Vindere af Derma Sun

Kategori: Vindere

Vindere af Derma Sun

Vindere af Derma Sun 

Tillykke til Jannie Alkalai-Johnsen fra København S, Lolita Baumgartner fra Ballerup, Charlotte Kelly fra Munkebo og Gitte Calov fra Brønshøj, som har vundet solprodukter fra Derma Sun.


Derma Sun lancerer i år flere nyheder, der gør sommerens hudpleje mere enkel og lækker. Vind dem her!

Soleklar omtanke og strålende nyheder fra Derma
Vi bruger for lidt solcreme! En god tommelfingerregel er: en håndfuld til en krop, hvilket svarer til ca. 30-40 ml. Og det er altså mere, end du tror!
Derma Sun lancerer i år flere nyheder, der gør sommerens hudpleje mere enkel og lækker. Din krop fortjener optimal og sund beskyttelse – og rigeligt af den.

En strålende nyhed – under makeuppen
Derma har udviklet to nye ansigtssolcremer, SPF15 og 30. De absorberes hurtigt og let, så man nemt kan lægge makeup lige efter. Ansigtssolcremerne er vandfaste og lever op til EU-anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse. De indeholder samtidig fugtgivende Aloe Vera og Pentavitin, der gør huden smidig og blød og beskytter mod udtørring. E-vitamin og naturlige olier hjælper med at bevare hudens elasticitet og naturlige balance.

Årets nyhed til strandtasken
Derma har udviklet en helt ny transparent sololie, SPF30, i sprayform. Det er den første sololie, der både bærer Svanemærket og er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Olien indeholder ingen sprit, er nem at fordele og trænger hurtigt ind i huden og efterlader den blød og lækker. Den er meget vandfast og absorberes hurtigt. Og så er flasken transparent, så du kan se, om du bruger nok. Et klart must til strandtasken.

99 % kølende pleje
Derma Aloe Vera Gel er et perfekt valg, når huden trænger til beroligende pleje og kølende omsorg efter en dejlig dag i solen. Med et højt indhold af Aloe Vera (99 %) virker gelen svalende på huden og dæmper eventuel rød og irriteret hud. Gelen tilfører desuden huden masser af fugt, som efterlader den smidig og blød. Og selvfølgelig er den også Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Vind de nye produkter
Tillykke til Jannie Alkalai-Johnsen fra København S, Lolita Baumgartner fra Ballerup, Charlotte Kelly fra Munkebo og Gitte Calov fra Brønshøj, som har vundet solprodukter fra Derma Sun til en værdi af 350 kr.

Se også:
∙ <link http: www.facebook.com derma.dk _blank>Følg Derma på facebook
∙ <link http: www.derma.dk _blank>Derma – For fremtidens skyld
∙ <link http: www.derma.dk solvifte.aspx _blank>Derma solvifte

Vindere
3 Days to Kill 

Tillykke til Helle, Lisbeth og Jean, som hver har vundet '3 days to kill' på dvd.

Læs mere
Vindere
Vindere af bogforum konkurrence 

Tillykke til Gitte Wøldike, som har vundet entre til weekendens BogForum samt Sara Blædels nye krimi. Og tillykke til Else Marie Højgaard fra Holstebro og Birgit Bech fra Nivå, som også har vundet krimier.

Læs mere
Vindere
Vinder af Scotch Naturals produkter 

Tillykke til Nickie Jørgensen fra Nivå, som er den heldige vinder af den smukke lak 'Bitter n Twisted' fra Scotch Naturals samt top-, basecoat og neglelakfjerner.

Læs mere
Vindere
Fasandræberne 

Tillykke til Tina Vestergaard fra Aalborg SØ, Heidi Aarestrup fra Slagelse, Annemette Tvermose fra Stenlille og Linda Jørgensen fra Skanderborg, som har vundet 2 x biografbilletter til Fasandræberne.

Læs mere
Vindere
Begravet i fortiden 

Tillykke til de heldige vindere af biografbilletter til forestillingen "Begravet i fortiden": Pia Alø Visser fra Hvidovre, Maria Hesselberg fra København NV, Maiken Clausen fra Hedehusene og Annette Meldgaard Røge fra Fredericia.

Læs mere
Vindere
Det er aldrig for sent 

Tillykke til de heldige vindere af biografbilletter: Hanne Lykke fra Fredericia, Mette N. Schropp fra Højbjerg, Maja Rose fra Ballerup og Lene Heltborg fra Holmegaard.

Læs mere
Vindere
Vindere af Frugt og grønt på flaske 

Tillykke til Birgitte Kromann fra Ærøskøbing,

Rebekka Zahl Barthe fra København og H. Le Formal fra København Ø, som har vundet Fern Greens "Frugt og grønt på flaske".

Læs mere
Vindere
Vindere af biografbilletter til Kapgang 

Tillykke til Lone Sørensen fra Højbjerg, Thea Nielsen fra Randers, Winnie Egevang fra Roskilde og

Lone Gyberg fra Juelsminde.

Læs mere
Vindere
Vindere af Tokarev på dvd 

Tillykke til de heldige vindere af Tokarev: Sanne Schmidt-Petersen fra Roskilde, Kirsten Insby fra Vanløse og Elin Rohde fra Årslev.

Læs mere
Vindere
Sommerkonkurrencen 

Så begynder nedtællingen til den store sommerkonkurrence. Hver dag - hele juli måned - udlodder vi flotte gevinster til en samlet værdi af 40.000 kroner.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^