Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Brøndby Hallen

Kategorier: Spiritualitet  -  Kultur

Tag med på Danmarks største holistiske messe indenfor alternativ behandling. I februar danner Brøndby Hallen igen rammen om det spændende og alsidige event, der byder som store åndelige og spirituelle oplevelser.

Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Brøndby Hallen 

I februar åbnes dørene til et eventyrligt oplevelsesmekka for alle nysgerrige, der vil vide mere om alternativ medicin, naturterapeutiske behandlingsmetoder og personlig og spirituel udvikling. Her danner ??? rammen om det store arrangement, som præsenterer det største og mest alsidige udvalg indenfor holistisk livsstil og sundhed. Messen samler mere end 100 udstillere, eksperter og foredragsholdere, der deler ud af deres viden og erfaring inden for blandt andet kostvejledning og kropsterapi, mindfulness og massage, naturmedicin, homøpati og heilpraktik, kranio sakral terapi og akupunktur.

Her vil man kunne få demonstreret readings indenfor clairvoyance, healing, hypnose, dyretelepati, håndlæsning, tarotoplæg og drømme- og auratydning, og få indblik i en spændende verden af muligheder, der kan bidrage til livsstil og spirituel udvikling.

Der er lagt op til nogle inspirerende og stemningsfulde dage med stribevis af spændende indslag om mystik, tro, overtro, parapsykologi og mange andre uforklarlige fænomener. Her vil man også have mulighed for at gå op opdagelse blandt udstillere og forhandlere af spirituelle smykker, krystaller og sten, duftlamper og -lys, naturprodukter, æteriske olier og helsekost.

Åbningstider

  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag

Sted:

Følg med på de sociale medier

  • Læs mere:
    Facebook:
    Instagram:

Rabat

  • Rabatkode til entré:


Bliv udstiller

Som udstiller på messerne Mystikkens Univers og Krop-Sind-Ånd Helsemesserne, kan du møde messebesøgende og andre udstillere med stor interesse for det åndelige og spirituelle univers samt alternative behandlingsformer som blandt andet naturterapeutisk behandling.
Læs mere om mulighederne og tag kontakt til messearrangørerne: daninfo.dk/bliv-udstiller/.

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^