Børnelænestol Riviera Maison
Spisestuestole hos BOBO
AURO økologisk bordpladeolie
Signature hos Like ANNA
Nordisk boligstil: Indret med træ
Annonce

Træ er et fantastisk materiale, ikke mindst i boligindretningen. Med smukke gyldne overflader, unikke åretegninger og knaster er det som at få en lille bid af naturen med indenfor. Træ i indretningen er smukt at se på, lækkert at røre ved, og samtidig robust og bæredygtigt. Fra elegante spiseborde, kommoder og entrémøbler i genbrugstræ fra Riviera Maison, skulpturelle sideborde i massiv teak fra Muubs og smukke stole i klassisk design fra We Do Wood - til cool trædekorationer fra The Oak Men og Ro Collection, opbevaringsløsninger i træ fra Hjarbæk og Bloomingville, børster fra Iris Hantverk og Meraki og lækkert legettøj i egetræ fra NOHA.

(1) Elegant skab 'Spring Street Cabinet' i genanvendt gran-, fyrre- og elmetræ fra Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk. (2) Entremøbel 'The Shoe Factory Bench' i genanvendt fyrretræ fra Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk. (3) Skænk ’Shelter Island Side Table’ fra Riviera Maison i genanvendt fyrre- og elmetræ fra Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk (4) Rustikke træspande i fyrretræ fra Meraki hos BOXdeLUX.dk. (5) 'Nomad Chair' fra We Do Wood. Dansk design inspireret af den britiske 'Roorkhee Chair' hos KAiKU.dk. (6) Funktionel og dekorativ træstige fra Trademark hos ByFroberg.dk. (7) 3-benet taburet fra Hübsch i rustik, antik elmetræ hos KAiKU.dk. (8) Kvadratisk sidebord ’Cubic’ fra Muubs fremstillet i massiv teaktræ hos ByFroberg.dk. (9) Skulpturel vase/organizer 'Lebowski' fra The Oak Men hos KAiKU.dk. (10) Figur 'Oak Piece' fra Ro Collection hos KAiKU.dk. (11) Skærebræt/bordskåner i akacietræ fra Nicolas Vahé hos KAiKU.dk. (12) Trækasser i sæt fra Bloomingville hos BOXdeLUX.dk. (13) Justerbar bordlampe 'Sandhamn' i træ hos Karma-Shop.dk. (14) Badebørster fra Iris Hantverk hos KAiKU.dk. (15) Æggebæger i teak fra Muubs hos KAiKU.dk (16) Legetøjsbiler i egetræ fra NOHA hos KAiKU.dk.

 

 

 

 

Bolig & Design
Vasketøjskurve

Selvom en flot vasketøjskurv selvfølgelig ikke rigtig gør noget for det lidt trivielle indhold, så er der i hvert fald rig mulighed for at opbevare vasketøjet både praktisk og stilfuldt.

Her har du 9 friske bud fra annoncørerne på en ny, lækker – og praktisk – vasketøjskurv.

Læs mere
Bolig & Design
Ny inspiration til køkkenindretning

Sæsonens nye kollektioner byder på masser af skøn inspiration til indretning af køkken og spisestue. Se de skønne vitriner i genbrugstræ fra Riviéra Maison og den nye stentøjsserie 'Esrum Night' fra Broste Copenhagen. Få styr på bestikket med holdere i flet fra Nordal, og hæld mel, gryn, kaffe og te...

Læs mere
Bolig & Design
Steltons varme efterårskollektion

Her i efteråret lancerer Stelton en sandfarvet udgave af den prisvindende stentøjskollektion ’Theo’, designet af Francis Cayouette.

Læs mere
Bolig & Design
Bloomingville Efterår 2019

Med 'Bloomingville Creative Collection' byder efterårets kollektion fra Bloomingville anno AW19 på masser af ny skøn inspiration til boligindretningen. Rustikke teksturer og naturlige materialer som træ og kurveflet giver, sammen med puder og plaider i smukke, dæmpede farver, kollektionen et...

Læs mere
Bolig & Design
Oliver Furniture - Skandinaviske mentalitet og livsstil

Danske Oliver Furniture, står for mange som den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik. Der er noget velkendt og autentisk over de smukke møblers enkle design, en særlig lethed og noget meget skandinavisk. Oliver Furniture er skabt af møbeldesigner Søren Rørbæk, som tidligere har tegnet...

Læs mere
Bolig & Design
Nordal

Med smukke efterårsmåneder ventende forude, præsenterer Nordal deres kollektion for foråret 2019. En på én gang smuk og stemningsfuld kollektion: Lette, stilfulde møbler i enkelt design i blandt andet lys rattan og teak, boligtekstiler, puder og plaider i smukke nordiske nuancer; natur, grå og...

Læs mere
Bolig & Design
Nordisk og fransk landstil

Den franske-nordiske landstil har en helt særlig charme. Det er en stil, der på smukkeste vis kombinerer elegante møbler i romantisk landstil med bløde tekstiler, puder og plaider i dæmpede farver og yndig brugskunst i glas, patineret fattigmandssølv, genbrugstræ og pileflet.
Det er elegant og...

Læs mere
Bolig & Design
House Doctor AW18: Skab rum til hyggelige stunder

Efter en lang sommer venter et travlt efterår, og her kan man hurtigt komme til at sætte stor pris på de små, fredelige stunder hjemme. Med efterårets kollektion fra House Doctor er der fokus på indretning, der understøtter en afslappet stemning og inviterer til hyggeligt samvær og adspredelse.

Læs mere
Bolig & Design
Indret med blå

De blå nuancer lyser op i indretningen i sommermånederne. At indrette sig med himlen og havets farver er både smukt og smagfuldt - og tilføjer noget friskt og nordisk til stemning og udtryk.

Læs mere
Bolig & Design
Boligstil: Elementer af røde nuancer

Med blot nogle enkelte elementer i tidens varme orange og røde nuancer, kan den enkle, nordiske stil få et touch af ekstravagance. Boligdesignerne matcher bløde tekstiler i bomuld og velour, stentøj, keramik, glas og vægdekorationer i smukke rødbrune nuancer, tilføjer elementer af blomme- og...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Hübsch knagerække

Hübsch knagerække

Kister i pileflet

Kister i pileflet

Louisiana plakater

Louisiana plakater

Loungesofa nordisk stil

Loungesofa nordisk stil

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^