Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Tang til pryd og funktion

Smuk tang klare flere opgaver f.eks. at fiske en enkelt oliven op af et smalt glas, få fat i en isterning eller at vende mængder af små frikadeller i den glohede olie på panden...

Der er tænger, som ikke tåler dagens lys uden for køkkenets neon, og så er der Rosendahl og Ole Palsbys tang, der gør sig både i køkkenet og på de bonede borde...

Nyt køkkenværktøj
Nestoren blandt formgivere af køkkenets udstyr, Ole Palsby, har skabt et lille vidunder for Rosendahl: Et smukt eksemplar af en kombineret pincet og tang, som både fungerer, og tager sig godt ud.

Dermed tager Rosendahl og Palsby livtag med mange af hverdagens næsten uoverstigelige problemer. Som f.eks. at fiske en enkelt oliven op af et smalt glas. Eller at få fat i en isterning med en ske. For slet ikke at tale om at vende mængder af små frikadeller i den glohede olie på panden.

De professionelle kokke har for længst fået universalværktøjet til at overkomme disse dagligdagens potentielle fortrædeligheder. Der er bare det ved det, at deres tang kun er til funktion og ikke til fint brug.

Ole Palsbys tang er derimod både til pryd og produktion. Den 20 cm lange tang i blankpoleret stål er forrygende til det hårde slid med frikadeller i stegepanden, til sommerens grill og kuvertbrødene. Samtidig vil den gøre sig lige så godt i isspanden i stuen. Kort sagt: Tangen nipper og løfter på smukkeste vis i ethvert selskab.

Det ville ikke være en Ole Palsby skabning, hvis den ikke også var videreudviklet på det funktionelle plan i forhold til sine mere simple fætre blandt tænger. Palsby har givet sin tang ekstra brede og runde kæber med store og små huller yderst. En konstruktion der gør, at tangen lige let nipper til de små ting som den fanger de større – og lader saften løbe fra, inden sagens genstand rulles, flyttes eller dumpes.

Prisen for at løse hverdagens små og store udfordringer ved potter, pander og glas er 149,75 kr.

Bolig & Design
Ny inspiration til køkkenindretning

Sæsonens nye kollektioner byder på masser af skøn inspiration til indretning af køkken og spisestue. Se de elegante spisestuestole fra By Raymond & Hallmark, Få styr på bestikket med holdere i flet fra Nordal, og hæld mel, gryn, kaffe og te i skønne, kulørte dåser fra franske Derriere la Porte.

Læs mere
Bolig & Design
Sommerstemning: Indret med blå

De blå nuancer lyser op i indretningen i sommermånederne. At indrette sig med himlen og havets farver er både smukt og smagfuldt - og tilføjer noget friskt og nordisk til stemning og udtryk.

Brug fx tekstiler i blå farver, skift puderne i sofaen til blåt tone-i-tone betræk, og tilføj en plaid i et...

Læs mere
Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet?

Der er intet så rart som at komme hjem til et rent og ryddet hus. For de fleste kræver det imidlertid, at der indimellem må gøres en ekstra indsats for at komme til bunds i alt det, man har fået akkumuleret i skuffer, skabe og kasser – eller som bare ligger og fylder.

Læs mere
Bolig & Design
Tips om trends: 2 bud på gennemført indretningsstil

Det behøver ikke være det store, tidskrævende projekt at få ny stil i stuen. Ved at kigge på rummets muligheder og planlægge projektet trin-for-trin, har du allerede taget første skridt til en stue, der afspejler din personlige stil.

Læs mere
Bolig & Design
Opbevaring: Kasser, kister og kurve

Selv de allerbedste oprydningsråd er nytteløse, hvis man ikke har nogle steder at opbevare tingene. Gode opbevaringsløsninger er et 'must' i et velindrettet hjem. Med dem kan alle ting have deres faste pladser, så de er nemme at finde, og hjemmet til enhver tid opleves rart og ryddet.

Læs mere
Bolig & Design
Black Friday 2022

Du behøver ikke storme rundt efter gode Black Friday-tilbud, for her har vi samlet et udvalg af de allerbedste tilbud i november med op til 50% rabat!

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Lav et moodboard

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Let, lyst og lækkert fra Tine K Home

'Ro og harmoni' må være temaet for Tine K Home 2021. Med vanlig sans for lækkert design og smuk indretning, kombinerer kollektionen det lette og afslappede udtryk med dynamisk design og kvalitet.

Læs mere
Bolig & Design
Smuk opbevaring i kurveflet

Findes der noget så skønt som opbevaring i kurveflet? Vi har samlet et udvalg af vores annoncørers bud på skønne kurve fra anerkendte producenter til opbevaring i badeværelset, køkkenet, stuen, entréen til blandt andet vasketøjet, køkkengrej, tæpper og plaider, aviser og magasiner, planter, brænde...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kurve multifarvede

Kurve multifarvede

Unikt vægrelief

Unikt vægrelief

Hvilken boligstil skal du vælge?

Hvilken boligstil skal du vælge?

Skoskab i stål

Skoskab i stål

Shopping Nyheder
Konsolbord til entré

Konsolbord til entré

Møbelolie & møbelvoks - økologisk

Møbelolie & møbelvoks - økologisk

Fototapet

Fototapet

Spejl i træramme

Spejl i træramme

ANNONCER
Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^