Wassermaxx
Wassermaxx 

Drop flaskevand og skån miljøet. Tilsæt i stedet bobler og smag til det gode, danske drikkevand og nyd sund fornuft ...

Drop flaskevand og skån miljøet. Tilsæt i stedet bobler og smag til det gode, danske drikkevand og nyd et glas sund fornuft ...


Skån miljøet - Drik postevand
Det er et faktum, at vand på flaske er en belastning for miljøet. Det er også et faktum, at det danske drikkevand smager godt og kvalitetsmæssigt er i verdensklasse. Så hvorfor ikke drikke det og selv pifte det op med bobler og smag?

Hvert år køber danskerne 139 mio. liter flaskevand. En trend, der er tiltagende. Men håndteringen af de mange flasker koster miljøet dyrt. Produktionen af flaskevand kræver 1.500 gange så meget energi i forhold til vand fra hanen, og den ofte lange transport af flaskerne slipper store mængder CO2 ud i luften. Så selvom det er positivt, at danskerne drikker meget vand, er der flere gode grunde til at vælge det danske hanevand frem for flaskevand. Og der er et hav af muligheder for at forny oplevelsen med brus og skønne smagsvarianter.

Gourmetkok anbefaler postevand med bobler
Med danskvandsmaskinen WasserMaxx, kan du tilføje vandet en behagelig, prikkende fornemmelse på tungen. Gourmetkok og ejer af restaurant MITT i København, Jesper Witt Paustian, har brugt danskvandsmaskinen til at skabe tre sunde og inspirerende drikke, der alle har det gode danske postevand som hovedingrediens. Hvad enten du er til det syrlige, søde eller forfriskende har du her mulighed for at lege med smagsindtrykkene.

Fordelene ved postevand er mange. Udover at skåne miljøet, slipper du samtidig for besværet med at slæbe tunge flasker hjem, du sparer penge (flaskevand koster op til 500 gange så meget som postevand), du skal ikke opbevare eller returnere flasker, og postevandet er lige ved hånden hjemme i dit køkken. Det er nemt og bekvemt, og ikke mindst er det danske postevand af høj kvalitet. Der er hverken miljømæssigt eller sundhedsmæssigt nogen grund til at købe flaskevand. Og med få midler kan postevandet blive et forfriskende alternativ til ekstra selvforkælelse.

Syrlig kraftfuld med grape og merian
Saften af 2 Grapefrugter
6 gram merian – fint hakket
4 gram sorte peberkorn – hele
1 liter vand
50 gram sukker

Mild og sød med mango og passion
300 gr. mango – uden skal og skåret i små tern
8 stk. passionsfrugter – kun saften og kernerne
1 liter vand
40 gram tørrede hybenskaller
50 gram sukker

Forfriskende med jernurt og galangarod
4 gram jernurt
20 gram galangarod – revet
50 gram sukker
1 liter vand
20 gram peberrod – revet

Fremgangsmåde for alle tre drikke...
Bland alle ingredienserne i en gryde og lad dem koge i 15 minutter. Sigt væden gennem en spidssigte og kog den yderligere ind, så den reduceres til ca. 1 dl. Hæld siruppen i en lille skål og sæt den på køl. Når siruppen er afkølet er du klar til at lave dine egne skønne læskedrikke.

Fyld WasserMaxx flasken op med vand til max. stregen på flasken og lav en almindelig danskvand Kom lidt af siruppen i, indtil du har nået den ønskede smag. Vores anbefaling er, at man hælder lidt sirup i et glas og derefter fylder op med danskvand. På den måde bevares mest af brusen.

Nærmeste forhandler oplyses på 32 83 66 00

Kilde: Bryggeriforeningen og DR Nyhederne

Bolig & Design
Sommerstemning: Indret med blå 

De blå nuancer lyser op i indretningen i sommermånederne. At indrette sig med himlen og havets farver er både smukt og smagfuldt - og tilføjer noget friskt og nordisk til stemning og udtryk.

Brug fx tekstiler i blå farver, skift puderne i sofaen til blåt tone-i-tone betræk, og tilføj en plaid i et…

Læs mere
Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet? 

Der er intet så rart som at komme hjem til et rent og ryddet hus. For de fleste kræver det imidlertid, at der indimellem må gøres en ekstra indsats for at komme til bunds i alt det, man har fået akkumuleret i skuffer, skabe og kasser – eller som bare ligger og fylder.

Læs mere
Bolig & Design
Tips om trends: 2 bud på gennemført indretningsstil 

Det behøver ikke være det store, tidskrævende projekt at få ny stil i stuen. Ved at kigge på rummets muligheder og planlægge projektet trin-for-trin, har du allerede taget første skridt til en stue, der afspejler din personlige stil.

Læs mere
Bolig & Design
Opbevaring: Kasser, kister og kurve 

Selv de allerbedste oprydningsråd er nytteløse, hvis man ikke har nogle steder at opbevare tingene. Gode opbevaringsløsninger er et 'must' i et velindrettet hjem. Med dem kan alle ting have deres faste pladser, så de er nemme at finde, og hjemmet til enhver tid opleves rart og ryddet.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Lav et moodboard 

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum 

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Let, lyst og lækkert fra Tine K Home 

'Ro og harmoni' må være temaet for Tine K Home 2021. Med vanlig sans for lækkert design og smuk indretning, kombinerer kollektionen det lette og afslappede udtryk med dynamisk design og kvalitet.

Læs mere
Bolig & Design
Smuk opbevaring i kurveflet 

Findes der noget så skønt som opbevaring i kurveflet? Vi har samlet et udvalg af vores annoncørers bud på skønne kurve fra anerkendte producenter til opbevaring i badeværelset, køkkenet, stuen, entréen til blandt andet vasketøjet, køkkengrej, tæpper og plaider, aviser og magasiner, planter, brænde…

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner 

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen 

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye,…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres…

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har…

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^