Bjarne urhammer hvidkløverlampen

Bjarne urhammer hvidkløverlampen  

Designfirmaet Novoform relancerer FLIGHT pendler - tidligere kendt under navnet Hvidkløverlampen ...

Det unge designfirma Novoform ApS har overtaget produktionen og eneforhandlingen af lampeserien FLIGHT, som er designet af den danske arkitekt og kunstner Bjarne Urhammer.

Lamperne har høstet stor succes og anerkendelse. Ikke mindst seriens flagskib FLIGHT 55 - tidligere kendt under navnet Hvidkløverlampen - er meget rost for sine lysmæssige kvaliteter og sin harmoniske form.

”Bjarne Urhammer har med FLIGHT serien skabt nogle moderne designikoner, som på smukkeste vis viderefører den stolte danske tradition for godt lampedesign. Det er vores ambition løbende at optimere og udvikle FLIGHT serien og bringe lamperne ud på verdensmarkedet hvor de rettelig hører hjemme” udtaler adm. direktør Kristian Jakobsen.

FLIGHT serien består i dag af 3 klassiske saml-selv lamper i hvid lampefolie, et materiale som er kendt fra andre lamper i handlen.

Det er lykkedes designeren at give lamperne en form, som på mange måder er ideel. Selv om lamperne hindrer, at pærens skarpe lys blænder, åbner deres flige sig på en måde så lyset kan slippe fri af materialet. Lyset synes at flyde ned over bladene og gennemtrænger flader, mens det reflekteres i andre. Lamperne giver et smukt lys til omgivelserne, men samtidig giver FLight lamperne lyset selv mulighed for at vise sig fra sine bedste sider.

Takket være en helt nyudviklet samle- og låsemetode er montagearbejdet reduceret til en bagatel – og der medfølger desuden en udførlig trin-for-trin samlevejledning både i trykt form og på DVD.


Nærmeste forhandler oplyses på telefon 3348 7299

Bolig & Design
Boligstil: Nordisk, lyst & lækkert 

Skab den smukkeste, lette og lyse indretning ved at tilføje gyldne nuancer; creme, sand og guld til den kølige, nordiske stil. Match de hvidpigmenterede møbler med sandfarvet plys, lamper med guldfatning, spejle i guldrammer og giv plads til iøjnefaldende statement items og personlig stil.

Læs mere
Bolig & Design
Slettvoll - Nye kollektioner 

Med adresse på Oslo Plads er norske Slettvoll flot repræsenteret i Danmark. Bag den elegante husfacade finder man det smukkeste udvalg af Slettvol møbler, lamper og interiør til både hjemmet, sommerhuset og haven.

Læs mere
Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet? 

Der er intet så rart som at komme hjem til et rent og ryddet hus. For de fleste kræver det imidlertid, at der indimellem må gøres en ekstra indsats for at komme til bunds i alt det, man har fået akkumuleret i skuffer, skabe og kasser – eller som bare ligger og fylder.

Læs mere
Bolig & Design
Tips om trends: 2 bud på gennemført indretningsstil 

Det behøver ikke være det store, tidskrævende projekt at få ny stil i stuen. Ved at kigge på rummets muligheder og planlægge projektet trin-for-trin, har du allerede taget første skridt til en stue, der afspejler din personlige stil.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum 

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Trin-for-trin: Få nemt styr på køkkenskabene  

Ingen planer for weekenden, så kan et par timers oprydning i køkkenet være godt givet ud. Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Sådan laver du et moodboard 

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Oliver Furniture - Skandinaviske mentalitet og livsstil 

Danske Oliver Furniture, står for mange som den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik. Der er noget velkendt og autentisk over de smukke møblers enkle design, en særlig lethed og noget meget skandinavisk. Oliver Furniture er skabt af møbeldesigner Søren Rørbæk, som tidligere har tegnet…

Læs mere
Bolig & Design
Opbevaring: Kasser, kister og kurve 

Selv de allerbedste oprydningsråd er nytteløse, hvis man ikke har nogle steder at opbevare tingene. Gode opbevaringsløsninger er et 'must' i et velindrettet hjem. Med dem kan alle ting have deres faste pladser, så de er nemme at finde, og hjemmet til enhver tid opleves rart og ryddet.

Læs mere
Bolig & Design
Boligstil: Smukt, illustrativt og lærerigt 

Blandt natur-, have- og gastronomiinteresserede er Koustrup & Co. kendt for deres praktiske håndbøger om blandt andet svampe, krydderurter, bær og frugter, deres store fagbøger om spiselige blomster, syltning og mjødbrygning og opslagsværker om den økologiske have og den selvforsynende familie. Det…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Shopping
Nye Bøger
^