art research paper example cathay pacific business class seating plan write essays for college money andrew neil burgess phd thesis
Justerbare hylder fra Yamazaki
Kunstplakat af Farah Atassi
Loungestol i flet fra House Doctor
Øreringe Mette Scherning
Kategori: Bryllup

Et par absolut elegante og helt enkle slingback med fin hælhøjde fra Hugo Boss.

4 gode råd til valg af brudesko
Redaktionen

Når først brudekjolen er valgt, er det blevet tid til at finde skoen, der matcher. Tag dig god tid til at finde de helt rigtige sko, for et forkert valg kan både tage opmærksomheden fra din kjole, og øge risikoen for ømme fødder.

 1. Drop stiletten hvis du ikke har rutinen

  Hvis du føler dig godt tilpas i et par tårnhøje stiletter, så er det et fristende brudesko valg. Men er du ikke rutineret i stiletter, så kan det som regel ses på din gang, ligesom risikoen for at vride om på foden, er høj. Ofte bidrager en sko med 7-8 cm høj hæl både til større komfort, en sikker gang, og skaber samtidig en flot harmoni og helhed i looket.

 2. Undgå flyvende brudesko under valsen

  Intet bryllup uden dans, og her er det ærgerligt, hvis skoen flyver af under valsen. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at den sidder perfekt til og evt. er udstyret med ankelrem.

 3. Pas på kjolekanten

  Hvis din brudekjole når ned over anklen, så vælg en sko med glat overlæder, og undgå perler og krystaller, da de kan hænge sig fast i kjolekanten. Går kjolen derimod over anklen, så kan udsmykkede sko tilføje et flot touch til outfittet.

  For at sikre, at du finder sko i samme nuance som kjolen, så hør kjoleforhandleren om du kan få et lille stykke stof fra kjolen med, så du kan have det med, når du skal shoppe brudesko.

 4. Tag dig tid til at finde komfortable brudesko

  Bryllupsdagen kan blive lang – og føles ekstra lang, hvis du er tvunget ned i et par brudesko der klemmer eller har dårlig pasform. Lad dig ikke presse til en hurtig beslutning fordi ekspedienten er ved at miste tålmodigheden, du skal jo gerne nyde kunne nyde den store dag uden, på noget tidspunkt, at være generet af ømme tæer og fødder.

  Husk også at tage højde for eventuelle hævede fødder. Shop brudesko sidst på dagen, hvor du har været på benene længe, så får du en bedre fornemmelse af, hvordan skoene passer.

Når du har fundet dine brudesko, så gå dem lidt til derhjemme, så du undgår vabler.

Bryllup
Brevkassen: Bryllupsgæst i sort kjole?

Nogle brudepar sætter pris på de gamle bryllupsskikke og -traditioner, så når man nu er så heldig at være inviteret, så gælder det om at have styr på reglerne. Man skulle jo nødigt træde nogen over tæerne, fordi man ikke har læst på lektien. Men hvordan er det nu lige med reglerne omkring gæsternes...

Læs mere
Bryllup
Brevkassen: Skal den pinlige, fordrukne onkel partout inviteres med til brylluppet?

Er man tvunget til at invitere sin fordrukne, pinlige onkel med til sit bryllup, spørger en læser. KvindeGuidens ekspert i Takt & Tone, Sanne Udsen, svarer.

Læs mere
Bryllup
Brudekjoler 2023 - Få ekspertens råd til kjolen der passer din kropstype

Foråret og sommerens bryllupper planlægges i øjeblikket. De store bryllupsmesser er årstiden store tilløbsstykke, og brudeforretningerne viser deres nye, overdådige kjolekollektioner frem.

Tager man blot et lille kig på udvalget, får man hurtigt fornemmelsen af det dilemma som enhver vordende brud...

Læs mere
Bryllup
Brevkasse: Hvid brud flere gange?

Er det upassende at være hvid brud flere gange? Forfatter og ekspert i takt og tone Sanne Udsen, svarer.

Læs mere
Bryllup
Brevkassen: Toastmasterens opgaver

Toastmasteren ved brylluppet styrer rækkefølgen af taler, men hvordan, spørger en læser. Bør vedkommende fx kontakte gæsterne forud for arrangementet, hvornår skal toastmasteren selv holde tale, og i hvilken rækkefølge skal familien have ordet? Få de gode råd fra ekspert i takt og tone, Sanne Udsen.

Læs mere
Bryllup
Brudens håndtaske: En vigtig detalje i brudeudstyret

For mange kvinder er håndtasken en vigtig accessorrie. Den signalerer måske hvem du er, afspejler din smag eller er en kær ven som har været med dig i mange år.

Men i bryllupssammenhæng er håndtasken lidt af en overset detalje - mærkeligt nok. Når du går i bryllupstanker handler planerne og idéerne...

Læs mere
Bryllup
Brevkassen: Han overvejer at 'anmode' om sin kærestes far om hendes hånd. Men er det en god idé?

Christian vil gerne på gammeldags vis anmode sin kærestes far om hendes hånd. Forfatter Sanne Udsen er bekendt med den gamle tradition, men opfordrer Christian til at tænke sig godt om, for der er jo ingen garanti for, at han får det svar han vil have.

Læs mere
Bryllup
Brevkassen: Kan man have det samme tøj på i kirken og til bryllupsfesten?

Hvis man i forbindelse med et bryllup skal deltage i både kirken, receptionen og senere festen, bør man da skifte tøj undervejs?, spørger en læser vores ekspert i takt og tone, forfatter Sanne Udsen.

Læs mere
Bryllup
Brevkassen: Gommens opgaver

Han glæder sig til deres bryllup, men er i tvivl om, hvad der forventes af ham. Ekspert i takt & tone, forfatter Sanne Udsen, giver ham nogle gode råd med på vejen.

Læs mere
Bryllup
Bordplan ved bryllup

Ved et bryllup tilbringer man mange timer ved bordet, og det er derfor vigtigt at have en god og gennemtænkt bordplan. Opgaven kan være en del mere tidskrævende, end man skulle tro, men heldigvis er der nogle traditionelle retningslinier for hvor f.eks. brudeparret og deres forældre skal sidde.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Sådan laver du en flot håropsætning

Sådan laver du en flot håropsætning

Vielsesringe - allianceringe

Vielsesringe - allianceringe

Lykken er ...

Lykken er ...

Er du pakket og klar til bryllupsrejsen?

Er du pakket og klar til bryllupsrejsen?

Nye Bøger
Alt det, du skal vide, for at få et vellykket bryllup

At planlægge et bryllup kræver fokus, overblik - og en hel del kærlighed. For drømme og håb skal gå hånd i hånd med økonomi og en praktisk virkelighed, og I skal træffe en lang række valg, før I til sidst kan sige jeres livs vigtigste ’ja’ til hinanden.

Bryllupsbogen, skrevet af Pernille Redder,...

Læs mere
Vores Bryllup, Simone Thorup Eriksen

Fra forfatterparret tegneren Simone og bagedystvinderen Liv kommer den perfekte gave til den kommende brud. En personlig bryllupsbog, som bruden kan udfylde som en scrapbog med historien om frieriet, et stykke af sit brudeslør, hilsner fra gæsterne, et kys med bryllupslæbestiften, menuen, de bedste...

Læs mere
Min bryllupsdagbog - Bryllupsplanlægningen samlet i en notesbog.

Med bogen 'Min bryllupsdagbog' præsenterer Julie Dam og Britt Basse et planlægningsværktøj op til den store dag.

De fortrykte sider hjælper og guider jer helt fra frieri til bryllupsdagen. Der er plads til egne noter, idéer og tanker. Således har I en praktisk og hyggelig bog, som bagefter...

Læs mere
Takt og Tone i Tiden, af Sanne Udsen

Forfatter og brevkasseredaktør på KvindeGuiden, Sanne Udsen, har skrevet 'Takt og tone i tiden', som handler om hvordan man begår sig taktfuldt, diplomatisk og hensynsfuldt. Bogen er den ultimative guide til alle, der ønsker at komme nogenlunde helskindet gennem det moderne livs genvordigheder, og...

Læs mere
Shopping
Loppemarkeder 2023
^