Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategorier: Bryllup  -  Bruden
Brudemakeup

Den kommende brud bruger som regel meget tid på at finde den rette kjole. Kjolen skal gerne fremhæve hendes figurmæssige fortrin, gerne kamuflere deller og topmave - og så må den også gerne være med til at understrege hendes personlighed. Til gengæld bliver der ofte først tænkt på brudens makeup i sidste øjeblik. Men en perfekt makeup kan være prikken over i´et og kan anbefales planlagt i god tid.

Hvad er en perfekt budemakeup?
”Man kan jo hurtigt få malet ansigtet til uigenkendelighed”, siger makeupartist Gitte Lindgren. ”Det er jo teknisk set muligt at trylle en bleg, fregnet pige om til en brasiliansk sambadanser, men det skulle jo gerne være sådan at den tilkommende kan genkende sin brud”
Gitte anbefaler at man finder en makeupløsning der både tager højde for brudens egne farver, brudekjolens og tilbehørets design, brudens ønsker til frisuren og ikke mindst hendes personlighed. Således opnår man en Total Styling.
”Ved Total Styling synkroniseres alle ingredienserne, så man får et helt udtryk” forklarer Gitte Lindgren. ”Det er vigtigt at bruden på sin store dag får det udtryk hun ønsker. Vil hun være romantisk og ærbar med stjerner i øjnene, naturlig og afslappet au naturel , forførende og vampet med dragende øjne og røde læber, eller frisk og piget med blussede kinder?”.
Uanset om man selv lægger makeuppen eller man får en professionel makeupartist til at tage sig af opgaven, bør man gøre sig nogle overvejelser.
”Det er vigtigt at bruden tager dig tid til at gennemtænke udtrykket og være ærlig med sig selv. Det skal jo gerne være sådan at hun på selve dagen og når hun siden hen tænker tilbage på brylluppet og kigger på fotos, føler at hun fik sine forventninger opfyldt” siger Gitte.

At arbejde med farver og kontraster
”Tricket ved en flot makeup er brugen af komplementær farver, kontraster og modsætninger. Disse kan bruges til både at fremhæve og at skjule.” forklarer Gitte og giver følgende eksempler:
”Hvad er det modsatte af at stråle? At se mat ud. Det vil altså sige, at skal øjnene se strålende ud, skal der noget mat til at fremhæve det blanke i dem, vil du fremhæve varmen i øjnene, skal du vælge kolde farver, så fremstår øjnene varmere osv.”.
Gitte anbefaler brugen af lysreflekterende skygger, men ikke glimmer. Hun anbefaler også at man bruger en elektriske vippebukker til at curle vipperne med. Det åbner øjnene og knækker ikke vipperne som en vippesaks kan gøre det.

Forbered huden i god tid
Man kan med fordel starte at forberede huden i god tid før brylluppet.
”God hudpleje og masser af masker vil give dig englehud.”, siger Gitte Lindgen. ”Brudemakeup kræver en perfekt og fejlfri hud. Sæt fokus på underlaget, foundation og concealer. Husk også huden på skuldre, barm og hals, hvis kjolen er nedringet eller man skal have bare skuldre.”

Tilpas farvenuancer
For netop at skabe et helt indtryk er det en rigtig god ide at tilpasse og afstemme øjenskyggens, læbernes og kindernes farver til brudebuket.
”Det er, især når det gælder brudemakeuppen, vigtigt at makeuppen bruges til at fremhæve og understrege bruden egne træk, samtidig må makeup aldrig bruges i sådan et omfang at bruden forandres” siger Gitte Lindgren. ”Det gælder om at gå efter holdbare produkter og holdbare teknikker. Et enkelt tip er f.eks at bruge liplineren på hele læben, lægge læbestiften oven på og lipglosss kun på midten. Gloss nedsætter altid holdbarheden, og vil altid smitte af.” forklarer Gitte.
Gitte Lindgren har også gode råd til det bare, flade og blege bryst; ”Vil du gerne fremhæve barmen, så brug lys/skygge konceptet. Skygge i kavaler gangen og lys på selve brystet, så får du en større og mere fyldig barm. Ønsker du det modsatte, bruger du farverne modsat.” slutter Gitte Lindgren.

Bryllup
Blomsternes betydning

Med det store udvalg af smukke blomster og buketter, kan det være svært at vælge den helt rigtige til lejligheden. Men måske kan man lade sig inspirere af gamle traditioner, for ifølge Else Marie Kofod, traditionsforsker ved Dansk Folkemindesamling, så tillagde man tidligere de enkelte blomsterarter...

Læs mere
Bryllup
Ekslusivt brudeundertøj

Fra lingerimærkerne Wacoal Hunkemöller, Chantelle og Marie Jo, kommer yndigt lingeri til den store dag.

Læs mere
Bryllup
Det stemningsfulde efterårsbryllup

Efteråret danner den perfekte ramme om det superromantiske bryllup. Med naturens gyldne farver som kulisse og sæsonens grøntsager på menuen, er der lagt op til et stemningsfuldt og højtideligt arrangement.

Læs mere
Bryllup
Tjekliste til bryllups-planlægning

Et bryllup kræver som regel mere planlægning, end man forventer. Det kræver en god og gennemarbejdet huskeliste, at få overblik over arrangementets omfang og opgaver.

Læs mere
Bryllup
Når I vil giftes

Noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt – og også noget digitalt! Når du skal giftes, skal du huske at have styr på det digitale papirarbejde inden vielsen. Og det er ikke kun ægteskabserklæringen, der er digital. Nybagte forældre skal også klare navngivningen og udfylde omsorgs- og...

Læs mere
Bryllup
Kvindepar bliver oftere gift i kirken end mandepar

Knap tre ud af fire par af samme køn blev i 2018 gift borgerligt, men antallet af kirkelige vielser er stigende. I alle år har relativt flere kvindepar end mandepar valgt det kirkelige ritual, mens mændene i højere grad har holdt sig til den borgerlige vielse. Det skriver Danmarks Statistik på...

Læs mere
Bryllup
Brudekjoler

Foråret og sommerens bryllupper planlægges i øjeblikket. De store bryllupsmesser er årstiden store tilløbsstykke og brudeforretningerne viser deres ny, overdådige kjolekollektioner frem. Tager man blot et lille kig på udvalget, får man hurtigt fornemmelsen af det dilemma som enhver vordende brud må...

Læs mere
Bryllup
De mest populære bryllupssange

Sommeren har meldt sin ankomst, og bryllupssæsonen er skudt i gang. Spotify afslører hvilke sange, der hitter til bryllupsfesten.

Læs mere
Bryllup
Få festen sikkert i hus

Grimme huller i dugen og møgbeskidte stole var, hvad et brudepar stod med, da udlejeren havde sat det af før bryllupsfesten. Klag til virksomheden med det samme, hvis du er utilfreds, lyder rådet fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs mere
Bryllup
Hurra for håndtasken

For mange kvinder er håndtasken en vigtig accessorrie, men i bryllupssammenhæng er håndtasken lidt af en overset detalje - mærkeligt nok ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Gode råd til bryllupsgæsten

Gode råd til bryllupsgæsten

Sengetøj 100% hør

Sengetøj 100% hør

Lykken er ...

Lykken er ...

Guide til at vælge de smukkeste<BR> brudepigekjoler med dine brudepiger

Guide til at vælge de smukkeste
brudepigekjoler med dine brudepiger

Nye Bøger
Alt det, du skal vide, for at få et vellykket bryllup

Bryllupsbogen er blevet til på opfordring af Christiane Schaumburg-Müller efter hendes eget bryllup med Liam O’Connor, hvor Jesper Høvring ikke kun stod for hendes brudekjole, men også gav idéer til at skabe rammerne for den perfekte fest.

Læs mere
Så tilspørger jeg dig - en bryllupsbog

Med bogen samler Niels Birger Wamberg mere end hundrede tekster og citater - fra folkeviserne til i dag - der alle omhandler brylluppet, altså hverken forelskelsen, forlovelsen eller ægteskabet, men selve formælingen. Henved 800 års litteratur præsenteres i denne ukronologiske samling af romantiske,...

Læs mere
Bryllupsguide

Det er helt naturligt, at forventningerne er store, når det drejer sig om den store bryllupsfest. Planlægningen af det perfekte bryllup kan imidlertid være en både forvirrende, frustrerende og ind i mellem uoverskuelig opgave, fordi der er så mange ting at holde styr på.

"Planlægningen af et...

Læs mere
Bryllup - fra frieri til fest

Den ultimative hjælp til planlægningen af den store dag. Takt- og toneekspert, Bill Holmberg, guider dig - se video >>

Læs mere
ANNONCER
^