtrykket og være ærlig med sig selv. Det skal jo gerne være sådan at hun på selve dagen og når hun siden hen tænker tilbage på brylluppet og kigger på fotos, føler at hun fik sine forventninger opfyldt” siger Gitte.

At arbejde med farver og kontraster
”Tricket ved en flot makeup er brugen af komplementær farver, kontraster og modsætninger. Disse kan bruges til både at fremhæve og at skjule.” forklarer Gitte og giver følgende eksempler:
”Hvad er det modsatte af at stråle? At se mat ud. Det vil altså sige, at skal øjnene se strålende ud, skal der noget mat til at fremhæve det blanke i dem, vil du fremhæve varmen i øjnene, skal du vælge kolde farver, så fremstår øjnene varmere osv.”.
Gitte anbefaler brugen af lysreflekterende skygger, men ikke glimmer. Hun anbefaler også at man bruger en elektriske vippebukker til at curle vipperne med. Det åbner øjnene og knækker ikke vipperne som en vippesaks kan gøre det.

Forbered huden i god tid
Man kan med fordel starte at forberede huden i god tid før brylluppet.
”God hudpleje og masser af masker vil give dig englehud.”, siger Gitte Lindgen. ”Brudemakeup kræver en perfekt og fejlfri hud. Sæt fokus på underlaget, foundation og concealer. Husk også huden på skuldre, barm og hals, hvis kjolen er nedringet eller man skal have bare skuldre.”

Tilpas farvenuancer
For netop at skabe et helt indtryk er det en rigtig god ide at tilpasse og afstemme øjenskyggens, læbernes og kindernes farver til brudebuket.
”Det er, især når det gælder brudemakeuppen, vigtigt at makeuppen bruges til at fremhæve og understrege bruden egne træk, samtidig må makeup aldrig bruges i sådan et omfang at bruden forandres” siger Gitte Lindgren. ”Det gælder om at gå efter holdbare produkter og holdbare teknikker. Et enkelt tip er f.eks at bruge liplineren på hele læben, lægge læbestiften oven på og lipglosss kun på midten. Gloss nedsætter altid holdbarheden, og vil altid smitte af.” forklarer Gitte.
Gitte Lindgren har også gode råd til det bare, flade og blege bryst; ”Vil du gerne fremhæve barmen, så brug lys/skygge konceptet. Skygge i kavaler gangen og lys på selve brystet, så får du en større og mere fyldig barm. Ønsker du det modsatte, bruger du farverne modsat.” slutter Gitte Lindgren.

Bryllup
Brudens hår & frisure

Opsat hår er yndefuldt, romantisk - og ultrafeminint. Med håret oppe, blottes nakke og hals, og kan på en gang synes både uskyldigt og forførende. Opsat hår understreger en rank holdning, en køn profil, en smuk kjoleudskæring eller det smukke halssmykke.

Læs mere
Bryllup
Essie Bridal 2015 - Classics

 

Fra en af verdens absolut førende neglelakproducenter kommer Essie´s med den fineste kollektion af lakker til bruden. Det er superromantiske, sarte nuancer i en lakkvalitet, som holder. 

 

 

 

 

 

 

Læs mere
Bryllup
Bryllupsinvitationer

Indbydelserne skal sendes ud i god tid, hvilket ifølge god kutyme vil sige tre til seks uger, før brylluppet. Men send dem gerne så hurtigt som muligt, så alle de inviterede kan reservere dagen i god tid.

Læs mere
Bryllup
Elefteria brudekjoler

Det er ikke tilfældigt at Annia Elefteria beskæftiger dig med brudekjoler og selskabstøj. Annia Elefteria er nemlig født ind i en dansk-græsk familie med speciale i brudekjoler.

Læs mere
Bryllup
Om brudesko

Når først brudekjolen er valgt, er det blevet tid til at finde skoen, der matcher.

Læs mere
Bryllup
Bruden

Bruden er smuk - uanset hvilken kjole hun vælger!

Læs mere
Bryllup
Bryllupsmakeup

At planlægge et bryllup - og alt hvad der dertil hører, kan godt gå hen og blive en småstressende affære og give søvnløse nætter.

Læs mere
Bryllup
Brudebuketten

Buketten er ifølge gamle traditioner gommens ansvar. Alligevel vælger mange vordende brude at lade diskrete forslag falde i ny og næ - i øvrigt en teknik, der også giver gode resultater senere i ægteskabet.

Læs mere
Bryllup
Bryllupsfesten skal være unik

Ønsket om at skille sig ud fra mængden og dermed skabe sit eget unikke og personlige bryllup er udbredt blandt tidens brudepar.

Læs mere
Bryllup
Fnug Wedding Collection 15

Nu præsenterer danske Fnug en fin kollektion lakfarver til bruden.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Gode råd til bryllupsgæsten

Gode råd til bryllupsgæsten

Georg Jensen Aurora

Georg Jensen Aurora

Sådan spares penge på bryllupsfesten

Sådan spares penge på bryllupsfesten

Er du pakket og klar til bryllupsrejsen?

Er du pakket og klar til bryllupsrejsen?

Nye Bøger
^