Brudens håndtaske: En vigtig detalje i brudeudstyret

Kategori: Bryllup

Selskabstaske, clutch, kuverttasker ... Kært barn har mange navne, og hvor om alting er, så er den lille, elegant brudetaske, et absolut must.

Brudens håndtaske: En vigtig detalje i brudeudstyret 

For mange kvinder er håndtasken en vigtig accessorrie. Den signalerer måske hvem du er, afspejler din smag eller er en kær ven som har været med dig i mange år.

Men i bryllupssammenhæng er håndtasken lidt af en overset detalje - mærkeligt nok. Når du går i bryllupstanker handler planerne og idéerne ofte om hvordan din kjole skal være og hvilke sko du skal have. Men hvad med bryllupstasken?

Bær din taske til alteret


Det vil naturligvis ikke føles rart at bære en stor taske under selve vielsen. Men der findes faktisk mange små og smukke tasker, som du selv kan bære, eller lade nogle af dine brudepiger bære for dig til alteret.

Du kan også matche din brudekjole med en sød stofpose eller lille taske i siden. Det kan være rart at have den, hvis du skulle få brug for et lommetørklæde. Og der findes faktisk nogen, der mener, at en håndtaske kan gøre sig frem for en brudebuket ...

Taske til nødvendigheder


Selv om tasken ikke følger med under selv vielsesceremonien, kommer du til at få brug for den til dine nødvendigheder senere. Mange føler sig helt nøgne uden en håndtaske i hverdagen - tænk så at skulle undvære den på en af de vigtigste dage i livet!

Vælg en som kan rumme alle nødvendigheder igennem dagen, og lad dig endelig inspirere af den engelske modedesigner Vivianne Westwood som siger: "When in doubt, overdress!"

Bryllup
Bryllupsmesser 2023 

Vinteren byder på en række enestående bryllupsmesser, som samler inspiration, udstyr og idéer til planlægningen af den store fest.

På de store messer finder man inspiration til de mest eventyrlige bryllupskager, vine og bryllupsmenuer, fest- og brudekjoler, smukke brudebuketter, smykker og…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Alt det, du skal vide, for at få et vellykket bryllup

At planlægge et bryllup kræver fokus, overblik - og en hel del kærlighed. For drømme og håb skal gå hånd i hånd med økonomi og en praktisk virkelighed, og I skal træffe en lang række valg, før I til sidst kan sige jeres livs vigtigste ’ja’ til hinanden.

Bryllupsbogen, skrevet af Pernille Redder,…

Læs mere
Vores Bryllup, Simone Thorup Eriksen

Fra forfatterparret tegneren Simone og bagedystvinderen Liv kommer den perfekte gave til den kommende brud. En personlig bryllupsbog, som bruden kan udfylde som en scrapbog med historien om frieriet, et stykke af sit brudeslør, hilsner fra gæsterne, et kys med bryllupslæbestiften, menuen, de bedste…

Læs mere
Min bryllupsdagbog - Bryllupsplanlægningen samlet i en notesbog.

Med bogen 'Min bryllupsdagbog' præsenterer Julie Dam og Britt Basse et planlægningsværktøj op til den store dag.

De fortrykte sider hjælper og guider jer helt fra frieri til bryllupsdagen. Der er plads til egne noter, idéer og tanker. Således har I en praktisk og hyggelig bog, som bagefter…

Læs mere
Takt og Tone i Tiden, af Sanne Udsen

Forfatter og brevkasseredaktør på KvindeGuiden, Sanne Udsen, har skrevet 'Takt og tone i tiden', som handler om hvordan man begår sig taktfuldt, diplomatisk og hensynsfuldt. Bogen er den ultimative guide til alle, der ønsker at komme nogenlunde helskindet gennem det moderne livs genvordigheder, og…

Læs mere
^