Lyst egetræ

Lyst egetræ 

Nu indtager egens lyse look for alvor danskernes hjerter og gør comeback i boligen.

Efter i flere år at have sværmet for teaktræets maritime toner, bringer Trip Trap nu det stærke, traditionsrige egetræ ind i de danske hjem med borde, stole og bænke i klassisk møbeldesign.

Det lyse, robuste egetræ har i en årrække stået i skyggen af de mørke træsorter i forhold til boligindretning og møbeldesign. Men nu indtager egens lyse look for alvor danskernes hjerter og gør comeback i boligen.

Det ses blandt andet hos Trip Trap, der hylder den traditionsrige træsort med møbelnyheder til indendørs brug i tidløst og moderne design. Med egetræets lyse og organiske udtryk spiller nyhederne sikkert sammen med den klassiske, nordiske indretningsstil.

Solidt design med plads til store selskaber
Karakter og kvalitet er nøgleordene for Trip Traps møbelserie Regatta, der med massivt, sæbebehandlet egetræ forener klassisk elegance med dansk møbelkunst. Serien består af spisebord, stole og bænk og fremhæver med store flader i eg de unikke åretegninger og strukturer i træet.

Regatta spisebordet indbyder til gæster og hygge på første klasse med plads til op til tolv personer omkring bordet. Tillægsplader i eg lader træets tegninger fuldende udtrykket, mens sorte tillægsplader giver det klassiske design moderne modspil. Spisebordsstolene med eller uden armlæn understreger seriens skulpturelle formgivning og står også smukt alene.

Til tiltrængt hvil og praktisk siddeplads
Fra bindingsværk og bådebyggeri til hegnspæle og designklassikere – det stærke og robuste egetræ har utallige anvendelsesmuligheder. Det samme har Trip Traps Cutter-serie, der som noget nyt nu også fås i egetræ. Med bænk og garderobe gør serien sig flot både sammen og hver for sig i for eksempel entreen eller på badeværelset.

I entreen kommer egetræets styrke til sin ret, når bænken flittigt bruges af både store og små. Det lette design giver praktisk plads til både at hvile benene og snøre skoene, og samtidig er bænken en god hjælp, når familiens mindste skal i flyverdragten eller tunge bæreposer bringes hjem fra supermarkedet.

Uanset om valget er en stram og minimalistisk indretning i storbystil eller en varm og klassisk stemning i villaen, skaber egetræets udtryk og lyse strukturer diskret harmoni i boligen. Foruden Regatta og Cutter slipper Trip Trap også egetræet ind i boligen med foldestolen Classic samt en lang række af de kendte og klassiske gaveartikler til hjemmet.

Trip Traps egetræsmøbler og boligartikler kan købes hos Trip Traps ti forretninger og hos udvalgte forhandlere over hele landet.

Bolig & Design
House Nordic - Smukt og robust i teak 

Det er sommer, og lige nu er haveejere i gang med indretning af terrassen og de grønne kvadratmeter. Udvalget af havemøbler bliver nøje studeret og overvejet, og her er den store favorit teaktræsmøbler.

Når teak er så ideelt til havemøbler, så er det ikke kun fordi det er en fantastisk smuk…

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen sommerkollektion 2024 - Inspiration til uderummet 

Med Broste Copenhagens nye kollektion får du frisk inspiration til sommerlivet med nyheder skabt til at indrette haven, terrassen og altanen til et afslappet fristed og en grøn oase.

Læs mere
Boligstil: Kulørt Bauhaus retro
Bolig & Design
Shopping: Interiør inspireret af modern art 

Indretning inspireret af 60´ernes og 70´ernes er hot, og her i 2024 er stilens dristige farvekontraster, rene linjer og enkelt design igen at se i møbler og interiør. Se med og få inspiration til ny, skøn indretning.

Læs mere
Indret soveværelset praktisk og stemningsfuldt i nordisk stil.
Bolig & Design
Boligstil: Skab dit drømmesoveværelse 

Af alle hjemmets rum, er soveværelset som regel det rum, der indretningsmæssigt lægges mindst vægt på. Måske skyldes det, at soveværelset jo sjældent vises frem – og måske derfor kommer det nemt til at fungere som opmagasineringsrum for rod og ragelse.

Men i virkeligheden bør enhver have et rart og…

Læs mere
PK22™ af Poul Kjærholm hos Fritz Hansen
Bolig & Design
Bauhaus - Funktionalitet og enkelhed 

Bauhaus-stilen er let genkendelig med sine rene linjer og funktionelle designs, og er man vokset op i 60'erne, har man uden tvivl stødt på møbler og indretning i stilen.

Læs mere
Bolig & Design
Vægmaling: Farvetrends 2024 

Savner du inspiration til en ny vægfarve, så tjek årets trendfarver 2024 fra Pantone og anerkendte malingsproducenter. 

Læs mere
Sådan anvender du et farvehjul
Bolig & Design
Guide til valg af vægfarve 

At vælge farver til hjemmets vægge er en beslutning, der kræver mange overvejelser. En forkert farvetone, der ikke matcher rummets karme, loft og interiør, kan det forstyrre harmonien og sammenhængen i rummet. Ved at sætte dig ind i, hvordan farver og nuancer fungere sammen, og forstå og bruge…

Læs mere
Her er navnet på din yndlingsfarve
Bolig & Design
Hvad hedder farven? Find navnet her 

Farver er ikke blot en visuel oplevelse, men også en dør til følelser og sanser. Når vi ser på naturens farvepalet, fra det dybe blå i havet til den blide pastel ved solnedgang, åbnes der for en verden fuld af skønhed. Farverne i naturen kommer fra komplekse samspil mellem lys og materiale. For…

Læs mere
Find inspiration til haveindretning i de nye kollektioner
Bolig & Design
Havemøbler: Find inspiration til haveindretning i de nye boligkollektioner  

Skab den dejligste sommerstemning i haven og på terrassen med de nyeste havemøbler fra de aktuelle forår/sommer interiørkollektioner. Udforsk de nye indretnings trends og tendenser fra danske kvalitetsbrands som Ib Laursen, House Doctor og Tine K Home, og bliv inspireret til praktisk og smuk…

Læs mere
Bolig & Design
Lexinton Summer Collection 2024 

Med sit nordiske twist og tidløse design er Lexinton Company et brand, der på smukkeste vis fanger New England-stilen. Deres kollektioner af møbler, interiør og tekstiler emmer af charme og skandinavisk livsstil, der indfanger essensen af stranden, himlen og havet.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Shopping
Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres…

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har…

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^